Inlägg från: minimis |Visa alla inlägg
  • minimis

    Juli 2010

    Här händer det grejer :) Orkar och hinner dock inte plöja igenom nu..

    Skrev ju i förra tråden om min pappas cancer besked. På torsdag opereras han. Men utöver allty sjukdomligt så är det inte ynka problem som egentligen inte är nåt för världen men iaf. Han sa idag att han inte kommer att kunna ha slips på sig på bröllopet då de skär i halsen, så han är på jakt efter scarves att ha innanför skjortkragen. Vi bor ju mitt inne i de småländska skogarna så utbudet är ju sådär... Har ni tips på var man kan hitta en sådan till honom? Någon nätbutik kanske?

  • minimis

     


    Vi 3 skrev 2010-06-15 21:55:21 följande:
      Skönt med op eller känns det mest jobbigt? Inga tips på scarves dessvärre men ska hålla ögonen öppna. Ska hålla tummarna på torsdag!

    Tack :)
    Det känns väldigt skönt att de gör något åt det så snabbt! Vi är positiva och fokuserar på massa roliga saker!

    Vad var det med din svärfar? Som det ser ut nu kommer min blivande svärfar på bröllopet... Men vi får väl se!

  • minimis

     


    avtryck skrev 2010-06-16 19:03:09 följande:
    Två veckor och tre dagar kvar... Har ni andra köpt några tackpresenter till tex toastmadame, tärna/bestman? Vad har ni köpt? Jag vill jättegärna ha tips!

    sedelklämma med namnet ingraverat till bestman. ska även köpa slips och näsduk till honom, drygt 400 kr.
    brosch till tärnan. Ohc kommer jag inte på nåt annat s¨å presentkort på ikea eller liknande, hon ska flytta snart så det känns ju uppskattat iaf. Ska se om jag kommer på nåt bättre!
    Armband med namnen ingraverade till tjejen som hjälper till med matserveringen och till tjejen som ev. ska hjälpa lite med skjutsen.

  • minimis

     


    Vi 3 skrev 2010-06-18 14:39:01 följande:
      Ja så känner jag med. Hon ansåg att det var påositivt att det var fest ett par dagar efter men jag vet ju i vilket skick jag var i när brorsan fick avliva sin vovve i mars. De är först nu jag klarar av att titta på en jack russel utan att gråta.. O Lady har varit i mitt liv sen 13 år... Hon var "min" hund så länge jag bodde hemma. Visst, hon är gammal, blind och döv. Men kan det inte vänta en vecka till? Hon är ju som sagt inte akut sjuk. Inget av det här är nytt. Beslutet har fått mogna fram. Mamma är rädd för att ngn av oss kommer hem och hittar henne död, och det förstår jag. Jag fruktar det varje ggn jag ska ut med henne, men.. Äh jag vet inte. Hon ville först avliva henne på BMs födelsedag. Där sa jag tvärstopp. Det är dessutom 2 dagar innan bröllopet. Antingen får hon göra det direkt efter midsommar eller vänta tills efter vi gift oss.

    Jag känner igen det där! Fast min svärfar har inte varit och hälsat på vår dotter 20 månader ännu... Men han gnäller över att han känner sig utanför, KONSTIGT!!

  • minimis

     


    Vi 3 skrev 2010-06-18 18:50:59 följande:
      2 veckor kvar imorgon!Hon vill isf göra det på sin semester så hon inte förlorar tid på jobbet iom att hon vet att hon kommer vara ledsen. Och jag kan förstå det men varför så tight inpå??Minimis: Ja men visst är det roligt!! Han hävdar att han har försökt ta kontakt med min släkt men att sitta på samma plats under hela tiden och prata med samma människor är väl inte att ta kontakt med andra i min släkt? Jag är bara trött på skiten.

    Det är bara att försöka till att ignorera!! Det är svårt, men HAN ska inte ha makten att förstöra vår stora dag.

  • minimis

    Vi provsmakade menyn i fredags, det var KATASTROF! Skulle inte ens äta det till lunch en vanlig arbetsdag! Så vi skippar cateringfirma och fixar en egen buffé, som det ser ut nu... Hur skulle ni andra göra?

  • minimis

     


    miris skrev 2010-06-22 08:52:25 följande:
    Jag måste också prata med fotografen, bestämma plats för fotografering. Men det är inte så mycket mer att göra nu. Blir mer nästa vecka. Det största problemet är att vi inte har någon som står i baren. Heller ingen som dukar bort. Vi skulle haft kompisar till min bror, men de har dragit sig ur. Så vi vet inte hur vi ska göra. I värsta fall får det bli att man tar själv i baren och att familjen dukar bort tallrikar. Men vore bra om någon hade det ansvaret som var utomstående..

    Kan ni inte ha t.ex. två ansvariga som får duka av sitt bord?

    Gjort klart servettringarna och vigselprogrammen. Gästpresentationerna och framsidan till festprogrammet kvar...

  • minimis

    Orkar inte ens nämna allt som hänt sen sist. Men det är helt sjukt vad motgångar vi haft nu, inte alls lägligt att gifta sig mitt i den här krisen. Men jag ska göra mitt bästa för att släppa allt och bara vara lycklig på lördag!

    Har dock ett mer konkret problem, låten You're the sunshine of my life, vi ska ha den som utgångsmusik. Men jag hittar ingen bra version på den! Liveversionerna är ju mycket bättre än studioinspelningen, men då är ju applåder o busvissling med. Tips??

  • minimis

    Här är också en nybakad hustru! Allt blev helt perfekt! Är småirriterad över att folk inte kan hantera fri alkohol dock, t.o.m några som fyllde sin väska innan de åkta hem! Fick slänga ca 2 flak öl då folk öppnat, tagit ett par klunkar, ställt ölen på bårdet och tagit en ny och upprepat. Likadant var det en som blev så full så varken jag eller maken ville vara i hans närhet, vi kutade iväg båda två så fort han var på väg mot oss, jobbiga jävel!!!
    Men för övrigt så gick dagen så otroligt fort, allt flöt på som det skulle! Vi var inte alls nervösa, bara lyckliga!!! Jag kan erkänna att jag blivit sådär härligt nykär igen, efter 13 år tillsammans! Lovely! Längtartills maken kommer hem och jag får kasta mig om hans hals :)
    Ni får fråga om det är något speciellt nu undrar över! O jag har maaaaaasssor av saker att sälja av nu, en hel del oanvänt så hojta bara till vid behov.

  • minimis

    Fick idag en "räkning" på 600 kr av min tärna för färgpatroner till festhäftena, som hon gjort och jag inte fått vara med och utforma eller bestämma något på (inte ens fått se dem innan)Eller jo själva utsidan till dem hade jag köpt och gjort själv. För oss hade det passat bra med svartvitt. Men det är väl bara att betala och se glad ut.

  • minimis

     


    Vi 3 skrev 2010-07-05 21:59:05 följande:
      Jag läste din andra tråd ang din tärna.. Dels måste du nog prata med henne och sen tycker jag inte att du ska betala färgpatronerna. Hon valde att göra dem så på eget bevåg, alltså får hon stå för det. Annars skulle hon ha kollat det med er först.Jag fick känslan av att hon inte engagerade sig för er skull utan snarare för sin egen vinning.. Hur är allt annars?Idag var vi på ultraljud, det visar sig att det är en liten brutta boendes i min mage. Jag som var HELT övertygad om en grabb. Men det är bra för jag har bara tjejnamn på lager.

    Åh vad spännande :) Vad har du för namnförslag?

    Jag pallar inte börja tjaffsa om 600 kr, även om det känns riktigt surt att lägga ut dom pengarna. Tror vi bara får ta en liten paus helt enkelt...

  • minimis

    Jag sitter mest och kollar igenom alla foton, ska börja med att välja ut till tidningen, sen blir det nog tackkort gjorde på typ vistaprint eller nåt, eller själv. Var och bytte in en bröllopspresent också och lämnade tillbaka lite annat på Åhléns o Lindex som inte kom till användning. Och så är det massa att plocka med här hemma, alla kassar man hade med till lokalen och nya presenter som ska få plats nåntsnas. Fullt upp och inte alls tomt här!

  • minimis

    Grattis till er alla nygifta!! (själv har man ju hinnut vara gift ett tag nu, he he)

    Visst är det en magisk dag! Synd att man inte kan gifta sig oftare säger jag :p Har nog aldrig varit så kär som nu!

  • minimis

     


    JollyO skrev 2010-08-03 12:28:51 följande:
    Här blir det att vänta några år med bebis. Ser fram emot när det är dags däremot! På torsdag har vi bokat in "trash the dress"-fotografering. Har redan kollat in några ställen att fota på, men det känns jättekonstigt att jag ska klä på mig klänningen en gång till... Knäppt om någon vi känner ser oss också! Men det kanske sjunker in lite mer att vi faktiskt är gifta då? Någon annan som ska ge sig ut på äventyr med klänningen?

    Vad innebär det? Vad nyfiken jag blev :)

Svar på tråden Juli 2010