• krest

    Den nya tråden om distansförhållanden

    ne men oj... här var det liv...

  • krest

    mrs sutherlin: jag önskar jag också hade en sån telefon och han med när du säger så.. hehe. Ne men visst det fungerar för mig i alla fall.

    Knyttan: Vad skönt att det gick så "lätt" Jag hoppas också att det kan göra det för mig och min kille. Dock får vi ju göra intervjuerna på skillda håll. Men hoppas verkligen på det bästa.

    Ni som har varit på intervju om uppehållstillstånd. Har ni några tips om vad man ska tänka på? Vad ställer de oftast för frågor? Jag vet att migrationsverket kan be om extra blanketter från deras hemsida och jag har dem här hemma så jag tänkte fylla i dem och ha dem färdiga om de vill ha nån av dem.

    Glad sommar allihopa!

  • krest

    scimmietta: åååå vad roligt! jag är verkligen glad för din skull. sen vill vi veta hur det går ;)

  • krest

    Halloj vänner.

    Jag har varit borta ett tag. Känns märkligt i och med att jag var inne varje dag innan och läste allt som skrevs. Men det är sommar så  det har inte "hunnits" med. Jag är verkligen glad för dig Lakke Luke. Underbart att hon sa ja :)

    Min kille har nu lämnat in uppehållstillståndsansökan och han ska på intervju den 20 sep. Nu känns det som en evighet. Men den som väntar på något gott... eller hur var det. Hehe. Jag hoppas verkligen att allt kommer att gå smärtfritt. Jag vet inte vad jag ska ta mig till snart. Det har gått ett halvår. Vet inte om jag ska skratta eller gråta ibland. Nån som har nått tips?! Ja bröllopsplaneringen går sakta fram, när han är här kommer det förhoppningsvis gå mycket fortare.

    Hoppas verkligen att det går bra för er andra. Just nu känns det som att det är bara mig det går så långsamt för och att jag kanske aldrig kommer att få se min älskade. Men jag måste säga att det är skönt att kunna skriva av sig här och att nån i alla fall förstår. Ta hand om er.

Svar på tråden Den nya tråden om distansförhållanden