Inlägg från: MagicBride |Visa alla inlägg
  • MagicBride

    Maj 2011 del 3

    Jag blev precis livrädd för att hela mitt bröllop skulle behöva flyttas! Kommer hem från jobb och har ett missat samtal från kvinnan som sköter bokningarna av den lokal där vi ska både vigas och ha festen. Jag ställde genast in mig på att hon skulle säga nått i stil med att hon råkat dubbelboka och att vi nu skulle behöva välja ett nytt datum, men det visade sig att hon fått en avbokning av "någon" och inte kom ihåg vem, så hon ringde runt till alla för att dubbelkolla. PUH jag tycker ju verkligen om mitt datum och det hade varit hemskt att behöva byta!


  • MagicBride

    Idag har jag köpt skor till bröllopet :) Vill ha ett par snygga ballerina skor och hittade det perfekta paret idag! en liten fin rosett där fram och i exakt samma nyans som klänningen (ivory) att de bara kostade 299 var också ett plus :) Ska lägga in en bild i min blogg sen ikväll när jag laddat färdigt kameran och kan fota dem ;)


  • MagicBride

    Vad kul att ni gillade dem :) Tyvärr så är det en rätt så lokal butik som bara finns i Ängelholm, Klippan och Helsingborg... Men det kanske går att söka på skomärket o hitta i fler butiker...


  • MagicBride

    fast den länken blev väldigt konstig :S den ligger under sortimentet med vanliga damskor.. lycka till ;)


  • MagicBride
    themandys skrev 2010-08-16 19:31:54 följande:
    Hej! Min fästman är oxå engelsman så precis som er kommer vi ha vigseln på engelska så att alla förstår. Vi bor dock i Stockholm vilket gör planeringen enklare.. Däremot vet jag inte hur man får tag på en engelsktalande vigselförättare, någon som vet? :)
    Många vigselförättare kan sköta vigseln på engelska, bara välj ut någon ni känner passar er och fråga :)
  • MagicBride
    las vegas bruden skrev 2011-04-01 09:10:55 följande:
    Jaa helt underbart!! Hur går det för alla? 

    Här är det ganska lugnt. Ska testa klänningen en sista gång och sedan skicka den till vårt hotell i Las Vegas om ca 2 veckor. Lite nervös, men bestämt mig för att inte oroa mig i onödan.

     
    Jag har konstigt nog slutat planera Är inte alls så att jag är helt färdig, men just nu är det inte roligt och då håller jag inte heller på! Förut var jag supernoga med att inte missa en enda uppdatering här på BT men nu glömmer jag oftast att gå in här överhuvudtaget...
    Har det mesta klart förstås, är väl pynt till lokalen kvar och dubbelkolla med vigselförrättaren så att det inte blivit något konstigt i bokningen..
    Hade sista dagen för OSA igår och det är bara två som inte kan komma
Svar på tråden Maj 2011 del 3