Inlägg från: Semlorna |Visa alla inlägg
  • Semlorna

    Bröllop 2011 Göteborg.

    Här är en till som ska gifta sig i göteborg nästa år.  Jag bor i och för sig i småland sen ett år men ser mig fortfarande som göteborska efter att ha bott där hela min uppväxt. Hoppas jag är välkommen ändå!

    Väntar fortfarande på besked om lokal men om det ordnar sig har vi redan hittat kyrka, tårta och blommor.

  • Semlorna

    Nu är lokal bokad den 4e juni ute på hisingen. Den är så fin, med stora fönster i en halvcirkel ut mot havet och egen badplats om vädret är varmt nog!

  • Semlorna

     


    Therese142 skrev 2010-08-12 17:54:27 följande:
    Försökte boka kyrka idag med fick svaret att det inte gick innan det var precis 1 år kvar vilket är 27/8 2011.. snacka om att vi blev lite paffa.. försökte tom att säga att det bara är 15 dagar kvar men icke sa nicke.. andra som är i samma situation ?

    Vi får inte boka förrän 6 månader innan så vi har lagt in en preliminärbokning sålänge. Det är bra att det finns regler, speciellt om kyrkan är populär. Tänk om nån ringt innan om det datumet och fått besked om att det är ett år innan som gäller och så får du då boka i förväg.

  • Semlorna

     




    Therese142 skrev 2010-08-13 01:36:08 följande:
      Det har du rätt i. Fast vi frågade även om prel bokning och det var inte heller aktuellt. Antingen eller verkade som. Det bara att vänta och hålla tummarna!

    Jo men vi har 10 månader till bröllopet så det är väl därför vi fick preliminärboka nu? Det är inte många dagar kvar innan ni får boka så se bara till att ligga på när telefontiden startar!

Svar på tråden Bröllop 2011 Göteborg.