• Sebastiána

    Rädd för tråkig fest?

    mitas79 skrev 2010-07-14 20:30:30 följande:
    Är det bara jag som är rädd för tråkig fest? Tänk om en del av gästerna inte har kul? Vi har många typer av vänner och en del känner inte så många eller knappast några. Tänk om någon åker hem redan efter maten. Jag tänker mig en kul fest med party hela natten!
    Har samma ångest! En del av mina gäster dricker inte alkohol och dansar inte. Den viktigaste delen för dem är själva vigseln. Det skulle vara sååå tråkigt om de går hem direkt efter middagen, men hur roa dem?
  • Sebastiána

     


    Flotten skrev 2010-07-14 23:20:26 följande:
      Jag dansar helst inte och dricker minimalt med alkohol, skulle jag därför gå hem tidigt??? Hur resonerar du då?Jag kan roa mig med att prata aningen med gamla vänner eller så ser jag till att fixa några nya bekantskaper på festen. Det jag däremot INTE gillar är när andra människor talar om för mig att jag har tråkigt och skall sätta igång och LEKA, det är nämligen enligt mig den ultimata partydödaren. HU

    Mina släktingar som inte dansar eller dricker alkohol kommer att gå hem tidigt. Det VET jag. De har gjort det på andra bröllop. När middagen är slut tycker de att det hela är över s.a.s och går hem om man inte har något annat särskilt inplanerat.

  • Sebastiána

    Vill poängtera att jag INTE tycker att folk som inte dricker är tråkiga. Jag är oerhört måttlig med alkohol själv och har haft jättekul med dessa släktingar och andra nyktra vänner. Men som sagt. De ser själva vigseln som höjdpunkten och tycker inte att det är så intressant att stanna efter middagen.

Svar på tråden Rädd för tråkig fest?