Inlägg från: Niini |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden Maj 2011 del 3
  • Niini
    Jämntjock skrev 2010-06-23 21:02:01 följande:
    Får man vara med här? Eller det är några speciella "regler" som gäller?
    Nej inga desto mer regler :) Bara o haka på! När gifter ni er?
  • Niini
    AnnC81 skrev 2010-06-24 07:54:57 följande:
    Jag är här! Händer det något i era planeringar? Jag får mina "ryck" men emellanåt är det lugnt. Är ju fortfarande såå lång tid kvar, vill att det ska bli maj nu!! ;)
    Håller så med dig, ge oss maj nu! :D

    Vi fick nyss hem pappret som ska användas till inbjudningarna så snart har vi allt för o kunna börja tillverka :)

  • Niini
    AnnC81 skrev 2010-06-24 10:03:35 följande:
    Åh vad roligt, jag vill också börja tillverka! Ville beställa lite material häromveckan men m2b tyckte det var lite tidigt ifall vi skulle hinna ändra oss. ;) Så jag får hållas lite, men till hösten beställer jag vare sig han vill eller inte. :DHur ska era inbjudningar se ut?
    Blir troligen dubbelvikta, enkla o stilrena! Mer vill jag inte avslöja ;) Man vet aldrig vem som kan snoka omkring..
  • Niini
    MagicBride skrev 2010-06-24 13:51:26 följande:
    Jag blev precis livrädd för att hela mitt bröllop skulle behöva flyttas! Kommer hem från jobb och har ett missat samtal från kvinnan som sköter bokningarna av den lokal där vi ska både vigas och ha festen. Jag ställde genast in mig på att hon skulle säga nått i stil med att hon råkat dubbelboka och att vi nu skulle behöva välja ett nytt datum, men det visade sig att hon fått en avbokning av "någon" och inte kom ihåg vem, så hon ringde runt till alla för att dubbelkolla. PUH jag tycker ju verkligen om mitt datum och det hade varit hemskt att behöva byta!
    Usch, vilken skräck :S Är rädd vårt datum ska dubelbokas också då vi är så tidigt ute! Han som äger stället sa när vi var dit att vi kan boka i höst för han har ändå ingen kalender för 2011 ännu. Men va tusan inte tänker jag sitta där o rulla tummarna ett halvår för det :P Så sambon bokade nån dag senare o han tog emot bokningen. Frågan är ju var tusan han skrivit upp det!

    Kommer definitivt ringa o kolla minst en gång i höst!

  • Niini
    Jämntjock skrev 2010-06-24 16:28:38 följande:
    Hur långt har ni kommit i planeringen? Har ni börjat fundera på färgtema? Har ni kollat på brudklänning, tärnklänning osv? Bokat lokal? Och vart kommer alla från? Är vi spridda över hela landet?
    Det där med o vara ute i god tid ja.. Vi började planera redan mars 09 ;)

    Klänningen råkade jag hitta i november ifjol o färgtemat var givet redan från första stund typ :) Gästlistan är sedan ett tag tillbaka klar (+- nån då..) o testkortet är godkänt av alla inblandade utom svärmor, men jag tvivlar på att hon har desto mer o invända ;) Hämtade hem vårt beställda bakgrundspapper till korten igår o nu väntar vi bara på den sista detaljen som vi beställt så kan vi sätta igång o tillverka då :) Kyrkan bokade vi i mars i år, o den slutgiltiga lokalen på vår 4-åriga förlovningsdag (passande eller hur!).


    O spridda över landet kan man väl gott säga vi är, själv är jag t.o.m. från andra sidan sjön ;)

  • Niini

    Vi har fått klartecken av svärmor som var sist att godkänna våra inbjudningar. Så nu väntar vi bara på att vår beställning med det sista grejerna till korten ska komma så vi kan börja tillverka. Sen har vi funderat lite på uppdelningen av betalningen av mat/lokal eftersom bådas föräldrar vill bidra. Ska även o kolla lite kostymer på lördag, ifall man skulle hitta något på rea.

  • Niini
    Jämntjock skrev 2010-07-01 14:41:43 följande:
    Får jag fråga vad svärmor med inbjudningarna? Känns som att jag har missat nåt... Måste de godkännas av andra än er/oss?
    Måste o måste.. Vi vill gärna ha mammas/mommos/svärmors åsikt om hur man möjligen kan förbättra utseendet/texten. Eftersom de alla tre författat ihop många annonser, inbjudningar och annat liknande är deras erfarenhet ovärdelig för oss!
  • Niini
    Jämntjock skrev 2010-07-01 18:16:06 följande:
    Nu kopplade jag Ja, jösses vilken tillgång att ha såna kunniga människor i sin närhet, klar man ska ta tillvara det! Jag kollade papper i en av mina favoritscrapbutiker igår och har nog hittat rätt färgtema nu. Vilka färgteman har ni valt?
    Vad kul, vilken/vilka färger blir det?

    Vi kommer ha vitt/rosa (olika nyanser)

  • Niini

    Jess! Idag fick vi äntligen hem bandet till inbjudningarna som vi väntat på i över 1 månad! Nu gäller det bara o hitta lite tid (och en pappersskärare) så kan vi börja pyssla :)

Svar på tråden Maj 2011 del 3