• Teoliny

    Den nya tråden om distansförhållanden

    va bra att denna tråden är tillbaka! killen i los angeles och jag i helsingborg, han friade i sommras när han var här! jag är såååå lycklig. :) jag åker dit i oktober i 3 månader, vi ska ha den officiella förlovningsmiddagen då med hans familj och min, så vi har börjat planera det nu, sen påbörjar den långa processen att få mitt visum i USA, vi ska söka något som heter fiancé visa, men förhoppningsvis till hösten 2011 så är allt klart och jag bor hos min älskade! :)


     


    kan rekomendera halebop kontaktkort för 200 kr får man 3000 gratis sms till hela världen i en månad sen kan man sms:a upp pengarna förrut låg sms räkningen på över 1000 kr.


    kan även rekomendera 12voip.com ett program på datorn som man fyller i pengar i och man ringer extremt billigt, jag laddar på 125 kr och får 99 gratis dagar finns en lista på alla länder som är gratis länder som tur är USA både hem och mobil på gratis listan så vi kan babbla massor. :)

  • Teoliny

    lakke luke: åhhhh va roligt! :D lycka till  berätta hur det gick sen!

  • Teoliny

    om 3 veckor går jag från distans till permanent hos min fästman i los angeles, är såååå lycklig!!
    vi skulle ha gift oss i augusti i sverige men vi har avbokat bröllopet, jag ska flytta dit nu istället så ska vi spara mer pengar och gifta oss kyrkligt nästa sommar istället.

Svar på tråden Den nya tråden om distansförhållanden