Inlägg från: Liilly |Visa alla inlägg
  • Liilly

    Augustibrudar 2010 forts...

    Har inte hittat den nya tråden förrän nu... å andra sidan har jag inte letat så mycket. Vi hade helt glömt att boka brudbukett så det har jag gjort idag. Blir Kallor som man håller i famnen. 500 :- vad kostar era blommor?


     


    Har dessutom inte haft en tanke om att man ska gravera in ringarna... Hinner man göra det innan bröllopet den 8e? Det känns lite knapert faktiskt så misstänker att vi får ta det efter bröllopet... De erbjöd inte att gravera vigselringen när jag köpte den så därför tänkte jag inte på det...


     


    Fattar ni? Snart kommer vi bli gifta brudar hela gänget! Såå underbart!


     


    Idag ska jag till min frissa och få håret uppsatt... Vet inte alls vad jag är sugen på. Min m2b vill att jag har heluppsatt medan jag tror jag vill ha halvuppsatt med lockigt hår ner på höger axel, men jag är inte säker... Kluven är ordet...

  • Liilly

    Det strulade till sig ordentligt hos floristen igår. De hade fått hem mina kallor och de var super små, gröna och inte utslagna. Floristen ringde till Holland och skällde ut dem så de fick skicka 5 STORA kallor på flyget som kommer idag eftermiddag. Ska dit och kolla på dem imorgon och blir inte de bra ska jag få en annan bukett som ska vara minst lika fin. De specielbeställde nämligen lite andra blommor utifall att.. Hoppas det löser sig. Så har jag lämnat min sjal som kom med klänningen där så ska de binda blommorna med den.


     


    Idag ska jag in till stan och leta finbyxor, skjorta och skor åt sonen. Hoppas jag kan hitta nått, annars får jag hyra från bröllopshuset där jag köpt klänningen...


    Igår fixade jag naglarna med. Blev lite lite fel (strömmen gick och det var svårt att se) så det ska jag fixa i eftermiddag... :)

  • Liilly

    Enligt klart.se kommer det regna 22mm på vår dag (söndag) så nu har jag skickat iväg mamma för att köpa vitt paraply åt mig och blivande maken. Hoppas dock att det är regnfritt mellan 12:30-15:00 då fotografering, vigsel och mingel är. (utomhus) Sen kan det få regna när vi kommit till restaurangen igen...


     


    Min bukett är gjord nu, med kallor. De är inte så utslagna som jag hade hoppats och inte riktigt så långa men det blir nog bra. Tror ni den slår ut mer om jag inte har den i kyl över natten (har inte hämtat den än)

  • Liilly

    Nu börjar nerverna sätta fart! Idag gäller det och det är massor kvar att fixa!


    Maten är inte helt klar än (exotik planka) uppdukningen är inte klar, min nagel(PÅ VÄNSTER RINGFINGER) har gått av, så jag måste få tag på nagelterapeften med. Frisören kommer kl 9 och vi ska träffa fotografen kl 12:30 och håll nu tummarna för att det inte kommer att regna mellan 12-15 i alla fall! :)

  • Liilly

    Vi gifte oss igår! Det duggade lite under fotografering och vigsel men det blev perfekt! Vill ha våra bilder nu!!

  • Liilly

    Just det! Vi önskade oss pengar i present och kan ju säga att vi lyckades gå plus på att gifta oss... plus att vi fick endel presenter utöver pengar! Perfekt!!

Svar på tråden Augustibrudar 2010 forts...