Inlägg från: SmUrftUsS |Visa alla inlägg
  • SmUrftUsS

    Fruar maj 2010!

    Har bara varit på bröllopstorget sporadiskt under förberedelserna men nu när bröllopet är över har jag varit inne nästan varje dag. Känns lite som om jag försöker hålla kvar vid känslan =)


    Jag och min man gifte oss 22/5 i Göteborg och allt var magiskt som en saga från början till slut. Håret blev kanon lika så naglarna och klänningen. 


    Höll på att börja gråta när jag träffade min man i hotelllobbyn (vi hade inte sett varandras kläder innan, ens på bild och sovit ifrån varandra sista natten) och han likaså =) Fantastiskt!


    Sen var alla gäster så fina och det var massa extra gäster i kyrkan, jätteroligt. Sen fick jag en hostattack under vigseln så "illa" att prästen fick erbjuda mig läkerol som inte hjälpte men sen kom en av våra gäster fram med en burk loka =) Det var ju bara att skratta ihop med alla gästerna och tänka på att det ju åtminstone blev roliga bilder... 


    Sen följde underbar fotografering och båttur och vilket väder. Fantastiskt varmt och skönt hela dan.


    Massa god skumpa, massa god mat, söta tårtbakelser, lyckad vals och jätterolig fest är en bra sammanfattning av den bästa dagen i våra liv....


     


    Bröllopsresa  blir troligtvis i december eller januari och det lutar åt all inclusive någonstans i västindien. Längtar massor! Finns även förhoppning på tillökning men man vet ju aldrig =)


    Här finns lite bilder om någon är nyfiken. Jag är jättenyfiken på alla er andras bilder =)

  • SmUrftUsS

    Martinaa: Man kan antingen gå in på skatteverket och beställa ett personbevis, har man e-leg så kan man få det direkt på skärmen...annars går det bra att ringa skatteverket och kolla.


    Tror inte vår präst skickade in pappren direkt då det tog flera veckor innan skatteverket svarade att de hade fått in uppgifterna.


     


    Lycka till och du kan ju alltid öva på signaturen så länge och fixa kort till nytt körkort =)


    Kram

Svar på tråden Fruar maj 2010!