Inlägg från: Loveyoutoo |Visa alla inlägg
  • Loveyoutoo

    Fruar maj 2010!

    Min blivande man ska på svensexa på lördag! Jag har bett grabbarna att ta mycket foton! :) Jag har ju gjort två scrapbooking-album på mina två möhippor och vill gärna föreviga hans svensexa också!!

  • Loveyoutoo

    Nu börjar vi kunna koppla av efter bröllopet! Vi gifte oss i lördags och hade en helt underbar dag!

    Jag håller med Martina och Cia - jag trodde att det skulle komma en intensiv tomhetskänsla efter att allt var över! Men jag känner mig fortfarande glad och lycklig! Jag är glad att jag la ner så mycket tid på allt pyssel. Det var det verkligen värt!


    Det är väldigt roligt att titta på bilder från bröllopsdagen, att läsa i gästboken, att läsa kommentarer på Facebook, både på våra ändringar i status från förlovad till gift och på våra bilder.


    Sedan har vi ju bröllopsresan att se framemot! När jag kommer hem ska jag sätta igång med tackkorten och har vi tur så får vi bilderna från fotografen imorgon.


    Min systers pojkvän fotade med min kamera som jag fick av min man i bröllopsgåva!!! Så jag beställde foton från Fuji redan i söndags och har jag tur så kommer de med posten redan idag!


    Vårt projekt just nu är att hitta givna platser i vårt hem till våra fina bröllopspresenter! Jag skulle vilja köpa en stor tavla och sätta in alla bröllopsgratulationskort i. Vi får se om den tanken känns lika bra efter bröllopsresan.


    Nu behöver vi verkligen varva ner! En bra bok på en spansk strand är efterlängtat!


    Kraaaam

Svar på tråden Fruar maj 2010!