• vinter2011

    Örebrobrudar!!!

    Jag är från Kumla, precis börjat planera inför bröllop i januari 2011 =) Hur långt har ni kommit i planeringen? Vi har bara varit och tittat på lokal än så länge... Känns som att vi har lite att göra!

  • vinter2011

    Vi har varit och tittat på ett ställe som heter Glottra gård utanför Pålsboda. En jättemysig lokal ute på landet. Tror det blir det! Vi måste bara få tag på en vigselförrättare innan vi kan boka... Var ska ni vara?

  • vinter2011

     Jag har hört att det ska vara riktigt fint på Gällersta! Glottra är liten gård som har varit en kyrka för länge sen, så den har en jättefin stor sal som vi ska vara i. (men max 35 personer kommer vi bli) Kändes jättebra när vi var där och tittade i veckan! Mer på riktigt. Vi ska ha borgerlig vigsel och hoppas att vi kan ha det på gården vem vet inte riktigt hur vi ska lägga upp det... Vad har ni valt för cateringfirma? Vi har blivit rekommenderade Ethels catering, tror de ligger mot Odensbacken. Har du hört något om henne?

  • vinter2011

    Jaha va kul! Hur ska ni lägga upp det? Vi kan inte bestämma oss för riktig tre rätters eller buffé som huvudrätt, och förrätt och efterrätt med bordsservering... Jag har också hört att hon ska vara billig. Har ni fått något prisförslag?

  • vinter2011

    Skönt att många säger att hon är bra! Bäst jag ringer innan januari blir fullbokat..

  • vinter2011

    Det var ju superbilligt! Men det kanske inte är samma priser när vi bara är 35, men långt under de andra cateringfirmorna vi funderat på ändå. Det är nog smidigt med buffé till huvudrätt så att alla kan äta så mycket de vill, och så kan man ha lite olika köttsorter också.

    MsRW: Vad kul att du också ska ha vinterbröllop! Var ska ni ha festen? Vi hoppas på att kunna ha vigseln på samma ställe som festen så att vi inte behöver gå ut i kylan... Tända en brasa i festlokalen och ha en massa levande ljus. Känns extra mysigt att ha festen på vintern!

  • vinter2011

    Vad häftigt att vara på slottet! Det måste vara jättefint på på vintern där.

    Ja 22 januari blir det förhoppningsvis av! Vi har bara planerat i några veckor så vi har inte kommit så långt.
    Vi har varit och tittat på lokalen vi vill ha och pratat upplägg med ägaren av gården vi ska vara på. Hon kommer ordna all dukning och dekoration. Sen har vi tittat på ringar och förhoppningsvis bestämt oss för vilka det blir. Jag har hittat klänningen jag vill ha, inbjudningskort och vilken cateringfirma vi vill boka, men inte bokat någonting! Är hög tid nu att göra det så man kan slappna av ett tag sedan =)

    Hur går det för er? Har ni planerat länge?

  • vinter2011

    Vi var precis inne och beställde ringarna! Så fina!! Hoppas de blir som jag tänkt mig, blir ju mycket tyngre när det är riktigt guld än dummie-ringarna.
    Är det en fotograf från Örebro? Vi har letat runt lite, men vill inte lägga så mycket pengar på det och det är svårt att hitta någon som är lägre i pris.
    Ja perfekt med vinterdatum, annars hade vi nog inte kunnat börja planera så här sent :)

  • vinter2011

    Vi har beställt ringar i veckan, och jag tittar förfullt på klänning. Jag har hittat en jääättefin på tradera, men säljaren svarar inte på vilka mått det är på den så nu vet jag inte om jag ska köpa eller ej. ser ut att passa men man kan ju inte lämna tillbaka om den inte göra det...
    Vi har inte så stor budget, bortser man från ringarna och bröllopsresan så ska vi "bara" lägga ca 30 000 kr på bröllopet. Men kommer bara bli ca 30-35 pers så runt en tusenlapp per person.

    Etnica - vilken årstid ska ni åka och hur länge? Vi har bokat två veckor, det känns som tillräckling länge för att hinna känna att det är semester.

  • vinter2011

    Då kanske en vecka räcker.. Finns ju många fina ställen i Europa om man inte vill flyga så långt!

Svar på tråden Örebrobrudar!!!