Inlägg från: Jämntjock |Visa alla inlägg
  • Jämntjock

    Maj 2011 del 3

    Får man vara med här? Eller det är några speciella "regler" som gäller?

  • Jämntjock

     


    Niini skrev 2010-06-23 21:14:09 följande:
    Nej inga desto mer regler :) Bara o haka på! När gifter ni er?

    Vad kul!

    Vi gifter oss i maj Har preliminärbokat den 28:e i en kyrka vi ska åka och titta på nu om en halvtimme. Den kyrkan vi helst ville ha, OCH den vi hade som back up, har vi fått stryka pga att de tar för få personer Men nu har vi i alla fall hittat en annan kyrka som är jättefin utvändigt men jag har aldrig varit inne i den så det ska vi kolla ikväll. Ska även köra förbi en annan kyrka på vägen och kolla hur den ser ut utvändigt.

    Jag tycker det är skönt att vara ute i så här god tid, är planeringsfreak ut i fingerspetsarna så jag gillar att ha gott om tid på mig att sätta mig in i hur man "ska" göra och hur vi VILL göra

    Hur långt har ni kommit i planeringen? Har ni börjat fundera på färgtema? Har ni kollat på brudklänning, tärnklänning osv? Bokat lokal?

    Och vart kommer alla från? Är vi spridda över hela landet?

  • Jämntjock

    Den kyrkan vi var och tittade på i torsdags är tyvärr avskriven, det var jättesliten och skabbig Åkte runt i hela bygden och spanade på kyrkor den kvällen och har ett par stycken vi ska ringa på måndag och boka tid för att titta inuti. Håller tummarna för att någon av dem är fina!

  • Jämntjock

    Hur går det för alla? Känns som att det är en hel evighet och lite till innan det är "vår tur", samtidigt som ibland känns som att man aldrig kommer hinna med allt som ska fixas...

    Vi har iaf bokat tid till att titta på två kyrkor invändigt nu på fredag och den ena av dem har jag preliminärbokat med datum och tid. Har även preliminärbokat en festlokal som ligger bara en liten bit från den ena kyrkan vi ska titta på på fredag, ska titta på den nästa eller nästnästa vecka när värden kommer hem från sin semester

  • Jämntjock

    Får jag fråga vad svärmor med inbjudningarna? Känns som att jag har missat nåt... Måste de godkännas av andra än er/oss?

  • Jämntjock

    Nu kopplade jag Ja, jösses vilken tillgång att ha såna kunniga människor i sin närhet, klar man ska ta tillvara det!

    Jag kollade papper i en av mina favoritscrapbutiker igår och har nog hittat rätt färgtema nu. Vilka färgteman har ni valt?

  • Jämntjock

    Äggskal, ljusgrönt och ljust syrenlila Rapsen kommer blomma och syrénerna slår ut så det känns klockrent!

  • Jämntjock

    Vad kul att det var lite liv i tråden! Skulle gå in och kolla hur det gick för er tänkte jag, bra timing

    Vi har nu bokat kyrka, kontrakt är skrivet till festlokal, marskalk/bestman är tillfrågad och klar- likaså min tärna. Håller som bäst på att kolla upp fotografer vilket är huuur svårt som helst! :-O Hur tänker ni med fotograf? Hur länge/under vilka moment vill ni ha fotografen med? Vad kan ni tänka er att betala för en proffisionell- respektive hobbyfotograf?

  • Jämntjock

     


    kikki kikki skrev 2010-07-20 11:48:36 följande:
    Tjoho....nu är kyrkan bokad....ler

    Yaaay! Vilken kyrka gifter ni er i?

  • Jämntjock

    Ojojoj, här var det liv! Vad kul!! Har sagt det förut men eftersom här verkar vara en hel del nya "ansikten" så tar jag det igen Vi gifter oss också den 28:e maj, det bara MÅSTE  vara ett bra datum Vi valde det för att jag hemskt gärna vill att både raps och syrén ska blomma när det är dags. Har kyrkan bokad, lokalen är också bokad- likaså fotograf. Gästlistan är färdig, sånär som ett par namn som kan falla bort eller komma till.

    Brudklänning har jag kollat massor på men bestämt mig för att inte bry mig förrän efter nyår eftersom jag ska genomgå lite rekonstruerande plastikoperationer nu i höst och därför inte kommer se ut så här när de är gjorda Meeen så råkade jag snubbla över en superfin kinaklänning på Tradera- com jag vann för 353:- inklusive frakt! Hur sjukt är inte det?! Total chansning men kul om det funkar hahaha.

    Bestman är tillfrågad och klar, likaså min tärna. Tyvärr dumpade min närmsta vän, alltså tärnan, mig häromdagen (av fruktansvärt själviska och dåliga anledningar, men det är ett annat kapitel...). Just nu vet jag inte om jag är mest arg eller ledsen, men oavsett är jag nu tärnlös...

    Angående att ledas in av sin pappa så kommer jag inte ledas, av någon. Kommer gå in själv bakom våra barn (4 och 7) och möta min blivande vid altaret. Vill inte att han ska se mig, och jag vill inte se honom, förrän jag kommer in i kyrkan.

    Vad kul att det är fart i tråden, hoppas bara den inte dör nu när jag kom tillbaka

  • Jämntjock

    Jag tar gärna emot tips på liveband i Skåne! Har tittat runt en del men inte hittat nåt som vi fastnat för, eller som legat i rätt pris. Max 6-7000 känner vi för att lägga på musiken


    Kikki kikki: Finns det bandet du pratade om i Skåne?

Svar på tråden Maj 2011 del 3