• Ängla80

    Viktlista & tjöt för oss som använder pulver!!!

     


    Oniq skrev 2010-07-07 11:01:55 följande:
    Provade Camebridge tillsammans med sambon i början av maj. Vi ska gifta oss nästa år och jag ville testa tidigt ifall en sådan kur alls fungerade. Kilona rasade av min sambo men jag tappade allt som allt knappt 2kg på 2veckor av totalsvält! Den sk ketosfasen såg jag inte skymten av och damen som vi köpte påsarna av höll på att få en snyting när hon, efter två veckor, föreslog att jag skulle äta ännu mindre än de 3påsarna om dagen som var brukligt. Säger man så till någon som håller på att gå åt av svält? ;) Efter det har vi kört på lite vettigare mat och trapat ner på kolhydraterna (mackor och pasta i överflöd dominerade matbordet tidigare). Pojkvännen har rasat nästan 20!?!!kg sedan maj och jag knappa 5kg. Någon mer som har samma erfarenhet av pulverdiet? Vad gjorde jag för fel? Borde jag prova något annat? Man vill ju vara så vacker som man bara tror det är möjligt när man väl står där och säger JA till den man älskar mest av allt. Jag har tid på mig, men tålamod är inte min största dygd direkt.. ;)  

    Hej Oniq!
    Jag har samma erfarenhet och jag tror att det bara är att gilla läget. Vissa kroppar ställer in sig snabbar på svält än andra och andra förbränner mer tyvärr. Vi har det tuffare man kan ändå nå våra mål. GI kan funka och mycket träning.
    Lycka till

  • Ängla80

     


    Steinhammersfru skrev 2010-07-15 10:41:20 följande:
      Nu har jag inte testat Cambridge pulver så jag vet inte hur dom är. Men följde du exakt till punkt och pricka deras förslag vad gäller mängden pulver och vatten?Jag går på Xtravaganza och tappade 23 kg på mindre än 14 veckor på ren pulverdiet. Under den perioden så var det bara den rekommenderade mängden pulver, vatten (3-5 liter utöver mängden vatten som man blandar pulvrena med), kaffe (svart) och te som jag fick dricka. INGET ANNAT!...

    Hejsan Steinhammersfru!

    Jag förstår precis vad du menar och har också läst att många fuskar.

    Men jag åt 3 veckor ren kur med cambridge, inge fusk alls, hade t o m mot slutet svårt att få i mig de 3 påsar om dagen som jag skulle. Jag gick ner 3 kg ca och gick upp 1,5 kg när jag började äta(vätska).

    Så alla är vi olika och alla metoder passar inte alla. Det gäller att hitta sin metod helt enkelt. Jag tror det är bra att alla erfarenheter kommer fram så att man inte känner sig så värdelös när man har ätit shakes non stop utan att fuska och ändå inte gått ner i vikt.

    Lycka till alla på alla sätt! Ner ska vi!!

Svar på tråden Viktlista & tjöt för oss som använder pulver!!!