Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    -Åh, det blev inte så stor text i inlägget som det blev när jag skrev det... Konstigt?

    Iallafall: TACK Aleta för hjälpen och sällskapet! Dina plockade sniglar är införda i mitt excel-ark och det finns en särskild ruta med Aleta och antal.

  • passionsblomman

     


    Heloise skrev 2010-07-20 18:48:22 följande:
    Kl 20 ska panzer och jag sticka iväg till furuvik för att träffa fjällbruttan, flickorna och fjällbruttans make!  

    Hälsa!

  • passionsblomman

    Hallå! Idag är det STEK-hett igen. *gömmer mig inne*

    Välkomna ni som är nya i tråden. en uppmaning: Ni måste backa bandet och klicka er bakåt, kolla in den allra första tanttråden. Först då kommer ni att fatta det där med Tant. Det har ingenting med ålder, barn eller så att göra. Först var det roligt med alla våra tantvarningar-det garvades rätt mycket i de första två typ. Sedan har detta med tant mer och mer blivit en fråga om en attityd och inställning. Tant kan man var från barnsben liksom. Och det får aldrig-jag säger ALDRIG-blandas ihop med kärring!

    Sedemera har tråden utvecklats till en umgängestråd. Här har somliga av oss nu hängt i snart två år. Det kan i den typen av trådar vara lite segt att ta sig in och hänga med, men ger man det lite tid så brukar det vara vanebildande.

    Det finns två andra, liknande trådar, men som är mer av "barn-trådar" då de allra flesta där har eller försöker få barn. En av dem har funnits i måånga år och vi som hänger i de här olika trådarna träffas gärna privat ifall möjlighet ges.
    En sak som är bra att veta i bebis-trådarna är, att för många av oss är det en gräslig och fruktansvärt jobbig process att vara i barnlängtan. Det är många samtal om ivf:er, missfall, väntan, längtan och hoppet om ett plus. Vi följer varandras resa med stort engagemang och hade vi inte haft varandra, hade det aldrig gått känns det som.
    Den här tråden är inte riktigt en barn-tråd på det viset, men självklart tar våra barn stort utrymme i vardagen och inläggen, för de av oss som har dem.

    Som sagt: kolla bakåt, till första tantvarningen och läs och skratta och känn igen er...

  • passionsblomman

     


    Kjell Präst skrev 2010-07-22 12:43:21 följande:
      Självklart har inte heller tanteriet med kön att göra, har jag fått inse. Jag titulerar mig tant med stolthet!

     


    JUST PRECIS!!!! Det tog jag så för givet att jag inte ens kom ihåg att nämna!

  • passionsblomman

    Lägg märke till att på FILM, mina vänner, så svettas kvinnor alltid på lite sexiga ställen, som OVANPÅ brösten, vid nyckelbenen och andra osannolika ställen, men som får deras fantastiska kroppar att gläns på precis det rätta sättet och ljuset att spela över deras lemmar som bara av en händelse....

    ...i VERKLIGHETEN är ställena en kvinna svettas på i det närmaste onämnbara.

  • passionsblomman

     


    dfk skrev 2010-07-22 10:53:32 följande:
    Daa, jodå det går i vågor! I tisdags blev jag nästan deppig och familjen kändes halv.. Vi åkte till Trosa och muntrade upp oss, det var så fint och gulligt där!  Jag hittade en choklad och marsipanbod med heeeelt ljuvliga praliner och konfekter, jag drömde mig bort där en stund... Jag är ju naturligtvis glad över att hon har en härlig vecka i Värmland, men ett mammahjärta längtar när barnen är borta! Nu har yngsta fått all uppmärksamhet Jag får såna där konstiga tankar, att är det såhär det ska kännas när de flyttar hemmifrån sen... Annars har vi det bra och idag planeras det för en badutflykt!

    dfk, åh hjääääälp! Jag får ont i magen bara jag tänker på det där!
    Grannfrun, som har två vuxna pojkar, sa häromdagen "ja det ÄR så roligt när jag får ha dem hemma båda. När de åker känns det så tomt. Och ibland Passion, så längtar jag efter dem så det gör ont"

    Huga! Jag höll på att börja lipa där i trädgården. Jag har inga som helst svårigheter att föreställa mig hur hon måste känna.

Svar på tråden Tantvarning numero 9