Inlägg från: TalisQualis |Visa alla inlägg
  • TalisQualis

    Oktober 2010, del 2

    Hej! Här hakar jag på känner jag Vi kommer att gifta oss i hemlighet i New York den 8/10 bara vi två och vår fotograf som vittne! Troligen blir det i central park, men vi är inte helt hundra ännu.


    Jag orkar inte läsa igenom den gamla tråden eller alla 7 sidor i denna, men jag skummar så kommer jag väl ifatt och kan delta i samtalen Ställ gärna frågor om ni har några!

  • TalisQualis

    I veckan har både vigselringarna och min brudklänning kommit!! Snacka om att jag svävar på moln! Det blir mer och mer verkligt för varje dag. Jag ska bli fru och han blir MIN man!


  • TalisQualis

    Jag är i full gång med att fixa våra inbjudningskort till festen. Vi har ingen lokal ännu, men jag förbereder korten med allt utom text Det är såå mysigt! Jag gör dom helt för hand.


    Och ja, jag vet att jag är lite sent ute, men vi gifter oss i hemlighet i New York och vill ha en liten fest när vi kommer hem. Så inbjudningarna kommer skickas samma dag com vi åker, sen kommer festen att bli ca 2 veckor efter att vi kommit hem

  • TalisQualis

    Fialotta78 - Vart hittade du rejäla plastbestick? Jag letar för fullt

  • TalisQualis

    Igår var jag upp till huvudstaden och fixade morgongåvan till min blivande! Så skönt att den biten är klar. 


    Jag har också och kikade på en festlokal och då jag inte vågar vänta på någon annan eftersom vi är så sent ute så bokade jag den faktiskt. Den var absolut inte perfekt, men jag kunde ändå se framför mig hur mysigt det kommer bli när jag gjort i ordning den! Dessutom var hyresvärden väldigt trevlig och tillmötesgående, så det kändes riktigt bra!

  • TalisQualis

    Ja det känns riktigt bra att ha lokalen bokad! Billig som tusan blev den också så då kan jag lägga mer krut på dekoreringen vilket känns kanon!


    Det blir/blev en secret box till honom Riktigt riktigt kul att göra och jag ångrar mig inte en sekund!

  • TalisQualis

    Ja det blir ju lätt så, att det drar iväg. Men jag försöker verkligen att tänka ekonomiskt Det går ju lite sådär när man vill ha allt Det viktiga är att det känns bra och att man blir nöjd!


     


    Ja det var riktigt kul, kan absolut rekommendera de! Nu väntar jag ivrigt på att få hem de också, så jag får se resultatet!

Svar på tråden Oktober 2010, del 2