• Svar på tråden Tantvarning numero 9
  • passionsblomman

    Heloise: vaddå "får lov att jävla hämta"???

    Nu är han ju föräldern med ansvaret. Händer det saker-deal with it! Förihelskotta!
    Annars är det ju bara på låtsas. "vi leker pappa-barn tills jag inte har lust längre. Då får mamma komma.

    Vad ÄR det för BAJS-fasoner!

    Och om det skulle hända något annat då? Är han inte ansvarig då?

    Och om de ska ha en relation i framtiden, ska den bara bestå av virvlande rosenblad, strödda av keruber på livets stig då eller???

    Pantskalle!

  • Heloise

    Ja jag vet man blir galen, mamma var så arg att hon grät när hon ringde mig.
    Men jag har väl iofs inte förväntat mig nått annat heller av mannen som lurade hela sin familj till Hong Kong( mamman sa upp sig från sitt jobb, dottern togs ur skola, de hyrde ut lägenheten, sålde bilen etc) för att sedan tala ( när familjen var där) att han träffat en ny kvinna Mamman och flickan var tvungna att stanna kvar eftersom mamman inte hade nå jobb och ungen ingen skola att gå till, de hade ingenstans att bo etc.
    När min mamma frågade honom vad han är för slags pappa, så svarade han
    : hur länge ska man ha ansvar för sina barn?
    Mamma svarade:  tja lite längre än 10års ålder iaf...

    Usch nu svallar mitt gravida temperament så till den milda grad att han ska vara jävligt tacksam över att jag inte har hans telefon nummer!!!

    Men flickan ska iaf vara hos min mamma och pappa nu i en vecka, de må suga på många sätt men de är väldigt bra med barn, kanske skulle ha gett fan i att växa upp?

  • Cantaton

    Men oj! Vilket sätt!


    Heloise skrev 2010-07-22 18:40:59 följande:
    Ja jag vet man blir galen, mamma var så arg att hon grät när hon ringde mig. Men jag har väl iofs inte förväntat mig nått annat heller av mannen som lurade hela sin familj till Hong Kong( mamman sa upp sig från sitt jobb, dottern togs ur skola, de hyrde ut lägenheten, sålde bilen etc) för att sedan tala ( när familjen var där) att han träffat en ny kvinna Mamman och flickan var tvungna att stanna kvar eftersom mamman inte hade nå jobb och ungen ingen skola att gå till, de hade ingenstans att bo etc.När min mamma frågade honom vad han är för slags pappa, så svarade han : hur länge ska man ha ansvar för sina barn?Mamma svarade:  tja lite längre än 10års ålder iaf...Usch nu svallar mitt gravida temperament så till den milda grad att han ska vara jävligt tacksam över att jag inte har hans telefon nummer!!!Men flickan ska iaf vara hos min mamma och pappa nu i en vecka, de må suga på många sätt men de är väldigt bra med barn, kanske skulle ha gett fan i att växa upp?
  • passionsblomman

    Ååååååååååh jag blir helt GALEN!!!!

    ochjag behöver definitivt inga gravid-hormoner inbalndade för att gå rätt i taket. *eldar upp mig lika snabbt ien*

    Sådant där fär mig att vilja banka skiten ur idioter som nyss beskrivna "pappa". inte för att det skulle hjälpa, annat än att minska ilsketrycket en aning inom mig då, men likafullt! En smocka skulle han ha!

  • passionsblomman

    Ansvar? Han är väl inte med och tar något jäkla ansvar !!!! *skriker rakt ut så Heloises hårman står rakt bakåt*

    (vilket är en prestation att åstadkomma, bara så ni vet, med tanke på nämnda hårsvalls enastående tjocklek, längd och kvalité)

  • passionsblomman

    Och förresten, så kan han ju se fram emot en tämligen fridsam-läs ensam- framtid och ålderdom, för eftersom hon är såpass gammal, så lär hennes intresse för umgänge med sin pappa ganska snart krympa ihop, förtvina och dö. I ren besvikelse.

  • Heloise

     


    passionsblomman skrev 2010-07-22 18:47:32 följande:
    Och vaddå? VISSTE han att han träffat en annan INNAN han fick familjen att flytta????

    Jajjamensan han visste mkt väl att han träffat en annan eftersom han hade en affär med henne i 6 mån innan familjen gav upp allt för hans skull och flyttade till Hong Kong.

    Mmm jag vill göra illa honom, men inser att det är taskigt att låta Julle växa upp utan mamma

    Om ni bara visste hur många kvinnor landet över som hatar den här skitstöveln och älskar hans dotter och ex fru, han borde passa sig!

    Han är dessutom 65 år gammal så han kan inte ens skylla på att han är ung och dum! men men snart sitter gubbjäveln där på hemmet alldeles själv. När den dagen kommer ska jag åka dit och säga hoppas du är riktigt jävla ensam, och åka därifrån!

Svar på tråden Tantvarning numero 9