Inlägg från: Sörön10 |Visa alla inlägg
  • Sörön10

    Augustibrudar 2010 forts...

    Åsådärja! Då hittad man till tråden igen! Är ju flera augustitrådar igång samtidigt, så jag kopplade aldrig att det var en ny för oss! =)


    Det börjar närma sig med stormsteg!! Ångest i massor över att vi inte har nån solist efter avhoppet. Måste leta som ett as nu i veckan! 


    Dock har vi börjat med festprogrammet! Känns iaf jättebra! Likaså smink å hår samt menyn! =) 

  • Sörön10

    Min M2B gör lite saker ibland. Han tar tag i vissa delar. Inte småsaker utan nån större här å där, och det är ju perfa! =) 


    Han har nu bokat en övernattning på Häringe slott ett par dar efter vigseln. Känns fint! =)

  • Sörön10
    Annika Hbg skrev 2010-06-29 14:41:58 följande:
      min M2B är helt tokig i fotboll, jag har ordnat med favoritlagets matchtröja med alla spelarnas autografer. Han kommer att gilla detta bättre än att gifta sig
    Vilken fin present!! Hoppas det var nåt svenskt lag! Kanske svårt om det är Barca eller nåt, eller?? =)
  • Sörön10

    Gahhh blir tokig på folk som inte fattar att de måste svara och ge besked nån gång! 


    Jag kommer, men det är lite osäkert om min karl kommer vara ledig.. ha honom på "kommer-listan"!


     


    "jaha, vi får inte ha med oss de pyttesmåbarnen? Ok, vi ska försöka lösa det hela på något vis, jag tror de äldsta bjudna barnen följer med.. eventuellt vill de kanske vara hemma själva.. så då kanske..." 


    GAAAAAAAHHH!!! 


    Man kan ju inte göra en bordsplacering eller någonting!! 


    Dessa exempelsvar är alltså såna jag fått efter att jag efterfrågat tydliga svar! Himla slingrare!! 

  • Sörön10
    Miss Giggle skrev 2010-06-30 17:55:54 följande:
    Annika: ja det låter iaf som att du gillar kallor- Men det är fina blommor- enkla och klassiska så jag klandrar dig inte! Sörön: Låter jobbigt. Alla vi bjudit hade svarat typ 2 v innan sista dagen så jag är väldigt tacksam för det.  Hur har ni formulerat er? Vi ska ha barnfritt men har sagt att små ammande barn naturlgitvis följer med sina mammor. Personligen hade jag hellre avstått från ett bröllop än lämnat bort min lilla när hon bara var ngn månad gammal. Igår var vi på värdshuset och provåt vår meny och det var sååååå gott. Ska iväg om ngn vecka och provsmaka en mass mousser som vi ska välja på till vår tårta. Nu tycker jag det börjar kännas som på riktigt- innan har det mer varit ngt som kommer hända ev ngn gång typ. de var så söta på värdshuset- frågade om vi ville ha speciell dukning, och att de kunde beställa dukar eller servetter i vinrött till oss. Det är sånt som får mig att känna att det kommer bli bra, de gör det lilla extra redan nu
    Vad härligt för er! =) Att det känns så bra! 

    Vi formulerade oss så här: Bröllopsfesten är barnfri med undantag för ammande barn. Rätt tydligt tyckte vi! På hemsidan skrev vi samma text men med tillägget att det är åldersgräns 15 år. 


    Hon tyckte på allvar att det inte gällde henne. Det sa hon rakt ut. Då sa vi att det gäller alla! 


    Jag blir mest less tror jag! :S


     


     

  • Sörön10

    Jag brukar VAKA! Eller jag brukar uttala det VAKKA! =) Vård av karl! :P 


    Jag är utan jobb på sommaren så då kan jag pyssla om honom! haha! 


    Blir snart knäpp! Får inte tag på någon solist! Alla mina kontakter är upptagna! Vägrar ju göra det själv och har inte 60000 att lägga på det för att hyra in nån "stor"! =(

  • Sörön10

    Vi har gäster som ska sjunga på festen, och vi vill inte "belasta" dem med ännu mer... :S Det tar emot, kanske får fundera över det. 


    Ska gifta oss i ett litet samhälle som jag kommer ifrån och jag vet vilka som brukar anlitas på såna dylika tillställningar där. Klassiska sopraner med bristande förmågor och jag är inte så sugen på en sån.. Skulle inte veta om jag skulle skratta eller gråta... :S 


    Säger detta nu, slå mig om jag bestämmer mig för att sjunga själv! Ok?? 

  • Sörön10

    haha eller hur! Finns hur många "stjärnor" som helst ju... ;)


    GAAAAHH!


    23maj2009 skrev 2010-07-03 01:22:15 följande:
    Py bäckman? hahaIggesundsgänget.. du har ju massor utav lokala förmågor..hahaursäkta min galghumor..
  • Sörön10

    Ojoj vad tiden går snabbt!! Helt galet att det snart är dags! Vi är på semester nu och roar oss med festprogram och bordsplacering! Roligt va!? ;)


    Är så glad för jag har skrivit en sång som jag funderat på om det skulle funka att ha som utgångsmusik, men inte vågat spela upp för m2b! Jante, ni vet! Men nu, tre månader senare, vågade jag och han gillade den!! =) Det var kul! 


    Imorn får vi reda på om vi har nån solist!! Håll tummarna!!


     

Svar på tråden Augustibrudar 2010 forts...