Inlägg från: EnilemmE |Visa alla inlägg
  • EnilemmE

    Augustibrudar 2010 forts...

    Här höll jag ju oxå till litegrann så jag kikar in lite snabbt!


    Jag börjar bli stressad, men jag har nog ingen anledning till att vara det egentligen.. Det som stressar mig är festprogrammen.. Kanske skulle ordna nån typ av bordsplaceringsskylt oxå. Vi har ju semester snart, så då hinner vi förhoppningsvis fixa ett och annat!


    Min tärnas klänning är iaf under process, så den hoppas vi kommer i tid!

  • EnilemmE

    Igår blev jag hippad och min blivande fick sin svensexa!! Svensexan visste jag om, men mina tjejer överraskade mig verkligen!


    Det var en superrolig dag för oss båda och jag ska skriva mer om den sen!

  • EnilemmE
    Tjena skrev 2010-07-12 08:49:31 följande:
    Hej på er!! Är det bara jag som redan vet när det blir möhippa? I och med att vi har barn och måste ha barnvakt + att jag jobbar vissa helger så har jag gett dem två förslag och så valde de:) sen har bestman fått anpassa sig till det datumet hehe... för alla andra helger kommer vi att ha fullt upp innan ju. Sen vet jag ju förståss inget mer... är så nyfiken att jag håller på att spricka!!! Ska bli så spännande att se vad de hittat på ... och vilka som kommer:)
    Vi har två barn, så jag trodde inte att vi skulle få åka iväg båda två samma dag, men våra vänner hade fixat både barnvakt och stand-in på sambons jobb, så det löste sig med det!
  • EnilemmE

    Så här såg min härliga dag ut:


    Jag gick som på nålar här hemma på morgonen, för jag visste att sambon skulle iväg. Jag skulle hålla honom sovande till kl. 8, så grabbarna skulle kunna smyga in i sovrummet och väcka honom. Jag var otroligt nervös, så tanken hade nog slagit mig att jag kanske oxå skulle bli hippad, men jag trodde det inte med tanke på att vi har barn.


    När jag kikade ut genom fönstret en sista gång, då jag trodde de stod utanför, så skymtade jag två av mina vänner. Då blev jag vrålnervös! De knackade på dörren och jag öppnade med ett "välkomna"!


    Det bjöd på frukost och champagne och jag blev satt för att sminkas. Min tärna hade tagit med sig två vänner, varav en har gått på makeup-skola, så det var lösögonfransar och hela kitet! Håret gjordes och slöja och tiara fästes! Sen fick jag på mig min otroligt snygga outfit, en sjuksköterskeklänning stl. minimal.


    Vi åkte sen iväg mot Borås. I bilen fick jag svara på lite frågor, som jag gissar att min kära kusin (som är värdinna) kommer att ta med i festprogrammet. Väl i Borås stannade vi på Knallerian. Vi passerade ett lekland, som jag trodde jag skulle få röja runt i, men icke. Upp för trapporna och in till en fotograf, där jag fotades i olika uppsättningar kläder och även några bilder tillsammans med mina vänner. Det ska bli riktigt kul att få de bilderna sen. Kanske att jag kan ge sambon några, för det var lite "Secret Box"-bilder över en del.


    Vidare gick färden till Borås Djurpark, eller rättare sagt utanför. Där satt vi och åt en mysig lunch på filtar i skuggan. Jag fick under tiden vi åt springa runt och fråga folk om kärlekstips & råd och jag måste säga att jag lyckades ganska bra. det första jag fick var "Kåt, glad & tacksam".. Sen gick vi upp mot en skogsdunge, där det visade sig att de hade byggt upp en äventyrsbana uppe i träden. (www.upzone.se) Det var riktigt roligt och vi var duktigt svettiga och trötta när vi hade spenderat två timmar där. Grymt kul iaf!! Jag har träningsvärken från hell i hela kroppen efter detta..


    Vi åkte hemåt igen och bilarna styrde mot en av tjejernas sommarstuga. Där stannade vi hela kvällen och natten och badade, åt god mat, smällde ballonger med gamla pojkvänners namn på som jag fick berätta lite storys om, vi sjöng karaoke och lyssnade på gammal, svinbra musik! En kväll helt i min smak!! De hade hyrt musikanläggning så vi spelade för hela omgivningen, inkl. de på andra sidan sjön tror jag!


    En helt fantastisk dag med alla mina kära vänner och de gjorde den precis så rolig som jag hade kunnat föreställa mig!

  • EnilemmE

    Vi ska ha Mendelssohns brudmarsch som ingång, sen har vi två solosånger, och som utgång vill jag ha Feather Theme från Forrest Gump, men jag vet inte om sambon har gått med på det än! Vi vet inte vilken ordning vi ska ha solosångerna än, den ena är på svenska och den andra på engelska. Vad tror ni blir bäst??

  • EnilemmE

    Jag känner mig oxå lite stressad, fast jag behöver nog inte det egentligen. Jag är oxå en sån som gärna har koll på allt själv. Jag bad om hjälp med mall till festhäftet, då jag vet att min kusin, som är vardinna, har gjort några festhäften innan, då sa hon att hon fixar det! Jag tog det som att hon fixar häftena, men jag är inte helt säker. Vi fick iaf svara på frågor på möhippan/svensexan, så de kommer troligtvis med i häftet!


    Sambon kom med mina skor idag och de var tyvärr för små.. Nu får jag returnera dem och ge mig ut och leta i butik istället. Det kanske är det bästa, för jag har rätt stora fötter, så det är svårt att hitta skor som passar bra. Vi ska försöka få till barnvakt och åka ut själva och prova både kläder och skor. Lite besviken blev jag, men men.. Sambons kravatt & näsduk var iaf jättefina! Den yngsta dotterns näbbklänning hade oxå kommit. Jag fick fel storlek på den och nu fick jag byta till två storlekar större, för det fanns inte den jag ville ha. Jag hoppas att den inte är alltför stor.. Nåt ska man väl ha tur med! Vi hoppas att min tärnas klänning som vi beställt från Kina är fin när den väl kommer, för det är lite svårare att hitta en ny.

  • EnilemmE

    Jag blev provsminkad för några veckor sen och jag var inte helt bekväm i det.. Det är min kusin som sminkar mig och hon är väldigt noga med att jag ska vara nöjd, men jag känner mig ändå lite kluven att säga ifrån.. Jag brukar inte sminka mig så mycket till vardags, så det kändes ganska kladdigt, fast det kanske inte var så kladdigt egentligen.. Jag vill ha riktigt ljusrosa ögonskugga, men hon säger att det är svårt att få en sån make bra på bild, men det känns som det inte är det viktigaste.. Jag vill ha en ljusrosa romantisk make, men hon la en lite hårdare rosa med något sotade ögon och det kändes sådär.. Hon sa iofs att vi lägger ljusare från början när vi väl sminkar och så lägger vi på mörkare om jag tycker att det känns bra.

  • EnilemmE

    Miss Giggle: Härligt med hippa. Det lät som en rolig sådan oxå!

  • EnilemmE

     


    Bride in leather skrev 2010-07-20 18:33:54 följande:
    Fyfan vilken dag.Syrran in på gynop.Nu fick vi beskedet att hon har cellförändringar i underlivet...svar på detta om 3-4 veckor,precis samtidigt som mitt bröllop:(:(

    Säger som de andra, det är väldigt vanligt och oftast inget allvarligt, så vi håller tummarna att det även gäller din syster.

  • EnilemmE

    Nu finns det bild på min tärnas klänning i mitt galleri! (Skrynklig, jag vet, men den ska givetvis pressas innan bröllopet!)

Svar på tråden Augustibrudar 2010 forts...