Inlägg från: TheJohanna |Visa alla inlägg
  • TheJohanna

    16 juli 2011, någon mer som gifter sig då?

    Åh, vad roligt! Vi ska också gifta oss då. Kyrkan är bokad och en lokal är preliminärbokad. Vet inte exakt hur många vi ska bjuda men någonstans runt 100 så det blir ganska stort.

  • TheJohanna

    Jag bor i Skåne, i Lund.. Är sugen på att börja kolla bröllopsklänning men jag vet inte riktigt var affärerna finns. Finns det något speciellt område i Malmö där sådant finns samlat?

  • TheJohanna

    Jag har hunnit kolla fyra butiker, de två på Bergsgatan i Malmö (provade dock bara i den ena), sen i helgen betade jag av en affär i Halmstad och i måndags en i Göteborg. Börjar väl få lite mer koll på vad jag är ute efter men det är svårt!


    Hittade en jättefin klänning på blocket, den fanns inte så långt från mina föräldrar som jag för tillfället var och hälsade på. Tänkte åka dit och titta på den men bangade sen ur, kanske för att det blev lite för nervöst att åka hem till en privatperson och prova...


    Är sugen på att åka till Lillys i Köpenhamn men var ligger butiken? Hittar inte alls i Köpenhamn så det vore skönt om den inte låg alltför långt från stationen.


     

  • TheJohanna

    Åh, vad bra. Dit ska väl t.o.m jag kunna hitta. Får se till att dra med mig någon dit då. Tack för tipset!


    Tänkte gå till en pappersaffär som har utförsäljning idag och se om man kan hitta papper och kuvert till inbjudningskorten. Om man ska knåpa ihop inbjudningarna själv så är det ju bäst att börja i tid, fast då måste vi ju också bestämma vad som ska stå i dem redan nu och det är lite svårare... Vilken tid har ni t.ex. bestämt för själva vigseln?

  • TheJohanna

    lunagarden skrev 2010-08-26 17:33:44 följande:


    Johanna - vi har borgerlig vigsel kl 15, vi har planerat in vår fotografering kl 12-14 Jag tror vi kommer att beställa våra inbjudningskort, festprogram och tackkort från Vistaprint, det blir billigare än att göra själv.
    Det där med Vistaprint låter som ett bra förslag men jag hittade inga priser på deras hemsida.. Vet du vad det kostar?

    Det där med Vistaprint låter som ett bra förslag men jag hittade inga priser på deras hemsida.. Vet du vad det kostar?


     

  • TheJohanna

    Nu har det varit tyst här ett tag... Hur går det för er? Jag har köpt brudklänning nu. Hittade en på rea i Malmö så det blev aldrig någon Köpenhamnstur men jag är verkilgen jättenöjd med den jag har. Bilder finns i mitt galleri. Sen har jag börjat spana på skor också...    

Svar på tråden 16 juli 2011, någon mer som gifter sig då?