Inlägg från: CeKe |Visa alla inlägg
  • CeKe

    Juli 2010

    Hej på er

    Igår var bästa dagen i våra liv. Skulle vilja att tiden stannat upp ett tag. Kece var så otroligt snygg och vacker och jag har aldrig känt mig vackrare i hela mitt liv. Allt var perfekt, enda från innan kyrkan till själva vigseln, till fotograferingen, middagen och festen. Min bror och en vän sjöng under vigseln och det var magiskt att höra dem sjunga och spela Heaven för oss. Sen hade mina föräldrar en överraskning att kantorn sjöng och spelade I folkviseton för oss. Den sjöngs på deras bröllop för 30 år senda

    Vi fick åka i en gammal Nash från 1929 från kyrkan och det var trångt, det kan jag lova, men en kul upplevelse och minne. Festen var helt otroligt. Vi blev till slut 97 pers och alla var supermysiga, vackra, trevliga och hittade på en massa saker som vi alltid kommer att minnas. Mamma hade skrivit om "jag tror jag tror på sommaren" och samtliga sjöng, tände varsitt ljus och gick förbi oss och satt ljusen i ett ekhjärta som pappa snidat till. Magiskt! Sen kan jag berätta att vår präst var med och han var klockren på alla tal. Han fick hela hopen att kikna av skratt. Han är en underbar människa och en av kvällens definitiva höjdpunkter! Vem kan säga det om sin präst egentligen 

    Vi ville aldrig att kvällen skulle ta slut. jag kommer för alltid att se min vackra kece framför mig, så som han såg ut igår. Och jag kommer för alltid komma ihåg känslan av den lycka vi delade och hur vacker jag kände mig igår. Vi festade hela natten lång och kom till vårt rum först vid 5 på morgonen med superömma fötter, görtrötta men med fånigt lyckliga leenden i ansiktet

    Ni som ännu inte gift er. Försök slappna av dagarna innan! Och fastna inte i detaljerna, utan vara bara i stunden, låt de andra ta hand om er, följ bara med och NJUT, för det är en helt fantastiskt underbar upplevelse!

    Önskar alla ett underbart bröllop och lycka till i era äktenskap!

    Just ja.. har fått några kort från ett par gäster, så tänkte lägga upp några i alla fall Annars har fotografen (-rna, det blev 2) tagit säkert 2-3000 kort och vi kommer få alla på usb!

  • CeKe

    Roses: kece kunde inte ha hittat finare kläder. Han såg ut som en prins Och han är ju min prins, nu och för alltid

    Verkar som om några börjar bli lite stressade av den stora studande dagen. Försök andas, njuta av sista tiden innan och ta det som det kommer. I det stora hela spelar smådetaljer inte så stor roll Det enda som vi hade gjort annorlunda om vi skulle vara efterkloka, är just att njuta mer dagarna innan istället för att stressa kring småsaker som nog egentligen bara vi tänkte på i slutändan!

    Värme kontra regn.. Vi hade supervarmt, runt 30 grader och strålande sol och jag lovar att vi flöt bort! Men inte gjorde det nåt heller! Ingen som bryr sig om man blir lite svettig sen på dansen, för det är ju alla andra också! Och lite regn i brudkronan, om det regnar på lördag, ska väl bara betyda tur? Oavsett väder kommer ni få det underbart!

    Lycka-till-kramar från mig och Kece!

  • CeKe

    Hej alla! Nu har vi börjat landa lite i giftemålet Är ute med vår härliga båt Inga Segel och har träffat på Mr och Mrs Korall! Ett härligt möte med två riktigt goa personer!

    Var på en kompis bröllop igår och det var helt underbart att vara med och se allt från ett annat håll, om ni förstår vad jag menar. De var så fina och alla känslor från förra helgen välde upp

    Härligt att se allas bilder! Det är ju skoj att se resultatet av allas planeringar etc! Det finns en del bilder i mitt galleri också, om nån är nyfiken

    Grattis alla som gifte sig igår och kram på er allihopa!

  • CeKe

    Kärleken9: Tack! Ja, vi är riktigt nöjda med namnet. Hade ju en namntävling och hon som gifte sig igår vann Hon lämnade ju i o f sig inte in själva namnet, men nog har gång på gång frågat hur det går med vår nya segelbåt, varpå jag svarat gång på gång att "hon har inga segel". Så föddes idén till namnet. Sen visade det sig att Inga har namnsdag den dag vi fick hem båten. Så var namnet fött!

    Åh, längtar tills vi får bilderna från fotografen Antar att det är fler än jag som gör det! Lyllos dig Korall, som redan fått era superfina bilder!!

  • CeKe

    Mmm hoppas alla som gifter sig om ett pqar timmar får lika härliga minnen. Och underbar dag som vi fick! Stort lycka till! Är nätan lite avis, vi skulle kunna göra om det hela hur många gånger som helst så kul var det!!! Grattis i förskott!

  • CeKe

    Kärleken9: Kroatien är superfint! Och jättetrevligt och stolt folk. Jag har varit i trakterna kring Split två gånger. Den ena när jag tågluffade och den andra när jag och familjen seglade i två veckor. Letar man efter milsvida sandstränder är Kroatien ingen höjdare, men annars så är det toppen. God mat, otroligt fint, många små mysiga öar att båtluffa till, Dubrovnic är en pärla. Har även hört att Rovinj är fint, men har inte varit där själv. Jag åker gärna tillbaka till Kroatien! Lite som Grekland, men inte lika exploaterat!

  • CeKe

    Kärleken9: Det var 5 år sedan jag var där sist så svårt att säga nåt om priserna nu. Jag upplevde det varken som dyrt eller billigt. Att äta ute var billigare än i Sverige då och jäkligt gott Äter man på restauranger ute på öarna, är maten antagligen ofta odlad i trakterna runtomkring, eller på restaurangens egna odling, vilket ju gör det hela ännu godare!

  • CeKe

    Sajberpillan: Lycka till i morgon och grattis i förskott! Vi fick inte heller några nerver och det blev hur magiskt som helst även utan dem så var inte orolig för den saken! Njut så mycket du bara kan och lite till!

  • CeKe

    Casmel: Lovar att jag känner igen mig! Känns helskumt att börja jobba igen på måndag... liksom overkligt... och så betyder det ju tråkigt nog att sommaren snart är slut för i år. Konstigt... känns som igår som det var ett par månader kvar!

    Nåja brudar, vi får väl försöka roa oss i sänghalmen i höstmörkret och försöka producera nästa stora projekt

Svar på tråden Juli 2010