Inlägg från: lillalyckan |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden Ladycomp
  • lillalyckan
    anzana skrev 2010-06-20 14:27:09 följande:
    Hej. Jag har varit säljare för himmelriket och har då sålt ett par ladycomp. Jag har endast hört posetivt om den av dom som köpte den. Det som jag kan tycka är negativt är om man har små barn som man behöver gå upp snabbt med att kissa eller liknande eftersom man ska ta tempen innan man går upp ur sängen..
    Vi har ju inga barn och tänkte vänta lite till innan vi skaffar så då tänkte vi att Ladycomp kanske var ett bra alternativ. Pessar är ja inte särskilt sugen på . Vi har först tänkt att vi bara skulle använda kondom (har p-stav i nu som jag planerar att plocka bort inom en mycket snar framtid) men sen läste jag mer om Ladycomp och tyckte att det lät som ett br alternativ. Men är det ingen som provat?
  • lillalyckan
    Xrissy skrev 2010-06-20 11:35:46 följande:
    Har aldrig hört talas om Ladycomp... Vad är det för någonting? :)
    Det är en p-dator som mäter din temperatur varje morgon och på så sätt räknar ut när du har ägglossning och när det är "säkert" att ha sex. Här kan du läsa mer

    www.naturafemme.se/webbshop-583089


  • lillalyckan
    Serafine skrev 2010-06-21 13:01:53 följande:
    Jag använder Pearly (en lite enklare och billigare variant av Ladycomp) sedan tre år tillbaka och är väldigt nöjd med den. Den funkar på precis samma sätt, alltså att man mäter tempen i munnen varje morgon och får grönt, gult eller rött ljus. Eftersom jag inte har regelbunden mens visar den ganska många röda dagar för mig, men det är ok. Jätteskönt att slippa hormonerna!
    Det var Pearlyn som jag var mest intresserad av faktiskt. Vi har nog tänkt att man kan använda den som p-medel och komplettera med kondom de dagar det behövs. Och sen när det är dags att bli fler i familjen så kan man använda den till det istället Men vad skönt att höra att nån är nöjd, ska nog våga skaffa en ändå, vill inte ha den här stavne i armen längre!
Svar på tråden Ladycomp