Inlägg från: Martinaa |Visa alla inlägg
  • Martinaa

    Fruar maj 2010!

    Nu är maj redan förbi och vi har gått från brudar till fruar! Fast det hindrar ju inte oss från att fortsätta tjöta {#lang_emotions_wink} Det finns ju fortfarande massor att prata om; bröllopsresor, husköp och eventuella tillökningar!


    Datumlistan med allas bröllopsdatum hittar ni här: www.martinaa.se/datum.asp


    Så nu kör vi! {#lang_emotions_smile}

  • Svar på tråden Fruar maj 2010!
  • Martinaa
    gutebrud10 skrev 2010-06-01 17:55:03 följande:
    Kul med en ny tråd, hade lite problem att göra av med all ledig tid nu efter bröllopet men nu löste ju det sig Härligt med allas bröllopsresor, längtar efter att läsa om alla resor när ni kommit tillbaka. Vi har inte planerat någon resa då mannen (känns konstigt att kalla honom man) jobbar som mest under sommaren, kanske att det blir en långresa till vintern istället.En liten fråga, fick ni något vigselbevis när ni gifte er?  Vi fick inte det och jag har inte fått något papper om namnbyte ännu heller, vi kanske inte är gifta än och då måste vi ju göra om alltihop tjoho, skojar bara, får väl kolla med skattemyndigheten snart. 
    Fick ni inte? Lämnar inte alltid prästen över ett papper/bevis i kyrkan?
  • Martinaa
    Pärlis skrev 2010-06-01 21:01:53 följande:
    Här är en till maj-brud, vi gifte oss den 22 maj =) Hade en helt fantastisk dag, kunde inte blivit bättre!Vi ska till Italien på bröllopsresa, nån mer som ska dit?
    Välkommen hit! :D

    Vi gifter oss nu på lördag (jag var länge en maj-brud men bytte datum sedan men hänger fortfarande kvar här ) och vi åker till Milano nästa måndag-torsdag. Det är egentligen min 30-årspresent till sambon snarare än bröllopsresa, men det blir ju lite det också. Har aldrig flugit förr så det ska bli spännande! :)


    Vart i Italien ska ni?

  • Martinaa

    Åh vad härligt att få läsa om era dagar!!


    Ni som är nya ska få komma upp på datumlistan också, när jag är hemma och vid rätt dator.


    Själv har jag bara några få festhäften kvar att göra, sen ska det nog vara klart allt. Tror jag. Hoppas jag inte glömt nåt... :P


    Idag fick vi äntligen klart med cake topper! Den vi "typ" bestämt oss för var slut när vi väl beställde tårtan och de hann inte få hem ny, så vi fick välja en annan. Men det blir nog bra det med!


  • Martinaa

    Åå va roligt att se alla bilder!


    EmMagnus:
    Så glada och lyckliga ni ser ut! Ni verkade inte ha mycket sol på er dag, men du sken som en sol istället!


    Moule:
    Er fotograf var duktig också, nästan lika bra som du!


    Smurftuss:
    Haha, roligt att läkerolasken kom med på bild! Det kommer ni skratta åt länge!

  • Martinaa
    gutebrud10 skrev 2010-06-02 21:52:25 följande:
    Nu är det bara Martina vi väntar på men det är ju inte många dagar kvar nu
  • Martinaa

    Kattpoet:
    Men herregud, varför hade de apelsiner där om du är allergisk mot det? Hade ni catering eller restaurang så måste de väl blivit meddelade om det? Stackare...

  • Martinaa
    Pärlis skrev 2010-06-03 20:14:41 följande:
      Tack =)Vi ska till Chianciaro i Toscana...men åker med buss så vi kommer se mycket annat av Italien också =)Hoppas allt går toppen på lördag!
    Tack tack! Nu börjar jag nog sakta men säkert faktiskt fatta att det är NÄRA...!!
  • Martinaa

    Tjoho!


    Nu är naglarna fixade, borden är dukade, klänningen inlämnad hos frisören och mannens kläder hämtade. Nu är vi nog redo för imorgon...hoppas jag, hehe. Är oroväckande lugn faktiskt...


    Nu ska jag snart göra mig i ordning så jag och älsklingen gå ut och äta ikväll. Nu kan vi bara slappna av och låta allt ske. Nu kan vi inte göra mer. Nästa gång vi hörs är jag också fru!

  • Martinaa

    Tack alla för era lyckönskningar! Dags för sängen nu, hoppas jag kan somna...!


    empa83 skrev 2010-06-04 18:26:36 följande:
    Martinaa blir bar lite nyfiken, varför är du ett undantag? =)
    Det var först tänkt att att vi skulle gifta oss 15 maj så då hängde jag i den här tråden ett antal månader. Sedan blev det ändrat av lite olika anledningar, och det enda datumet vi fick tag på som passade var 5 juni, men då hade jag ju redan pratat så länge med maj-brudarna så jag kände mig mer "hemma" här än i juni-tråden.. så jag hängde kvar helt enkelt! :P

    Nu är jag i junitråden också så jag tjötar parallellt men ni maj-brudar ligger mig lite varmare om hjärtat fortfarande (skvallra inte att jag sa så... )


    Gonatt!


Svar på tråden Fruar maj 2010!