Inlägg från: SSegerberg |Visa alla inlägg
  • SSegerberg

    Någon som gifter sig Juli 2011?

    Hej! åh toppen kul med en juli 2011. Jag och min m2b har bokat lokal och kyrka till den 2 juli 2011. Det känns som att det närmar sig nu. Vi har pratat om giftemål sedan i vintras men nu är det bokat. Vi är i full gång med planeringen. Kul att följas åt så man kan jämföra och ge varandra lite tips på vägen. Vi har även bokat tid hos en guldsmed som skall göra min ring. Budgeten är satt, dock ännu oklart om hur mycket alkoholen kommer att kosta.

  • SSegerberg

    Efter att jag skummat igenom tråden inser jag som flera andra att jag inte allt verkar vara ut i föör god tid. Skönt! jag som väntat på att kunna yppa att jag vill börja prova klänning nu! Jag behöver nog ta mig en tur i klänningsaffärerna.

    Jag glömde skriva att jag bor i Trollhättan, vistas mycket i GBG och även i Skövde.
    Vi har en budget på ca 50 000 kr och detta verkar vi än så länge hålla.
    Jag pyssler mycket själv så jag tror att det lättar kostnaderna i budgeten.

    Som jag skrev har jag nog koll på det mesta, det enda är en bra fotograf. Måste börja titta på detta snart...

    Lunagarden: Ja tysklan kommer det att bli! Det känns inte rimligt att köpa allt på systemet.. det blir en kul resa också för mig som inte bor så nära som du..

  • SSegerberg

    Rebecca L: Jag kommer att gifta mig i Ransbergskyrka i Tibro nära sjön Örlen. Jag längtar också massor! S2011: Tack för tipsen, Kristina boden viste jag sedan tidigare. Har hört att dem är bra. Butiken i Skara var ny. Den måste ses! tackar och bugar. Svårt det där med en bra fotograf. Jag letar på nätet efter en bra fotograf i skaraborgstrakten. Någon av er som har tips?

  • SSegerberg

    S2011 tack! Det var helt nya för mig. Spännande. Vilken fotograf skall du/ni ha?
    Varit inne och kollat på teammysak också.. Det är så svårt. Jag vill ha bilder som är utöver det vanliga som mina fotokunniga släkt och bekanta "inte hittar". Jag har varit inne och vissa ser inte ut att ta mycket mer spännande foton än hobbyfotografer.
    Hittade du hur man kunde titta på vitapicturas bröllopsbilder?

  • SSegerberg
    S2011 skrev 2010-08-10 15:20:39 följande:
    Vi vet inte än, funderar faktiskt på att "anlita" någon av BM's fotokunniga bekanta - mest för att vi vill hålla nere kostnaderna ordentligt.. Jag har inte heller lyckats hitta något, men om jag var du skulle jag kontakta någon av fotograferna och fråga om man kan få se några exempelbilder på vad de kan. Om budgeten går ihop sig bra (hänger på alkoholen just nu, i samband med drömlokalen..) så ska vi nog fundera på Vita Pictura iaf, jag tycker att det känns som bra och seriösa fotografer till överkomligt pris. Ska nog ta och kolla upp teammysak - det var nytt för mig :)
    Ja det är ju det där med att det ska gå ihop med budgeten.. Vi har suttit och kollat nu på kinnebild. och det lutar åt dem nu. Vi kommer nog vad det verkar som ta det lilla paketet och några av våra fotokunniga vänner skall få fota lite tänkte vi.  Vilken är drömlokalen?, nyfiken...

    Triton77 skrev 2010-08-10 18:20:53 följande:
    Ssegerberg: Ransbergskyrka är fin...har varit där på dop. Ligger ju supermysigt! Ska ni ha festen i TIbro också?
    Ja vi har bokat Hönsabyggdegård som ligger på andra sidan sjön. Ja jag tycker att det är en så fin och liten kyrka.. Jag tror att det kommer att bli toppen. Var ska du gifta dig ? är det också i Skaraborgstrakterna?
  • SSegerberg
    lunagarden skrev 2010-08-10 19:20:07 följande:
    Hurra, jag hittade min drömklänning idag på Lillys i Köpenhamn - till nedsatt pris - supernöjd!!!
    Åhh vad kuul! När får vi se skönheten? Jag vill också gå å titta jag.. blir såå sugen!
  • SSegerberg

     


    lunagarden skrev 2010-08-11 21:47:23 följande:
    Ssegerberg - den ligger i mitt galleri nu

    Åhh vad fin den är! Kul för dig!

  • SSegerberg

     


    Triton77 skrev 2010-08-11 21:44:41 följande:
    Ssegerberg: Japp, vill inte avslöja för mycket då det inte är officiellt än och har vänner som cirkulerar här ;) ....kommer mer info senare!

    Ok! då väntar vi med förväntan!

  • SSegerberg

     


    lunagarden skrev 2010-08-13 12:56:27 följande:
      Tack Nu har vi bokat band också, och på måndag ska vi träffa fotografen vi tänkt oss!Idag ska vi kika lite på kostymer till mannen

    Oj vad det händer mycket hos dig på planeringsfronten.. kul!

  • SSegerberg

    Lunagarden: Ja då förstår jag att du har extra anledningar till det. Jag själv känner att jag också bokar och grejjar mycket, men som sagt det tar tid och mycket kan man göra i förväg. Vi har haft tur och fått det vi velat, avseende datum, lokal, mat och fotograf. Chanserna är ju ganska mycket större om man är ute i god tid.. Planera på bara! Har nyss köpt dukar till dukningen, precis rätt färg... kommer bli toppen!


     

Svar på tråden Någon som gifter sig Juli 2011?