Inlägg från: Maxiander |Visa alla inlägg
  • Maxiander

    21 augusti 2010

    Underkläder är aldrig lätt men roligt när man hittar rätt :) Älskar underkläder och lägger gärna mycket pengar på dem då det är minst lika viktigt som de andra kläderna, oavsett om det är bröllop eller inte :) Men sen är jag en av dem som verkligen gillar undrekläder me ;) AP har mycet snygg men vet inte hur de är med storlekarna? Förstår om man tröttnar om det rä svårt att hitta rätt storlek, själv har jag ganska lätta att hitat min storlek även om jag tycker att de stora kedjorna alltid har dålig passform och är obekväma..


     


    Idag är jag stolt över mig själv. Hittade nya bröllopstidningar i tidningshyllan och köpte dem INTE! Nu blir kärleken glad som anser att pilastern väller över av just bröllopstidningar, hihi :)


     


    www.maxiander.se/

  • Maxiander

    Även om det inte alls är mycket kvar känns det som jag har massor att göra. Kan bero på att jag blev sju för nästan två veckor sedan och att det verkligen inte vill ge med sig. Kan inte äta penicillin heller då jag haft min kompis möhippa sam hennes bröllop att gå på, har dessutom fått instruktioner om min egen möhippa och den kommer börja på lördag och vi ska vara borta två nätter, ska bli fantastiskt roligt! Min kärlek har sin svensexa samtidigt men tror att de bara blir borta en natt, vet ej. I velket fall försvinner lördag, söndag och måndag så allt småfix bör vara klart denna vecka och jag bör dessutom hinna bli frisk tills på lördag morgon vilket jag inte tror att jag kommer att hinna bli med tanke på hur jag mår idag. Men har fått mediciner av läkaren så jag klarar mig nog. Läkaren bara skakade på huvudet när jag förklarade tempot i mitt liv just nu men men...


     


    Idag ska jag spraymåla några bokstäver som fungerar som dekoration på festen, binda band i våra pussklockor, skriva klart de sista personbeskrivningarna och VILA!


     


    Har en valslektion kvar och en ansiktsbehandling, ska bestämma mig för något par av de tre par skor jag beställt hem och så måste jag prova klänningen en gång till och sedan hämta hem den. Borde hinna. Kärleken ska köpa skumpa och dukar och ha ett sista möte med personalen sen får han andas ut. Kommer skert komma på några småsaker till men känns som vi inte behöver ha panik. Men skulle egentligen inte vilja ha något alls kvar utan bara njuta och mysa med älsklingen. Men vi valde att ha tre veckor semester utan tänka på bröllop en enda dag av dessa tre veckor och kom tillbaka för en vecka sedan så det är klart det blir mer att tänka på nu. Plus att vissa saker inte går att göra för tidigt!


    Just det ska dagen innan till kyrkan och öva med organsiten och våra söta bäbbar, näbbarna är ganska små så de är enbart för deras skull så de ska känna sig lite mer bekväma på den stora dagen!


     


    Oj vad långt det blev, skänt att skriva av sig lite :)


     


    www.maxiander.se

  • Maxiander

    Vaknade vid sex-tiden idag och hörde regnet ösa ner och kände lite oro i magen...


    Jag är sjukt nervös. Även om allt är klart som kan vara klar så är ju inte allt klart. Idag ska lokalen fixas, gick ju inte att göra innan. En gäst har hoppat av så jag fick igår sätta mig och skriva om bordsplaceringen så idag måste vi skriva ut ny bordsplaceringslista samt skriva ut helt nya "böcker" till middagen. Har gjort små häften med lite personbeskrivningar, bordsplacering och annat.


    Fick igår veta att ena vår näbb tydligen sover middag den tid som är uppsatt för fotografering och övning i kyrkan. Då mste jag ändra körschemat för det idag och det är ju en hel del personer inblandade som påverkas av det.


    Min tärna från spanien sitter i alla fall på planet nu så det är skönt att veta att hon snart är på plats på svensk mark.


    Har inte haft tid att träna så mycket dessa dagar och det har dessoutom blivit en hel del mat ute och onyttigheter. Känner mig lite ur form. Borde kanske gå till gymmet nu? Där har jag inte varit på evigheter.


     


    glaca: jag vet hur det känns, jag hade samma sak för någon vecka sedan, har nu fått tillbaka rösten men är fortfarande lite sjuk, har dessutom smittat kärleken så han börjar känna sig mer och mer ur form nu... :( Typiskt!


     


    www.maxiander.se


     

  • Maxiander
    glaca skrev 2010-08-19 11:37:30 följande:
      Jag fixade just ett paraply, ett vitt. Sen har jag faktiskt putsat upp mina knallröda gummistövlar. Jag har ju röda pärlor i klänningen och vi hr festen på en båtklubb så jag tänkte att det kunde vara en rolig minnesvärd grej... att ha gummistövlar om det regnar. Inte i kyrkan och inte på festen men på kyrktrappen och under minglet.
    Härligt med röda stövlar i den miljön! Vi skippar nog stövlarna men har även vi införskaffat några vitaparaplyn, de är bra att ha även om det är sol då för stark sol inte blir snyggt på bild.

     


    Vår vaktmästare städar undan riset så fort vi är klara så för oss är det inga problem alls. Har lite rosenblad som näbbarna har och sen får resten av alla gäster varsin liten rispåse min syster/tärna fixat :) Kom ihåg att tvätta riset innan bara så det inte blir vitsmuts på kostymen om dne är mörk!


     


    Nu har vi just dansat vals i vardagsrummet, mysigt :)


    www.maxiander.se

Svar på tråden 21 augusti 2010