• alos

    Viktlista & tjöt för oss som använder pulver!!!

    Högsta vikt: 102 kg (1995)

    Startvikt: 72,5

    Målvikt: 68 gärna 65

    Vikt idag 69.

    Gifter mig 7/8

    jag kör soppor fullt ut nu

  • alos

    shit det känns så trögt. Står still och jag e bara så hungrig hela tiden, men jag håller mig. Ska köra ren kur till tis då jag ska prova klänningen för att bestämma halsband. Får se hur den känns på då. Om jag e nöjd eller inte. Vill bara ha grillat kött å knapra på fy så gott. men jag e ståndaktig. Vill se snygg ut på den stora dagen då e det inte värt att fuska.

  • alos

    Å huvudet och magen bara skriker efter föda. Inget händer alls. Igår tog jag några ostbitar och en fläskfile bit. Står helt still i vikt händer inget alls. Skiter snart i detta. Kroppen tycker väl att jag är lagom kanske. Svårt att bli av med de sista kilona. De sitter som berg. E väl inte direkt överviktig med 69-70 kg till mina 171 cm men dock.

  • alos

    Ja det är sant. Men undra om man någonsin e nöjd med sin kropp???!!!!
    Allt hänger på hur klänningen känns imorgon.

  • alos

    Hm konstigt. Igår åt jag lite protein som kött samt att en macka flög in i munnen;).
    Imorse när jag vägde mig hade jag gått ner 0,5. Kanske kroppen va på riktigt svällt och behövde något eller så är det upp på vågen om några dagar.
    Känns klänningen bra idag ska jag gå över till GI frukost och lunch och sen  cambridge soppa till kvällen.
    Skulle så gärna vilja träna men eftersom jag sitter här med gipsat ben i 2 veckor till är det bara att gilla läget. :)
    man får snugga armar och ryggmuskler i alla fall.

  • alos

    Japp, klänningen satt perfekt. Nu e det bara att under hålla viktnedgången.  det gör ju inget om jag går ner något mer kg för att känna sig ännu bättre men jag tänker inte gå på någon mer ren kur. Kör en soppa på kvällen resterande dagen GI.
    Har "syndat" med 2 mackor till te i kväll fy f-n va gott det va.

    Kämpa på alla ni andra. Ni gör ett super jobb. Det är tufft. Bra jobbat å va stolt över er själva.  

  • alos

    Skit va jag har slarvat hela helgen.Har släppt alla hämningar som finns. Imorgon e det soppor igen.

  • alos

    Japp nu e det 3 veckor kvar till den stora dagen. Har käkat som en häst nu i 1,5 vecka. Bara ökat 1 kg. Nu e det soppa som gäller i allafall 2 veckor. Sista veckan ska jag börja äta för att inte magen ska paja på bröllopsdagen. Hoppas gå ner något mer kg.

  • alos

    Började med soppa igår frukost och lunch sen blev vi bjudna på middag av kompisar. Brukar inte ha problem att tacka nej om jag kör någon kur men inte igår. Smällde i mig massa mat. :(.
    Idag tänkte jag en lite macka till frukost sen ska jag börja med soppa igen. Ja och nu sitter jag och äter glass å chokladsås.
    Jag verkar inte vilja va snygg om 2,5 vecka när bröllopet e.
    va e det för fel på mig. Måste ta mig i kragen.

    Snälla pusha mig få mig motiverad. För klänningen räcker tydligen inte som motivation. suck

  • alos

    ha fast jag slafsat i mig diverse fast lite så hade jag gått ner 0,5 kg. Det sporrade mig att nu e det soppor som gäller. Nu väger jag samma som när jag slutade med soppor. 70 kg. till 171 cm

  • alos

    Ja det är sannt det är ca 2 veckor i mitt liv för att man ska känna sig extra fin. Det känns ju sååååå himla bra när man gått ner. Nu har jag druckit soppa till frukost och lunch så nu e jag igång känns det som. Det gäller att bara komma över "guppet" och komma igång. För känslan som infinner sig när man får mindra mage e ju obetalbar. Man blir nästan lite "hög"  av att äta soppor. 

Svar på tråden Viktlista & tjöt för oss som använder pulver!!!