Inlägg från: Fårävvör |Visa alla inlägg
  • Fårävvör

    2011 brudar del 7

    Ojojoj, här har jag missat 5 sidor tråd under tiden vi har flyttat och packat upp! Och inte har jag planerat något bröllop under tiden heller... Kul att läsa att det går framåt för er med planeringen i alla fall! Just nu ligger sambon min i badrummet och hulkar... Han har vart på svensexa idag för en kompis... Jag bävar redan inför hans egen nästa vår... Suck!


     


    Helt OT förresten, blev lite full i fniss när jag läste igenom de senaste sidorna i tråden... När jag läser STD tänker jag mer på en viss typ av sjukdomar och inte save the date-kort :-P

  • Fårävvör

    Tjenare!


    Nu har vi kommit hyfsat tillrätta efter flytten och jag har börjat tänka på bröllopsplaneringen igen!


    Det vi har fixat än så länge är vigsellokal, festlokal och fotograf... Har tänkt att fixa vigselförrättare och band ganska snart och borde väl börja kolla på klänning nån gång också (vi gifter oss i maj 2011). Ni som kommit lite längre, har ni några tips på andra saker vi borde ta tag i såhär "tidigt" i planeringen? Jag känner att jag inte riktigt har nån koll längre!

  • Fårävvör

    Ja, klänning och kostym blir nog det vi får ta tag i snart. Ska bli kul att prova klänning!!! :D Ska till USA i september och kom precis på att man kanske kan hitta saker där, skor och sånt menar jag... Måste nog kolla upp det! =) Jag har små fötter och brukar inte kunna hitta finskor så lätt i vanliga fall, bävar lite över att hitta ett par vettiga skor till bröllopet som man klarar av att gå i hela dan!

  • Fårävvör

    Försökte boka vigselförrättare hos kommunen idag, men var tydligen alldeles för tidigt ute! Dom gör tydligen inte listorna för tjänstgörningen förrän i november-december... Jag som trodde att jag skulle få det gjort idag! 


    Får väl börja ta tag i kläderna på allvar istället... Mamma kommer på besök om en vecka, funderar på att se om hon vill följa med och kolla lite!


    Va duktiga ni verkar vara som redan funderar på inbjudningskort och sånt! Jag har riktigt dålig koll på på vad jag borde ta tag i nu och vad man kan göra senare...

Svar på tråden 2011 brudar del 7