MsNL skrev 2010-07-15 20:39:53 följande:
Några av mina gamla jobbkompisar hade grillfest och gjorde just precis det, grillade en hel gris. Inte styckad eller nåt, utan en _hel_ gris på spett. De la ut bilderna på facebook efteråt och från vad jag såg hade jag absolut inte klarat att äta. (Å andra sidan har jag lite tendenser åt vegetarianhållet, men jag tror mest det hade att göra med att det var en hel gris och sen så hade de tagit äckliga bilder då de poserade med grisens huvud efter att de styckat upp för att äta....) Men hur skulle ni göra då? Grillas den inte där hel? Hur går det till praktiskt sett?
Jo den grillas ju hel,men som jag har fattat det så står han utanför och grillar,det tar ca 6-7 timmar.Sen när det är dax att äta så har han skuruit upp och serverar folket.
Jag har för mig att han som vi funderar på att anlita tar 190 kronor per serson om man tar hälften gris och hälften lamm.
PerSan
Vi är uppe i en 75 stycken...men vi räknar nog med en 50 som verkligen kommer.
Tack för alla era svar