Inlägg från: sajberpillan |Visa alla inlägg
  • sajberpillan

    Juli 2010

    åhh, så nära det är för en del nu, själv har jag drygt 1 månad kvar. Men det går fort.
    Det är en hel del som behöver fixas nu snart, blommor ska beställas, catering bekräftas och provduka, köpa cava(mousserat vin), fixa klart festprogrammet.
    Har valt valslåt nu så bara att sätta igång och träna. för mig går det bra som har varit ledare i wienervals, men min blivande har 2 vänterfötter.

    Idag ska vi i alla fall hämta ringen....iiihhhhhh.....längtar.

  • sajberpillan

    vi har liknande dagsschema som flera av er andra här. Det känns bra, då är man kanska inte helt ute och cyklar.
    Även vi har tänkt korv med bröd som vickning, enkelt och funkar alltid.
    Sedan har jag en önskan om chokladfontän och en massa färska frukter under kvällen, men vi får väl se hur det blir.

  • sajberpillan

    visst är det härligt när det börjar hända saker.

    VI har lämnat in ringarna på putsning, skulle vara klara på måndag så jag lär hänga på låset då. Då får vi även ta hem vigselringen. Jag är så nöjd med den,

    Igår beställde jag även blommor till bukett, coursage och bordsdekoration. Det blir en bukett med många vita liljor och lite gräs mm. Har haft beslutsångest länge om hur den ska se ut då en armbukett (som ligger på armen) var billigare. Men kändes inte jag. Så nu blir det en som man håller i handen.

    källerud, superfint nytt namn. Vi byter också, eller rättare sagt, jag har tagit mitt "flicknamn" som jag hette som nyfödd och likaså som min mamma heter, och så byter mannen min vid bröllopet.

  • sajberpillan

    Glömde önska er en GLAD MIDSOMMAR!!
    (Den sista som ogift)

  • sajberpillan

    ceke: har också svårt att förstå att nu händer det verkligen snart. Inte ens 1 månad kvar....ju mer som blir klart desto mer pirr blir det i magklumpen.
    Fast är inte bara nerver utan förväntningar och glädje och allt blandat.

    Idag fyller jag år och jag fick i morse en chokladfontän! så nu kan vi ha det på bröllopet och doppa frukter i. Underbart.

    Ska hämta klänningen min imorrn, och jag längtar sååå.
    Hoppas den passar och att Bhn passar till och skorna likaså.

    Det är dags att träna in dans och gå in skor och börja med bordsplacering. Kan liksom inte sljuta fram dessa saker så mkt mera nu. Förut har det känts som att det är flera månader kvar- det hinner vi. Men nu är det bara att köra på.

    Lycka till alla ni som gifter er i helgen! Hoppas ni får en underbar dag och lova att visa bilder och berätta efteråt!

  • sajberpillan

    Igår skulle vi kolla kostym och hämta ringar + att jag skulle på tjejfest på kvällen. Men så blev det inte. kl 6,15 ringer det på dörren. Vi ligger och sover. 2 poliser står utanför. De ger mig ett paket och ett brev. I brevet finns en packlista, en sång och ett busskort. I paketet tyger och instruktioner att jag ska sy mina egna kläder för dagen.
    Trött, förvirrad och förväntasfull sätter jag mig vid symaskinen. Då jag ska lära mig en låt också så hittar jag den på spotify och lyssnar under tiden jag syr.
    Det är ganska gott om tid och jag hinner äta frukost i lugn och ro och ta en dusch innan jag går till bussen oc håker in mot staden.

    Där står en kompis och väntar med ett nytt brev. Det är en massa bilder på ställen i stan som jag ska gå till. Vid varje ställe står en kompis och på slutet sitter en på en oscknickfilt och vi äter jordgubbar oh dricker cider.
    Efter det går vi till bilarna och åker ut och badar i havet en sväng. Jag måste tydligen kyla ner mig inför nästa sak.

    Det är bodaborg, där vi ska lösa en massa uppgifter i olika rum. Jag har aldrig varit där förr, men det var superskoj. Vi duschar och byter om där och sedan får jag bindel för ögonen och vi åker iväg. Det blev hem till en av vännerna och där dukas det upp för middag. Rökta räkor och lax, sallad, bröd och västerbottenspaj och en massa drinkar och anant gott att dricka.
    Vi skrattar och pratar och leker.

    Sedan får jag en canvastavla och färger ohc ska måla ett porträtt av min blivande. hmmm...inte det lättaste.
    Efter det är avklarat får jag sjunga min låt (ingstar) som de snällt nog videofilmar.
    EFter slutpiff och några drinkar till så går vi ut och väntar på skjuts. Då ser jag en stor vit limo komma körandes. Ut stormar en massa tjejer från den festen jag skulle ha varit på. Jag får heliumballonger och vi åker mot stan igen för utgång.
    Där blir det fest och dans och supertrevligt.

    Kommer hem 2,30 på natten. Helt slut, men väldigt glad.

  • sajberpillan

    nu har vi hämtat min ring..åhhhh vad den är fin. Förlovningsringen är putsad också så den får vackert vänta i sin låda tills det är dags.
    Mannens kostym har inhandlats också. Den var så fin på honom. Sedan hittade vi lite annat smått och gott till bröllopet och det var riktigt skoj att bara fokusera på bröllopet.
    Men alla småsaker, vad det drar iväg! ojojoj. Nu blir det nudlar nästa vecka

  • sajberpillan

    lycka till alla som gifter sig imorrn!

    Här har det varit bordsplacering som jag pysslat med idag. Mannen jobbar och barnen kollar på film så passade på. Fick ihop en fungerande. Men förvånad att det gick så pass fort. Hade räknat med flera timmar, men klar på ½ timme. Nu får ingen bli sjuk bara! haha
    sista dagen för mannen på jobbet idag, sedan blir det planering och provdukning och festprogramsfixning o dans. En hel del kvar och en hel del att stämma av med alla så det är grönt överallt. Vi ska även testa förrätter och provdricka skumpa i helgen. Stackars oss.haha

  • sajberpillan

    är så frustrerad.
    Lokalen vi ska vigas i tillhör en restaurang. Läser i tidniongen på morgonen att den konkat. Så nu har jag ingen aning om vi kan ha tillgång till lokalen eller måste leta efter nåt annat. Lite tufft när det är 20 dagar kvar. Och tycker det är dålig stil att de bokar in oss, då de borde vetat för rätt länge sedan att det lutar åt konkurs. Och sedan att inte meddela oss utan att man får läsa om det i tidningen. Allt är ju planerat kring att vi ska vara där när vi vigs + fotas.
    Håller tummarna och hoppas på det bästa nu.

  • sajberpillan

    skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit. Vi kunde absolut inte vara i den lokal vi hade tänkt när vi ska vigas. De har gått i konkurs och trots att vi bara behöver en nyckel så gick det inte.
    Så nu 3 veckor innan måste vi leta vigsellokal IGEN!
    Blir galen! ....bridezilla varning utfärdat!

  • sajberpillan

    Kärleken9: fina bilder.
    Mia77: låter som en underbar dag.

    Idag har sambon blivit kidnappad. Jag hade fått "order" att vara vid en matbutik och helst klara kl 9,30. När vi kommer ut se vi någon åka iväg med vår bil (jag hade smusslat reservnyckeln till dem). Sambon som itne vet om det blir rätt ställd och bröjar ringa efter polis. Men då hör vi skratt och visslingar när killgänget dyker upp.
    Sedan har de varit på boda borg och lazerdome och nu grillning hos en kompis.
    Får väl se när jag får hem honom ikväll/natt.
    Så idag har det inte blivit mycket bröllopsfixande alls. Men skönt ändå.

  • sajberpillan

    iiihhh, vad det är nära nu!
    Har fixat festprogrammen och varit hos frissa och ansiktsbehandlingen är klar.
    Idag är det mangla dukar som gäller och ringa folk + klippa ut bordsplaceringskorten.
    Imorrn ska det packas och kollas av allt. Sedan på fredag är det dukning + fixa boendelokalen.
    Sedan är det dax! Har ännu inte haft några mardrömmar om bröllopet utan sovit rätt gott på nätterna.

  • sajberpillan

    imorrn smäller det.
    Nu har vi dukat och fixat i festlokalen. Det blir så fint. Naglarna är på och målade så lite svårt att skriva.
    Undar bara när nerverna ska komma. Har inte ens drömt mardrömmar om dagen än...
    Som man har fudnerat hur man ska känna den här sista dagen, om man ska vara nervös eller inte. Men jag känner bara att vi har så många bara vänner + familj som har koll så det kommer att bli superbra oavsett. Hoppas på uppehåll i alla fall under fot + vigsel. Helst sol och fint hela dagen.
    Hoppas ni andra 31a brudar får en toppendag så hörs vi sen om hur det var.

  • sajberpillan

    hej
    nu är det över. bröllopet alltså. Har just gått igenom presenthögen och inser att nu är det klart. Det blev en underbar dag fylld av skratt och spex. Ceremonin var underbart vacker och knappt ett öga var torrt. Middagen smakade underbart och festen var skoj.
    Vi körde en överraskningsdans. Folk bara stod och gpade när valsen avbröts och det bara brusade. Men sedan blev det ös....
    Har lagt upp några bilder från vår underbara fotograf i galleriet.

  • sajberpillan

    nu är bröllopsresan bokad och klar. Blir en långweekend till Rom. Längtar väldigt. Ska åka dit bara maken och jag och ha det lugnt och skönt utan barn och jobb.

    Var ska ni andra åka?

    Ingen bebisverkstad här då vi redan har 2 st busar. Men hoppas på + för er andra.

Svar på tråden Juli 2010