• Vilja2

    Gå ner i vikt. Resultattråden för pepp.

    Jag är på!


    Har druckigt pulver i 2 veckor och 2 dagar. Äter valig mat ibland, ungefär 1-2 mål varannan dag. Undviker tunga kolhydrater typ pasta, bröd, ris helt. Annars pulver 4ggr per dag, någon frukt, lite ost eller morot till mellanmål ibland. Är grymt motiverad och det känns riktigt enkelt1 Problemet nu är bara att jag de senaste 4 dagarna är såååååå hungrig på kvällarna. Annars är jag pigg och mår jättebra


     


    Start 26 maj: Vikt 71,5 (minst, glömde väga mig...)


    2 veckor 9 Juni: Vikt 67 kg -4,5


    Jag är 160 cm och min målvikt är 60 kg, då är jag smal men inte mager. Kommer ihåg när jag vägde 58-och då var jag jättesmal

  • Vilja2

    Heja er!


     


    Kul med en tråd där det är flera som har ungefär samma mål(vilket naturligvis inte är nödvändigt men kul)Gjorde en liten sammanställning som den som vill kan fylla på och ändra i efterhand:


    Miss going Mrs:


    Startvikt: 72,7


    Målvikt:  60 kilo    -12,7


    Nu: 68,3


    ProjektX


    Startvikt: 80


    Målvikt  65 kilo   - 15


    Nu: 75,4


    Vilja2


    Startvikt: 71,5


    Målvikt  60 kilo   - 11,5


    Nu:67


    NiVi


    Startvikt: 78 kg


    (tog den nya om det är ok, du har ju gjort en stor bravur redan innan, Grattis!)


    Mål: 64   -14


     

  • Vilja2

    Lara C: Jag valde att börja med Modifastpulver för att se snabba resultat på kort tid, en kickstart helt enkelt. Fungerar förvånansvärt bra på mig.


    Magjestic: För mig är det mjölet som är boven, slutar jag med det märks det verkligen skillnad. Men det är ju så svårt att inte äta bröd när man ska ha ngt snabbt!


     


    Ett problem för mig normalt sätt är att jag äter för sällan och tycker det är tråkigt att behöva laga mat så ofta som man behöver för att äta rätt. Och att tänka ut något kreativt, gott och nyttigt när jag är inne i en "tycker det är tråkigt att laga mat period. Så då äter jag för mkt bröd och andra mjölprodukter som är fullkomligt förkastligt i min kropp. Skulle absolut inte ha några problem att äta rätt om jag hade ngn som lagade bra mat till mig varje måltid. En kock tack! Finns det nyttig mat på bordet här hemma så äter jag av den nu också.


    Jag trodde verkligen inte att jag någosin skulle äta pulver... så visar det sig att det fungerar så bra. Är grymt peppad och motiverad nu när jag faktiskt ser resultat, har inget matsug (förutom stark ost och då äter jag det eftersom jag tror jag behöver det helt enkelt) slipper krångla med att laga särskild mat men kan äta en måltid var 3e- 4e timme, perfekt. Dessutom känner jag mig pigg och mår superbra. Konsten blir att trappa upp på rätt sätt när jag nått målvikten.


     

  • Vilja2

    ElinNi: säger som NiVi, var glad föramning fungerar inte för alla. För mig ver det tvärt om när jag fick min första gosse 2002. Blev jättefin i kroppen under graviditeten och vägde perfekt när han föddes. SEDAN gick jag upp i vikt. Medan jag ammade! Detta späddes på efter gosse nr 2 2003. Och honom ammade jag i 2 år utan att gå ner ett gram. Han hade säkert ammat fortfarande idag om han bara fått, den tuttfixerade. Då hade jag kanske gått ner i vikt, hahaha. Sedan dess har jag hållit en stabil vikt, pendlat normalt 2kg upp och ner, men inte mer. Problemet är bara det att det är 10 kg mer än innan pojkarna föddes. Tidigare pendlade jag mellan 60-63 och aldrig mer, nu mellan 71-73. Det är dessa 10 kg som ska bort nu!

  • Vilja2

    Fantastiskt ProjectX! Ska komma med mina träningsansträngningar vid tillfälle. Dock inte så avancerade och systematiska som dina.

    Jag har fått ändra strategi ett tag. Började tredje veckan på pulver men jag var hungrig hela tiden och kände att jag gick in i svält. Det är ju inte min tanke, vill inte mixtra för mycket med ämnesosättningen. Har i alla fall fått min kickstart men äter nu mer vanligt. ½ kg blev det 3e veckan så nu är det sammanlagt 5. Vikt 66,5 i onsdags. Mycket av bristen på viktnedgång var nog helt enkelt att jag hade mer mat i mage/tarmar. Känner mig redan sååååå mycket bättre i kroppen. Trevligare form helt enkelt!
    Senaste två dagarna har jag gjort helt tvärt om än att äta smalmat. Barnkalas med hamburgare, korv med bröd och maräng jordgubbstårta. Igår samma sak toppat med massa chokladglass framför Viktoria och Daniels bröllopsfest. Var faktiskt helt ok att bara ge sig hän i ett par dagar. Nu är jag inte sugen mer utan ska hålla en strikt diet till fredag. Då åker jag till Italien i några dagar och lovar att inte hålla ngn som helst diet.... det är ju Italiensk mat för tusan!
    Nu behöver dock ha mer ordning på vad jag ska äta de olika måltiderna annars äter jag för sällan, och då går jag inte ner.
    Börjar med fruktsallad med hackade nötter och keso till frukost varje morgon. Får se vad jag kommer på mer.

  • Vilja2

    hej, finns det någon kvar? Tnkte uppdatera mig lite. Åt pulver i drygt 2 veckor i början av juni. Sedan blev jag hungrig hela tiden och kände kroppen började stlla in sig på svält- så jag började äta mer vanligt . Åkte till Italien över midsommar och har sedan dess ätit allt... och har hållit vikten! De ni- trots att jag gick ner med pulver. Hade tom gått ner ½ kg efter 1½ vecka med vanlig mat. Nu är det dags för nästa omgång modifast, helt enkelt fötr att det är så inspirerande med snabba resultat. Imorgon invägning, möjligt att jag gått upp ngt halvt kg eller så men det är ju ok eftersom min nya vikt känns så stabil ändå. Slutade på 66,5, mål 60kg. Återkommer med morgondagens startvikt...

    ps. hoppas någon annan kommer tillbaka till denna tråd sås småningom

Svar på tråden Gå ner i vikt. Resultattråden för pepp.