Inlägg från: empa83 |Visa alla inlägg
  • empa83

    Augustibrudar 2010 forts...

    ja, vad bra!

    Jag har fått ett litet problem... råkade ut för en olycka på jobbet i onsdags... fick en fläktkåpa i armen, jag var klantigt när jag skulle ta ner den från utställningen, iaf så börjde det spruta ut en jävla massa blod och jag skrek som ett litet barn. Fick sy 6 stygn. det är 6 cm långt och var 1,5 cm djupt. Prolemet är att det är på framsidan på överarmen och jag ska tejpa det i 6 mån. Min fråga är kommer det gå att sminka över till bröllopet??? Väldigt ytligt problem jag vet....

    GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA!

  • empa83

    min man ska få vin, som månag har skrivit om i andra trådar, ett att öppna på 1 årsdagen ett efter 5 år å ett efter 10 eller vad man nu väljer. sen ska ha få uppleva rovfåglar på nära håll, han älskar örnar!

    Funderade på manchettknappar men han kommer inte ha användning för dem å klockan han har runt armen kostar 40000 så jag kan inte bräcka den;)

  • empa83

    Vår tostmaster och madame ska göra våra häften, med lite tips från bruden;) jag gillar inte pill så det räcker med bordsplaseringen för mig, den är svår för övrigt. Har ni andra börjat med den än?


    Vi har lila som färg, min favvo färg!

  • empa83
    0Maria0 skrev 2010-06-27 21:25:39 följande:
    Vi ska gifta oss den 28 augusti, så jag joinar tråden!
    Gud vilken bra smak du har! väldigt fin klänning, ring och smycken!
  • empa83

    grrrr, usch vad jag inte vill ha min man ibland! Det här bröllopet orsakar bara bråk! nyss om hurvida bröllopsresan var en del av bröllopspengarna eller inte... eh ja, det har den alltid varit. tydligen tycker inte han att kläder, skor å dukar behöver vara med i budgeten... han har nog fått hjärnsläpp. Han vill betala lite innan vi tar pengar därifrån, men eftersom lokal å mat kommer på faktura undrar jag hur han tänkt det... Grrrrrrr bli så trött!

    Är det fler än jag som har en hälft som blir sur bara man nämner något om bröllop???

  • empa83

    det roligatste är att han har gett mig allt ansvar också, men tydligen inte över pengarna... Frågade bara om han trodde att det skulle löna sig med all inclusive...

  • empa83

    Nu har jag blivit hippad! hade mina aningar om att det skulle bli igår;) var en väldigt lugn å skön dag som började med pole-dancing, riktigt kul!! sen fick jag helkroppsmassage av min ena tärna (är utbildad) och även andsiksbehandling av henne. på eftermiddagen blev det mycket goda drinkar å sen avslutades kvällen på en av mina favorit resturanger!

    Detta var precis så som ajg hade önskat, men ändå känner jag mig lite besviken, var inte så mycket fokus på å då menar jag inte att alla skulle titta på mig hela dagen, men det känndes inte som att det varen fest för mig utan en vanlig fest. Så roligt var det ju iaf;)

  • empa83

    jag kan inte vabba då jag itne har några barn, men jag brukar skoja om att jag VAJBAR när min man är sjuk. Vård Av JätteBebis...

  • empa83

    alltså jag är inte hemma för att han är sjuk utan det kan slumpa sig så att han är sjuk när jag är ledig en dag...

  • empa83

    min man ringde nyss och sa att min klänning kommer den 8:de!!! gud så spännande!

Svar på tråden Augustibrudar 2010 forts...