Inlägg från: Vickan82 |Visa alla inlägg
  • Vickan82

    Bröllop 2011 Göteborg.

    Hej!

    Följer gärna med här om jag får

    Hade planerat att gifta oss nu i sommar men tyvär hamnade min sambos familj i en bil olycka och vi sköt upp bröllopsplanerna.
    Nu har vi börjat ta tag i det igen och det blir framåt våren/sommaren. Spännande!
    Just nu är det ring som är aktuellt.
    Om någon har tips på bra lokal får ni gärna tipsa

  • Vickan82

     


    lovvydovvy skrev 2010-08-03 21:17:50 följande:
    Har varit på fest där, jättefin lokal! Vi har bokat Stora Holms Säteri.

    Var inne på deras sida, men det stod inte så mycket och inga bilder direkt. SKulle du kunna berätta lite? Det verkade väldigt mysigt. Vet du vad det kostar?

  • Vickan82

     


    lovvydovvy skrev 2010-08-12 22:22:33 följande:
    Självklart kan jag det! Den är godkänd för 130 personer, man hyr den från fredag 09.00 - söndag 17.00. Den är utrustad med restaurangkök med stor frys och kyl och kaffekokare. Det finns runda bord såväl som rektangulära och allt, från väggar till stolar är vitmålade. Inga restriktioner ang alkohol eller att sen fest skulle kunna störa någon. Man får hyra porslin och sådant nån annan stans men det finns några kandelabrar har jag för mig plus fina ljuskronor för stearinljus i taket. Vill man kan man hyra deras lilla trädgårdshus som fungerar som café några dagar i veckan. denna lokalen är det många som använder för vigsel eller mingel.   Den största nackdelen sist... Priset! 13.500:- för lokalen och 2.500:- för trädgårdshuset.   Tror det var allt... Ska boka in en visning till tillsammans med min tärna så snart hon har tid att komma ner från Uppsala

    Ja där var nackdelen rejäl! det var lite väl dyrt för våran budget. Jag tyckte 10.000kr för en lokal var mycket Nä då får jag nog leta vidare.
    Tack iaf

Svar på tråden Bröllop 2011 Göteborg.