Inlägg från: Motorbruttan |Visa alla inlägg
  • Motorbruttan

    Bröllop 2011 Göteborg.

    Vi har bokat Jonsereds kyrka 6/8 2011 :D

  • Motorbruttan

    Klart du får. jag bor i Partille och det e inte heller "i" göteborg.

  • Motorbruttan

    Och jag köpte min klänning idag :) en Allison Marie från Maggie Sottero. Blev jätte kär i den och tog den direkt Och nu är det bara 372 dagar kvar tills jag går längs altargången.

  • Motorbruttan
    Fröken Skruttis skrev 2010-08-02 13:15:36 följande:
    Har ni kollat runt på frisörer ännu?! :)
    Självklart :) Kommer göra min håruppsättning hos Marie på Hårslingan i Partille. Min m2b:s syster gjorde sin uppsättning där när hon gifte sig och hon blev jättefin. Dessutom har hon sin salong en trappa ner där jag bor, nära och bra ;) Ska in och diskutera med henne nu i dagarna.
  • Motorbruttan
    Runi skrev 2010-08-05 14:46:31 följande:
     Lokalen jag verkligen har fastnat för än så länge är berg211 men man vet aldrig hur det känns irl så får se hur det blir.  
    jag har varit på Berg211 på fest, riktigt nice ställe faktiskt. Tråkigt att dem inte hade något kök, men det kanske kan lösa sig med att man gör buffén innan och tar med dit och lägger upp på plats?
  • Motorbruttan
    Runi skrev 2010-08-05 18:22:40 följande:
    Motorbruttan: Ja frågan är ju bara som med tårtan när det vad jag uppfattade det som inte ens finns någon mer kyl än den i baren. tror inte tårtan kan stå framme så många timmar :/
    Men finns det inte någon som har ett litet kylskåp? en sån halv, då skulle man ju kunna ta med den och ställa tårtan i den? Det mesta går att lösa.

    Det som är så underbart med Berg211 också är att det blir så gott ljud där och du behöver inte oroa dig över att du kommer störa någon heller, om du stör någon så e det SKF isf :p


    Hoppas det löser sig för dig.

  • Motorbruttan

    HAr ni funderat på församlingshemmet? Om du tillhör församlingen ni ska gifta er i så tror jag inte det kostar något att ha det, det gör det inte för oss iaf. och vi får tom servera öl och vin där.


     


    27augsti2011 skrev 2010-08-06 14:24:13 följande:
    Jag har typ kollat på alla lokaler jag kan komma på (med google och BT´s hjälp såklart). MEN. Inget passar. :/ I och med att vi gifter oss i Kungsbacka så känns det som att för att försla alla gäster därifrån in till stan, så måste det var ett ställe utöver det vanliga. Och visst finns det jättebra lokaler, men då saknar de antingen kök, har stängning senast 0200 eller så krävs det att man tar mat och dryck från dem (och då stänger de också oftast 0200).Jag känner vår släkt. De festar på bröllop och det länge. När mannens moster gifte sig gick sista gästen hem vid halv 6 på morgonen. Jag vill att våra gäster skall ha samma möjlighet. (och sånna är vi också kan jag tillägga. Det är inte för att göra alla andra nöjda utan det är så här vi själva vill ha det)Då återstår typ bygdegård. Och det är helt okej. Det går att pimpa till riktigt bra. Men sedan är det transport. Jag vill helst inte att det ska vara för långt från kommunikationer. Vi kan gärna bussa dit dom från kyrkan, men jag antar väl att folk inte åker hem samtidigt? Och det känns lite fel att vi ska räkna med att 120 personer tar taxi hem. Vet inte rikigt vad vi ska göra.Det är över 1 år kvar men om man inte ens kan hitta en lokal såhär långt i förväg, ja hur ska det gå då? Hur gör ni andra?Tisp och råd mottages varmt!
  • Motorbruttan

    Nathis: var sak du gifta dig? vi ska gifta oss i Jonsereds kyrka

  • Motorbruttan
    Nathis skrev 2010-09-03 17:55:19 följande:
    Hej! Vi ska gifta oss i Ögryte gamla kyrka. Jonsereds kyrka är jätte fin! Bor ni i Partille? Va hade ni tänkt ha festen? 
    Ja, vi bor i partille. vi ska ha festen i församlingshemmet.  kostar inget eftersom det är i samband med vigseln.
Svar på tråden Bröllop 2011 Göteborg.