Inlägg från: Niini |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden 2011 brudar del 7
  • Niini
    Rosen2011 skrev 2010-07-24 13:27:40 följande:
    Just det... var och provade ringar häromdagen igen,vet ju på ett ungefär vad jag vill ha och skulle bara testa en enstensring för skojs skull.Döm om min förvåning när ringen sitter som gjuten på mig och jag kunde inte ta blicken ifrån den, haha.Ringen i sig tycker jag inte är det minsta fin, men när den välsatt på så såg det ut som att den var gjord för att sitta på mitt finger...Dock vill jag egentligen ha lite mer bling på fingret, så jag ska kika ett tag till på några andra jag också gillat, men just nukan jag inte riktigt få den ringen ur huvudet
    Tycker det låter som du hittat Den ringen :)
  • Niini

    Jag kommer ha värsta ångesten när det är dags o köpa ring. Visst har jag kollat och provat och hittat såna jag gillar. Men jag fasar för o kommer skjuta på den dag det ska inhandlas. Menar, man ska stå ut me den i typ 50 år!

  • Niini
    kikki kikki skrev 2010-07-24 21:14:23 följande:
    jag är i vecka 30 nu.......så än vill jag inte att dom ska göra nytta....ler.....men dom känns ordentligt....hmmmm
    Uj uj.. kan bara försöka föreställa mig :S (inga barn i sikte här på några år, räcker bra med en hund med egen vilja ;))
  • Niini
    Niini skrev 2010-07-25 12:25:28 följande:
    Om 25 minuter är det exkat 300 dagar kvar! :D
    äh, 35 ska det förståss stå ;)
  • Niini
    Greeneyes skrev 2010-07-29 16:45:08 följande:
    Haha, lilla shoppinggalna jag har TRE par bröllopsskor helt plötsligt.. Hur gick det till?!! Men ett par är cerise:a, och de kommer tyvärr inte passa med klänningne tror jag, så jag får väl lämna tillbaka dem eller ha dem som festskor i övrigt.. Men oj vad de är fiiiina!Hur tänker ni andra kring skor? Utseende före bekvämlighet eller tvärtom?
    Skulle nog helt klart välja bekväma framför fina. Men de jag har är faktiskt både och :)
  • Niini
    FruEriksson2011 skrev 2010-08-07 10:04:21 följande:
    Hejsan på er.Har inte hunnit läsa igenom allt ni skrivit, då jag e ny här på forumet :)Jag & min sambo planerar att gifta oss den 27 Augusti 2011, kl 14. Kyrkan e bokad & klar. Så nu e det bara allt annat kvar att fixa med. Vi tänkte ha ett litet enkelt bröllop & en middags bjudning för familjen/släkten, åh jag vet att någon/några av mina vänner kommer bli lite stötta av detta, men det e så vi vill göra, ha det för familjen endast.Tänker/gör jag fel som bara bjuder familjen på middag & inte alla typ??Men vi har inte heller någon ekonomi för att bjuda in alla som blir över 150 pers, åh jag vill ha det litet & enkelt, å jag e så kluven.Därför känner jag som så, alla eller "ingen" så det får bli våra familjer som kommer efter kyrkan!Men hur gör man med inbjudningarna, för självklart får mina vänner o de andra komma till kyrkan, men det kanske de intevill om de inte får komma på middagen??kluvet värre!
    Man skriver väl helt enkelt välkommen att bevittna vår vigsel i XX kyrkan kl. 14 (eller hur ni väljer att formulera det). På familjens inbjudningar fortsätter det sedan ..och efteråt mat på XX.
    Ni kan ju alltid ställa till med en liten Barbeque eller nånting typ helgen efteråt eller så för vännerna :)
  • Niini
    MaybeBride09 skrev 2010-08-07 14:37:34 följande:
    Nu är jag så lycklig. Ringde precis min syster och frågade om hon ville vara tärna och det ville hon. Trodde hon skulle säga nej eftersom hon är nervös inför folkgrupper men hon trodde det skulle gå bra eftersom jag står i fokus Jag har inga krav som helst mer än att hon ska vara med mig under dagen för bröllopet och så, men hon gick verkligen in i rollen som "hjälp"med planering och allt Även marsalken som sambon frågade tackade ja. Och han har ändå panikångest... så det är härligt
    Vad kul :)

     


    Själv har jag skärt de sista 40 inbjudningsbottnarna idag. Ska se när vi hinner börja pyssla ihop dem :) Just nu känner jag bara stressen över att jag skulle behöva börja på med mitt kandidatarbete som ska vara klart i typ oktober!

Svar på tråden 2011 brudar del 7