• empa83

    Viktlista & tjöt för oss som använder pulver!!!

    Hej Hej!


    Får man hoppa in??


    Jag började med pulver i måndags då jag har haft en sjuk viktuppgång och med 4,5 veckor kvar hinner jag inte "träna å äta sunt", 13,4 kg på 1,5 mån har jag gått upp.... inte alls kul när jag var hyfsat nöjd. Vägde 83,4kg när jag började i måndags och mitt mål är 65 (är 170cm lång), men det hinner jag inte så jag nöjer mig med 70, som jag vägde när jag beställde klänningen.


    Jag går ner väldigt snabbt av pulver och har tidigare inte lagt på mig så snabbt utan har hållt mig i ca 2 år innan det kryper uppåt igen. Ja, jag erkänner, jag jojobantar lite! usch inte alls bra för kroppen men vad ska man göra, mat är ju det bästa som finns!! efter 3 dagar tjuvvägde jag mig och hade gått ner 2,4kg, mycket vätska men det känns bra ändå! och då har jag fuskat;)

  • empa83

    Jag äter lite ibland, eller jaghar ätit lite varje dag sen jag började, men bara sallad. Min man bestämde sig för att han skulle äta nyttigt nu när jag går på soppor å han gör så goda sallader så jag bara måste smaka lite;)

  • empa83

    usch, jag fuskar ju mest hela tiden, men efter att ha läst Steinhammersfru ska jag nog sluta med det...

  • empa83

    camebridge eller modifast är det som är godast tycker jag, som också är väldigt kräsen... dricker bara chokladsmaken;)  modifast är nog lättast då man kan köpa det på apoteket. camebridge måste man hitta en återförsäljare på.

  • empa83

    gud vad roligt för dig att få köpa mindre storlek! det är ju sånt som motiverar en mest;)

  • empa83

    Idag börjar jag på ren kur å inget fusk! Tur var att det gick att lägga ut min klänning men jag ska ändå ner några kilon till bröllopet, ska ju se fin ut i nya underkläder och bikini på resan också;)

  • empa83
    alos skrev 2010-07-20 12:35:32 följande:
    Började med soppa igår frukost och lunch sen blev vi bjudna på middag av kompisar. Brukar inte ha problem att tacka nej om jag kör någon kur men inte igår. Smällde i mig massa mat. :(.Idag tänkte jag en lite macka till frukost sen ska jag börja med soppa igen. Ja och nu sitter jag och äter glass å chokladsås. Jag verkar inte vilja va snygg om 2,5 vecka när bröllopet e. va e det för fel på mig. Måste ta mig i kragen.Snälla pusha mig få mig motiverad. För klänningen räcker tydligen inte som motivation. suck
    hihi måste ju säga att det är fantastikt roligt att läsa om fler som är som en annan. började ren kur igår men drack ett glas vin... och sen när jag vet att klänningen går att ta ut, måste jag verkligen ner i vikt då?? svaret är ja, det måste jag. men gud giv mig styrka!
  • empa83

    usch, det ären tjej här på mitt jobb som också går på soppor, det är bara det att hon redan är en storlek 34.... inte att hon är sjuk eller så men känns lite fåningt att vi båda två sitter å sörplar... å jag känner mig ännu tjockare...

Svar på tråden Viktlista & tjöt för oss som använder pulver!!!