Inlägg från: Niini |Visa alla inlägg
  • Niini

    Maj 2011 del 3

    kikki kikki skrev 2010-07-19 20:27:59 följande:
    Hejsan!Vi bestämde nytt datum i kväll så det blev 7 maj 2011.ska ringa runt i morgon och boka kyrka och lokaler.Vårt färgtema är ljuslila.
    Välkomna med :)
  • Niini
    AnnC81 skrev 2010-07-27 12:57:17 följande:
    Då har man shoppat brudklänning på semestern!
    Kul :)
  • Niini

    Puh, vi har suttit o kollat resmål för bröllopsresan halva dagen. Läsa, jämföra och drömma. Finns så mycket att välja på!


    Vet nån annars nåt annat ställe än destination.se som har paketerbjudanden för bröllopsresor? Är så otroligt dåligt utbud här i Finland så vi bokar troligen från Sverige o tar ett billigt flyg över potten :)

  • Niini
    AnnC81 skrev 2010-08-04 15:03:33 följande:
      Jag tänkte mer på transport för oss, gästerna får ta sig till festen själva.. men hade nog också hyrt en buss för gästerna ifall det var långt och många kom med tåg. Det är mycket att pussla ihop! :) Angående fotografering igen förresten, har ni tänkt att fotas före eller efter vigseln? Vi har tänkt före, men hörde då från en på jobbet att det är bättre att fotas efter, för då slappnar man av mer och är mycket gladare. Innan lär man va nervös... Fast å andra sidan vill jag inte låta mina gäster vänta för länge heller, då kanske man blir stressad för det. Hur tänker ni?
    Vi kommer fota både för o efter. Fast troligen mest före eftersom smink och hår då är fräscht o så slipper gästerna vänta :)
  • Niini
    Jejjan Jansson skrev 2010-08-17 10:58:56 följande:
    Wow blikarlsson, du ar ju nastan fardig med allt kanns det som! Jo, jag glomde lagga till att frisor och catering ar ocksa fixat. Vardpar, best man, bridesmaids och ushers ar ocksa bestamda (lite engelskt maste det ju vara). Jag borjade skriva en checklist igar for allt annat som maste goras och en liten latt panik kansla spridde ut sig - det ar sa mycket att fixa med!! Nagon som vet en bra DJ i Varmlands omradet, eller kanske till och med Gbg?  Och va tycker ni om att bli ledd in i kyrkan av era pappor vs. ga in i kyrkan tillsammans med blivande maken? Jag har alltid dromt om att min pappa ska leda in mig, och att brudgummen forst ser mig i klanning nar dorrarna oppnas. Jag vet att det inte ar tradition i Sverige (speciellt nar det blev sa mycket uppstandelse med Victoria och Daniel) - men tycker ni att jag ska sta pa mig? Det ar ju trots allt traditionen i England!
    Klart du ska stå på dig! Jag vet inte ännu hur jag gör. Kan ju börja med att fråga pappa om han vill föra mig ;)
  • Niini
    Diamanten90 skrev 2010-08-18 13:56:52 följande:
    Hej! Jag var itidigare i juli 2011 tråden, men så var vi på ett bröllop i början av augusti och min fästman höll på att förgås i värmen med kostym på! Så vi ändrade oss till 28 maj:D Lokal är nu bokad:) Jeij!! Har mailat om kyrkan också:) Och hittat min drömklänning på dressmeup.se :) Så otroligt lycklig nu! Lite pirrigt också:) Ja, lite om mig själv kanske också:) 19 år (20 i december), har en son på snart 3 månader med min fästman som är 21. Varit förlovade sedan april 2010:) Och tillsammans sedan november 2007:) Många som gifter sig 28 maj:) Va kul!
    Vad kul med fler :) Mn inte ska vi gå och hoppas på kallt väder tills vi gifter oss heller ;)
    Vilken kyrka och lokal har ni valt?
  • Niini
    Diamanten90 skrev 2010-08-18 15:12:46 följande:
    Vi har inte bokat kyrkan ännu, men det blir i min gamla hemkommun:p Festlokalen blir den samma som mina föräldrar hade för många år sedan:p Finns inte så många att välja på. Bor i Finland så de flesta här vet nog inte var den lilla by jag kommer ifrån finns:p Vill inte avslöja mig för mycket eftersom vi ännu inte egentluigen berättat åt någon när det blir:)
    Låter ju jättefint att ha samma lokal som dina föräldrar hade :) kanske ni tänkte hålla planerna hemliga till inbjudningarna åker ut?
  • Niini

    Började fundera lite.. Det är så att vi bokat kyrkan till kl. 14, i hopp om att få se lite sol innan den går ner. men jag har börjat fundera lite på den stackars fotografen som kommer få jobba 12h+ p.g.a. att vigseln är så tidigt och festen ändå kommer hålla på hela natten. Dessutom ska vi fotas FÖRE vigseln. Så minst 12-24 blir det ju... Kollade nyss när solen går ner den 21 maj och den går för sjutton ner först 22:47! Ska vi ringa kyrkan o boka om? Typ kl. 15-15.30?

  • Niini
    las vegas bruden skrev 2010-08-23 19:07:54 följande:
    Tänkte maila till några hotell i Las Vegas ikväll för att höra om man kan skicka bröllopsklänningen och kostymen till dem. Så slipper vi packa med det på mc:n.. Det skulle underlätta en hel del! Vad tror ni? Vågar man...? ;)
    Så länge ni inte ska ta in på nåt litet o helt okänt hotell så borde ni väl nog kunna lita på dem :)
  • Niini

    Vi bokade vi om kyrkan efter att ha pratat lite sinsemellan, så kl. 16 den 21 maj blir det nu :)

  • Niini
    Diamanten90 skrev 2010-08-25 10:42:54 följande:
    Vi kanske hamnar att byta datum, igen! För min väninna som ska fixa håret på mig kanske blir utexaminerad just den dagen... Men det blir den 21 isåfall:) Inte gör det mig något att få bli fru en vecka tidigare än tänkt:)
    Nej det är ju bara hemåt att få gifta sig tidigare ;) Värre skulle vet vara om ni var tvugna att skjuta upp det nåt år eller så..
  • Niini

    Toastmadame tillfrågad och hon tackade ja :) Bara att vänta på att toastmastern hittar upp hit nu också så vi kan fråga honom :)

  • Niini
    21maj skrev 2010-09-07 09:01:54 följande:
    Hej alla.. Här är en till som ska gifta sig den 21 Maj-11.
    Vilket bra datum! ;)
  • Niini
    Buppielove skrev 2011-01-04 09:36:55 följande:
    Hej hej!

    Här är en majbrud till - 28maj blir det för oss.

    Kyrka + präst är bokat
    Festlokal är bokat
    Brudklänning hittades IGÅR, så den är numera också fixad

    I helgen ska jag och kärleken ta tag i inbjudningar, mat osv...

    Härligt med ett sånt här forum!
    Välkommen :)
  • Niini

    Själv fick man nyligen kalla fötter.. med klänningen! Men efter att ha varit till sömmerskan idag o hon tagit upp o in lite här o där samt vi satte en underkjol så var vi back on track klänningen o jag :)

Svar på tråden Maj 2011 del 3