Inlägg från: Joanna86a |Visa alla inlägg
  • Joanna86a

    2011 brudar del 7

    *Sitter och kollar på klänningar*

  • Joanna86a
    darlinghjärtat skrev 2010-07-17 09:53:30 följande:
    var hos min kusin igår och fick med mig en klänning som skall provas, suger lite på den karamellen en tag,åtminstonde tills min sambo inte är hemma någon dag framöver. Annars håller jag på att få till att någon ska spela en gotländsk bröllopsmarsch på violin.. Min kusin håller på med scrapbookng också så hon ska få hjälpa mig med inbjudan framöver..måste bara bestämma vilka färger som ska genomsyra bröllopet och det är inte lätt!

    Härligt! När är bröllopet?

  • Joanna86a
    darlinghjärtat skrev 2010-07-17 11:52:36 följande:
    Den 2 juli då blir det äntligen av! Du då?
    Det är fint med sommarbröllop! Vi ar inte riktigt bestämt datumet än, men vi tror det blir slutet av juli nästa år.
  • Joanna86a
    planeringsdax skrev 2010-07-19 21:21:13 följande:
    hej tjejer här är en till som har varit ute på provat klänning sååå kul och jag tror att jag har hittat den
    Å va kul! vad är det för någon? Bild??
  • Joanna86a
    Sofaja skrev 2010-07-17 16:47:12 följande:
    "Men då har du väl tid på dig! Eller? Leta klänning är i alla fall kul!Vart kommer ni gifta er??"Svarar på ett inlägg från gamla tråden. Jodå jag har tid på mig...tycker alla andra har gjort så mycket mer :D Men ska börja leta efter min drömklänning snart...kollar lite runt på nätet nu för att få lite inspiration iaf :D Bor i Sthlm men gifter oss i Värmland (jag är uppväxt där). Åh vad spännande det ska bli, bara 11 månader kvar nu :D vart ska ni gifta er? kommit långt med planeringen?

    Mysigt med värmland. Jag har släkt i Karlstad, har också tänkt tanken att vara där faktiskt! Men det blir nog stockholm söder för oss (har inte bokat än) men jag tror jag skulle vilja ha katarina kyrkan på söder.
    Annars har jag gjort en budget, gästlista, bordsplacering, färgtema, bestämt alla ringar och bestämt vilken lokal vi skulle vilja ha.
    Inget datum än däremot ;) Känns som vi började helt bak och fram, hehe. Men allt är ju väldigt preliminärt, jag kommer nog ändra mig tio ggr till.

Svar på tråden 2011 brudar del 7