• Umeåbrudar 2010 del 4

  Sön 4 jul 2010 21:01 Läst 3469 gånger Totalt 22 svar
  Björni­sarna
  Visa endast
  Sön 4 jul 2010 21:01

  Här fortsätter vi Umeåbrudar 2010 (och ni andra som är i giftastankar) diskutera allt om bröllop å saker därikring!:)


   


  13 februari, Elbe Helena Elisabeths kyrka
  20 Februari, CarolineL, Helena Elisabethkyrkan
  27 Februari, CeNedra, Backens kyrka
  6 Mars Eadirf, Umeå Stadskyrka
  20 Mars Miim2, på Umeälven alt Broparken (Borgerlig ceremoni)
  12 juni, Väntar på något, Trysunda kapell, höga kusten
  12 juni, HannaoMarkus, Strömbäcks kyrka
  25 juni Ellabay Holmsunds kyrka
  10 juli,Tjorven81, sankt Mikaels kapellet i Vindeln
  17 juli Björnisarna. Helena Elisabethkyrkan
  17 Juli, Maldita, backenkyrkan
  17 juli Pälsboll. Göstas Loge
  31 juli LindaochStefan. Täfteå Byakyrka
  7 augusti mafm, Backens kyrka
  21 Augusti Pilan, Helena Elisabethkyrkan


  17 sept? jafo (borgerlig vigsel)

 • Björni­sarna
  Visa endast
  Sön 4 jul 2010 21:03 #1

  Jag blev hippad igår, det var helt otroligt roligt. En av de bästa dagarna i mitt liv. Är dock heeelt matt just nu (har gjort en secret box fotografering alldeles nyss), så jag får berätta om det vid något annat tillfälle! Otroligt lycklig. Vilka vänner/släktingar man har alltså!;D

 • Pälsbo­ll
  Visa endast
  Mån 5 jul 2010 12:40 #2

  Jag har just ringt och beställt rosor till min bukett. Blir Gran prix till mej och en Passion till sambon.
  Mindre än 2 veckor kvar nu och fortfarande en del smådetaljer som ska fixas.

 • Björni­sarna
  Visa endast
  Mån 5 jul 2010 21:22 #3

  Här kommer min möhippe-berättelse..


  Lördag morse, 05.55. Tärnan dundrar in i vardagsrummet där jag sover på soffan och tjoar att det är upp och hoppa för jag har ett uppdrag! Får en näve serpentiner slängda på mig samt en lapp med instruktioner. Jag skulle packa en massa kläder, duscha, tvätta. tidsåtgång 06.00-08.10. Hjärtat bankade som besatt, dels av den dramatiska uppväckningen som gjorde att jag bokstavligt flög upp ur sängen. Dels nervositet. Shiet, vad ska hända nu?!

  Jag raskade dock på, upp och hoppa. Tvätta, packa, duscha. Fick ett till uppdrag mitt i allt. Ner i källaren och hämta resväskan. Den var tung. Gissade på att den var fylld med stenar, ack så fel jag hade. Den var tung av alkoholhaltigt bubbel! Vågade inte fundera på vad jag skulle utsättas för under dagen så jag koncentrerade mig på uppdragen jag fick, ett i taget. Samtidigt som jag lite nervös frågade vad som skulle hända sen, självklart fick jag inga svar...


  08.00 var jag påklädd, nyduschad och färdigpackad. Fick en Zorromask på mig samt 2010.07.17 påklistrat fram och bak på den annars helsvarta klädnaden (enligt order var det svart som skulle gälla, från topp till tå). Vi tog all packning och traskade till bussen som tog oss till Västerås tågstation.

  08.53 gick tåget till Stockholm. Redan var det varmt som attan och folk runtikring reagerade på min Zorromask, "snygg  du är" "zorro, zorro" "du är lite mystiskt du va?" var några av de kommentarer som fälldes runtikring mig. :) På tågfärden tankade jag mig full med Red Bull, choklad och vatten. I min nervositet kunde jag inte riktigt få i mig min vanliga frukost med yoghurt och sånt.. ;P


  Väl på centralstataion i Stockholm inhandlades dygnskort på SL och 5minuter här och var spenderades lite varstanns, Tärnan spejade runt och jag antog att vi väntade på någon.. men det var visst något vi väntade på, ett klockslag. Då tog vi oss ner i tunnelbanan och åkte till Liljeholmen, när vi kommer fram sneddar hon förbi rulltrapporna och jag reagerade inte nämnvärt på det eftersom hon gjort så mycke konstiga saker på centralstationen (stå 5minuter här å sen 5 minuter där, osv). Vi kommer till hissen baki rulltrappen och den åker precis uppåt, inte heller något jag reagerar över förrän det börjar fnittra hejdlöst från hissen. Då kikar jag upp. Å ser en hel hög svartklädda flickor med vita hattar på å de såg riktigt välbekanta ut! Någon hade lyckats trycka på hissknappen så de åkte upp men sen kom de ner allihopa me värsta michael jackson posena med fingret på hatten! Mina flickor! De finaste!!! ♥


  Alla svartklädda me snygga vita hattar, Agenter. Och jag var deras tjuv (fast såg nog mer ut som Zorro ;)). Jag vart så otroligt glad och rörd när jag såg alla så jag fick världens gråtklump i halsen och stammade fram ett lyckligt hej, är ni alla här?!! Många av dessa fina flickor har jag inte sett på över ett år, galet lång tid! Och som jag saknat! Alla!

  Vi traskade i samlad tropp till parken i Liljeholmen och där packades de upp grillad kyckling, hemmagjord potatissallad, rostbiff, oliver, kex, brieost, jordgubbar, körsbär, melon, såser, bröd, m.m. Ojoj vilken bruch! Och vilket sällskap!:) Polisen gled förbi och självklart skulle syster Heidi haffa dem och sedan övertala dem och posa på en bild me mig, tjuven som fick stå mitt emellan dem. Haha. :) En del kom fram och undrade vad vi var för sällskap när alla hade likadana hattar på, tills de såg mig.. då gick ljuset upp.. :) hihi!

  Vi åt och prata om ditt och datt och sen fick jag gå iväg för en stunds fotosession med Tärnan. När vi fick komma tillbaka hade de plockat upp en massa saker. Alla flickor hade tagit med ngt de koppla ihop med mig och sig själva och sen skulle jag gissa vem som tagit med vad och ge en förklaring. Det var inte de lättaste! Tex så hade 2 flickor tagit med vin och vin hade ja ju drucki med alla som var med så att gissa vilka de var var inte de lättaste, men skoj!:) Sen skulle ja på uppblåsta ballonger, rita av mina ex och berätta om dem för att sedan smälla dem med ett "adjö". :) Blev även uppgraderad till agent med svart hatt ;)


  När vi suttit och gassat i solen med härlig brunch och aktiviteter packade vi ihop för att gå upp till en lägenhet min syster fått låna av bekanta. Där packades de om i väskorna för att sedan gå ut igen till SL nätverket. Vi åkte buss till okänd mark för mig och sedan kom vi fram till ett hus med en skylt som förkunnande vad man kunde göra där inne. Vad jag skulle göra? SKJUTA! Fick se en film om säkerhet, på med skyddsglasögon, öronskydd och skrämmas upp av instruktörerna som gång på gång berättade hur livsfarliga vapnen var och hur brännheta hylsor skulle komma in under tröjan på mig. Minns inte ens vad hälften av vapnen jag använde hette, men de var iaf pistoler och revolvrar och även ett automatvapen! James Bond bruden själv ;) Var dock så sjukt nervös så jag skakade gärnet hela tiden, blev inte så bra träffar om vi säger så ;) Men fick definitivt mersmak! Shit vad roligt det var! Spännande! Och inte fick jag några "brännheta hylsor" på mig heller!!:P


  Efter skyttet var ägarna schyssta och lät oss låna deras tak. Så vi satt uppe på taket och skålade i bubbel och njöt av värmen! De vart frågesport om händelser som någon av flickorna gjort, man skulle gissa vem som gjort vad. Svårt också det! Men kul såklart, jag vann en kiss the bride munspray och fick också en kärleksbok som verkligen är hur bra som helst!:) Illustrerar med fina bilder hur kärlek kan vara.. ;)


  Sen traskade vi vidare igen. Buss, tunnelbana och kullerstensgator fram tills vi kom till en port med en skylt med texten Sthlm Pole. Poledancing! Och alla skulle vara med, ååååååh såååå kul! Men shiet vad svårt och jobbigt det var! Otroligt roligt. Mycke höftvickande och tåtrippande upp å ner, :) All respekt till de som kan de poledancing, de är verkligen inte lätt! Speciellt inte när man på samma gång gärna vill se lite "trevlig" ut!;) Instruktören var supervältränad och mästerlig med stången så man kände sig smått klumpig brevid, men äh! Det var asroligt!! Och i slutet på passet var de då min tur och showa för flickorna, haha. Skakade rumpa gärnet och lyckades med en skitbra snurr på polen faktiskt, den efterkommande vart dock misslyckad igen..men vafan.. kul var det och helt sjukt galet slut var jag efteråt, såg bara dimma framför mig! Vart överröst med "pengar" i mina minicykelbyxor och sporttoppen jag hade på mig, kaninöron med såklart. HAHA. Herregud vilken syn de må ha vart! Å j*****vlar om FILMEN (ja, de filmades...) eller de bilderna kommer ut flickor, då har ni mig efter er och de är ingen lek de inte!;P FY!:) Poledancing skulle jag definitivt kunna tänka mig som en alternativ träningsform, så m2B.. se till å fixa hem en stång åt mig!;)


  Efter poledancingen var alla helt slut och 11 trötta flickor åkte tillbaka till Liljeholmen med tunnelbanan. Nu var de tänkt att vi skulle bada pool och basta men vi hade otur då poolen renoverades och bastun var också stängd. Shit happens, inget kunde förstöra våran dag! Vi fick dusha och göra oss i ordning i lägenheten i stället bra! Skålades i bubbel och drinkar och finkläderna på! Jag fick en gråtattack eftersom jag hade lovat och köra bil tidigt söndagmorgon men det ordnades så att jag slapp det så att jag slapp tänka på min körduglighet ;) Tack! Hade så fantastiskt roligt!!


   


  När findressarna åkt på fick jag en fin rosa krona och ha på huvudet och vi åkte tunnelbana till Debaser där vi åt trerätters och skålade hejvilt! Jag fick svara på ännu fler svåra och denna gång även pinsamma frågor ;) Vi dansade så fötterna värkte tills vi var helt slut! 05.55 vart jag väckt med buller och bång och kring 02.30 slocknade jag efter en fantastiskt och fartfylld dag! Otroligt stort tack!!! Jag är så otroligt lycklig och rörd över möhippan jag fick!! En av de bästa dagarna  mitt liv, helt klart!! Och mersmak för poledancing och skjutning fick jag. Skåla me finaste syster, tärnan och vännerna. Helt otroligt.


 • Väntar på något
  Visa endast
  Ons 7 jul 2010 18:30 #4

  Björnisarna: Låter helt underbart!!!

 • Lindao­chStef­an
  Visa endast
  Lör 10 jul 2010 20:36 #5

  vilket uppvaknande och vilken hippa! Lät hur kul som helst.

  Idag har vi äntligen bestämt tårta. Vi kommer inte göra den själv som var tanken utan en gammal jobbarkompis till oss båda gör den åt oss. Han äger Nisses i Holmsund. Så det blir en hallonmoussetårta på chokladbotten med gömd passioncurd. Runt det ett vitt chokladgaller, hallonspegel på och en massa bär...Hur gott som helst.

  Inte länge kvar nu för några av er, nästa helg, då smäller det!

  Har bröllopsnerverna börjat komma krypandes?

  Sambon är iväg på sin svensexa idag och själv har jag lånat ut dottern till syrran så hon får göra något kul eftersom lillebror har 40 graders feber. Inte kul att börja semestern med sjukt barn, men vad gör man?!

  Nä, nu ska här klippas och klistras så de 10 sista placeringskorten blir klara!

 • Pälsbo­ll
  Visa endast
  Sön 11 jul 2010 10:20 #6

  Nu är jag otroligt besviken på mina fjantiga kusiner >:(
  Igår skickade min moster ett mail om att mina två kusiner, 17 och 20 år, inte kommer. Moster har försökt allt och det har exploderat hemma hos dom.
  Hon som är 17 ska på Åsele marknad! Den är ju för sjutton varenda år!
  Hon som är 20 ska upp till sin pojkvän i norrbotten, som hon kan träffa vilken annan helg som helst, och som t.om var bjuden på bröllopet, men jag tror han inte kunde för att han jobbar.
  Vi har nära relation till dom, så därför blir jag väldigt besviken på dom som väljer bort mitt bröllop för såna löjliga anledningar.
  Moster hade sagt till mamma att egentligen skulle dom ha fått höra av sej och berätta för mej själv, så hade dom fått skämmas.
  Så nu måste bordsplaceringen ändras, den som vi äntligen hade fått till så bra :/

  Angående bröllopsnerver; nä. Varken jag eller sambon är nervösa. Vi vet inte riktigt vad vi ska vara nervösa över :P
  Men det kanske kommer en stund innan det är dags för entré ;)

 • Björni­sarna
  Visa endast
  Sön 11 jul 2010 13:01 #7

  Väntar på något: Det  var det verkligen!!


  LindaochStefan:tårtan låter hur smarrig som helst!


  pälsboll: våra kusiner har också tjorvat en hel del, men vi försöker koppla bort det så gott vi kan.


   


  Vi har riktiga bröllopsnerver och fjärilarna har bosatt sig i våra magar! inte länge kvar nu! yr.no lovar 21+ sol å moln, hoppas verkligen inte på varmare än de för annars flyter ja nog iväg i min klänning! :) om en vecka är vi man å fru nu, iiiiiiih!

 • Pälsbo­ll
  Visa endast
  Sön 11 jul 2010 18:04 #8

  Nu verkar det iaf som att ena kusinen kommer ändå, åsså åker hon till åsele sen efter middag med en annan kusin.

  Björnisarna skrev 2010-07-11 13:01:17 följande:


  yr.no lovar 21+ sol å moln, hoppas verkligen inte på varmare än de för annars flyter ja nog iväg i min klänning! :) om en vecka är vi man å fru nu, iiiiiiih!

  Förra gången vi kollade vädret där så skulle det vara regn på lördag, så jag hoppas dom håller kvar vid solen och molnet nu :)

 • Lindao­chStef­an
  Visa endast
  Sön 11 jul 2010 21:50 #9

  kolla klart.se oxå...

 • Ellaba­y
  Visa endast
  Sön 11 jul 2010 23:15 #10

  Oh vad jag avundas ni brudar som ännu inte är gifta! NJUT!!!! säger jag bara! Dagen gick ¨så otroligt fort och nu har vi vart gifta i dryga två veckor och det är en overklig känsla att få kalla sin sambo för MAKE!

  Ta MÅNGA bilder. Vi har över tvåtusen kort som vi håller på att sortera, redigera och ska snart framkalla.. Jag vill lätt göra om det igen och igen och igen!!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll