• Reebok84

    Örebrobrudar!!!

    Vi har också bestämt oss för att gifta oss i sommar. 9 Juli 2011 även för oss. Dock är inget bokat än =/.
    Måste åka runt och kolla på lokal när jag kommer hem från träningslägret 15jan.

  • Reebok84
    OlssonPsson skrev 2011-01-10 22:25:00 följande:
    Va roligt, ska ni ha ett stort eller litet ?
    Vi ska ha ganska stort. 96 gäster är vi uppe i! Datumet blev ändrat till 2 juli. Blev krock med en fotbollsmatch för sambon hehhe.
  • Reebok84
    himlenrunthörnet skrev 2011-01-17 16:57:56 följande:
    Vi har också biljetter till bröllopsmässan! För övrigt kan jag berätta att jag nu sytt upp min klänning i Thailand:o) Billigt och bra - 900 kr!!! Det kan jag rekommendera om någon annan funderar på det!
    Vilken sida?

    Jag har inte ens börjat kolla på klänning än. Är väl sent att få uppsytt nåt från kina/thailand nu ? Funadera på att kankse beställa från USA efter att jag provat lite här hemma först..
  • Reebok84
    Needlecushion skrev 2011-01-02 19:12:44 följande:
    Oj vad långt ni hunnit i planeringarna, fast jag anar ni håller en högre nivå än vad jag och min blivande ska ha. Kände nästan lite stress här. Jag ska beställa min klänning i v och boka vigseln och plats för festen o käket o hotell för resande gäster osv. plus göra inbjudningskort..

    Jag känner att allt med fotograf och smink o hår får komma sen. Ngn som har tips på det förresten? smink o hår o fotograf? Fotografen beh inte vara en yrkesman, det går bra med en asbra hobbyfotograf oxå. Pappa var duktig innan hans syn blev så pass försämrad som den e så beh en ny fotograf. Och ja vi har inte tänkt ha en svindyr fotograf men lite foto innan under och när vi kommer ut kanske sen tänkte jag satsa på engångskameror.

    Tips ngn?
    Några vänner till oss hade engångskamera och de sa att det inte var värt det. Nästan inga bilder som blev bra..
Svar på tråden Örebrobrudar!!!