Inlägg från: MrsMuffin |Visa alla inlägg
  • MrsMuffin

    Juli 2010

    Hur gör alla med nattamat?? Vi är på ett hotell mitt inne i stan, och det känns lite onödigt att betala massor med pengar för kanske EN varmkorv. Funderar på om man kunde "tipsa" nån "korvgubbe" i stan att ställa sig vid hotellentrén kring tolv, ett, så att alla gäster - de som vill - kan gå ut och handla? Är det en dum idé?

    I och med att vi är mitt inne i stan kanske de som vill kan gå ut och handla själva? Eller brukar hotell och restauranger tillhandahålla nattamat i baren?

    Hm.

    För övrigt är jag jättestressad, allt står liksom still här hemma. Vet inte vad vi skall göra. Har festhäftena kvar samt placeringskorten. I och med att vi är på restaurang sköter de ju dukning etc. Vad mer bör man tänka på? Hur mkt har ni andra "styrt upp" under middagen? Överlåter ni ALLT på era toastmasters?


  • MrsMuffin

    Grattis till alla er som blivit fruar i helgen!

    Själv börjar jag bli mer och mer nervös för varje dag...den 31/7 smäller det, och sakta, sakta börjar bitarna falla på plats.. Idag hittade jag kläder åt barnen, skjorta, väst och matchande byxor. Jättesött. Vi har börjat med festprogrammen, bordsplaceringen är nästa, nästan färdig och förra veckan hade vi möte med hon som bossar på hotellet där vi skall ha vår fest. Kan inte fatta att vi skall gifta oss, helt galet!


  • MrsMuffin

    Har en kuvertväska i färgen ivory från Glitter...jättesöt. Fick den av min tärna.

    Tre veckor kvar nu, känns helt sjukt. Har jobbat fyra nätter och gick av nu imorse...mannen har överraskat mig med att ordna omslagen till åtminstone hälften av alla våra 86 festhäften... Sweeeeet! Där kammade han hem poäng. Bara fyrtio kvar plus innehåll ha ha.

    Grattis till alla er som gifte sig igår! <3


  • MrsMuffin

    Två veckor kvar..plus en dag. Kan inte fatta det. Vi har kommit en bra bit på väg med alla festhäften, jag har gjort hälften av placeringskorten och vigselprogrammen kommer vi förhoppningsvis hinna i helgen. Ngn som vet vad som blir billigast och enklast? Att själv skriva ut alla inlagor till festhäftena (85 stycken...) eller att kopiera på typ biblioteket??? Fattar inte hur vi ska göra, vi kan inte kopiera på jobbet.

    Annars rullar allt på, jag skall se över min "outfit" en sista gång, mannens kläder är klara, transportfrågan är klar...och de kommande två veckorna är fullbokade med frisörmöten, nagelfixning, ansiktsbehandling, soldusch (kommer se ut som två morötter framme vid altaret hehe) och så vidare. PUH. Har noll koll på själva festen men litar på vår toastmaster.


  • MrsMuffin

    Lycka till alla som gifter sig idag! Bara EN vecka kvar för oss och sjukt mycket att göra...ha ha. Fick min möhippa förra lördagen och den var helt underbar! Är så glad!!

    Som sagt, good luck!!


  • MrsMuffin

    På lördag smäller det!!! Börjar bli ganska nervös, men känner mig till största delen lugn. Idag har vi suttit med de sista detaljerna i bordsplaceringen. Har lämnat bort barnen för en gångs skull - LYX! Imorrn har vi tusen saker att göra och på kvällen checkar jag in på hotellet...sover ensam i bröllopssviten fredag till lördag. Nice. Planerar att läsa skvallertidningar, bada skumbad samt njuta av en barnfri natt. Den första på hundra år.


  • MrsMuffin

    Nu är vi gifta! Vi hade världens bästa dag och världens roligaste kväll. Hade aldrig kunnat tro att dagen skulle kunna bli så perfekt. Är så lycklig!! Bilder finns i min blogg om någon vill se...kommer nog lägga upp allt eftersom.

    Nu skall vi sätta oss och öppna alla paket...iiii!! Vad gäller Familjeliv har vi redan två små, men vill gärna ha en trea haha. <3 Vi får väl se när det projektet sätter igång...

    Måste sätta mig och mysa nu, är helt euforisk haha.


  • MrsMuffin

    KatjaB: Min makes (hihi) lilla kusin som plåtat. Han är duktig.

    Skall bli spännande att se korten från fotografen...iii. Så himla roligt att få alla foton. Vår fotograf låg inlagd på grund av njurbäckeninflammation (hon är gravid), men kom ändå och fotade oss i en och en halv timme... (med nål i armen...). Starkt gjort!


  • MrsMuffin

    Jag har lite fina fotografbilder i min blogg:

    http://skorpsmulorochsandaletter.blogg.se

    Blev en helt perfekt dag/kväll, kommer alltid minnas vårt bröllop med 110% glädje. Trodde aldrig det kunde vara så enormt KUL att gifta sig. Vi höll igång till fem på morgonen. Underbar mat, personalen på hotellet skötte sig perfekt, massor att dricka, tal, spex, visor...iii. Är så glad. har gått drygt en vecka och trots att det låter patetiskt svävar jag faktiskt på moln...


Svar på tråden Juli 2010