Inlägg från: Bride in leather |Visa alla inlägg
  • Bride in leather

    21 augusti 2010

    Vi med:)


    Kyrka+lokal bokad


    Inbjudningar skickade


    Kläder till oss färdiga+skor,tiara,slöja,smycken.Ringen.


    Frisör,fotograf,mat fixat.


     

  • Bride in leather
    glaca skrev 2010-06-08 17:28:12 följande:
    Jag har också svårt att hitta underkläder. Jag har inte lika stor byst som dig, utan snarare 70D. Jag har dessutom ena riktigt vattniga hängisar, så det blir nog dyrt om det ska bli snyggt. Jag är superavis på dem som kan handla snygga billiga underkläder på de stora kedjorna.
    Jag säger bara Change.
  • Bride in leather
    stiina skrev 2010-06-08 20:00:25 följande:
    Tyvärr har de inte min storlek så jag dissar dem ;)
    synd
  • Bride in leather
    glaca skrev 2010-06-21 11:13:02 följande:
    Jag är less på detta bröllopsplanerande nu. Idag har vi sista dagen för OSA. 14 personer har inte svarat, bl.a. sambons syster. Vi har en ny plan för de som inte svarar. Vi räknar helt enkelt med att de inte kommer, och när de svarar säger vi att det tyvärr inte finns någon plats. Vi bjöd helt enkelt in några andra som var angelägna om att dela vår dag. I morgon ska vi träffa prästen. Vi börjar få en bild av hur vi vill ha det. Mycket musik. Jag vill byta ut texten på "Den blomstertid..." till Mark Levengoods Sommarpsalm för vuxna. Jag hoppas att jag får igenom det. Jag har förberett en schysst motivering.
    Dålig stil,speciellt av systern.

    Hoppas du får igenom det:)

  • Bride in leather
    glaca skrev 2010-06-21 12:40:26 följande:
    Förresten: Det är exakt två månader kvar idag!
    wow ja det är det minsann:)
  • Bride in leather
    glaca skrev 2010-06-22 11:05:15 följande:
    Osa.t gick ut igår: 10 personer valde att inte svara alls, ett par svarade imorse. Svägerskan ringde och berättade att de inte visste hur de skulle göra eftersom dottern inte får följa med, och de kan inte lämna henne till en barnvakt. Dottern är 6 år men har aldrig varit hos någon barnvakt. Idag kallade vi in reserverna. Det var åtta stycken, hälften av dem har redan tackat ja!
    Dags då kanske?

    Annars får de ju missa bröllopet.


    Jag ska ha barnvakt till mina,syrrans barn,brorsans dotter och brorsans ex opponerade sig lite men det skiter jag i faktiskt.

  • Bride in leather
    Brud73 skrev 2010-07-01 18:52:29 följande:
      Åh va de ser mysigt ut!!
    Ja det tycker jag med:)

     


    Ni bor i vår Napoleoninspirerade Suite inrett i kejsarstil med klara färger i grönt, vinrött och guld. Förutom en dubbelsäng från Hästens sängar med stolpar och sammetsomhängen finns det även ett stort lyxutrustat badrum i guld och marmor toppad med Jacuzzi och relaxavdelning.


    Suiten är inredd i den svenska varianten av den Napoleoninspirerad kejsarstil som förekom i början på 1800-talet. Då skulle färgerna vara klara i grönt, vinrött och guld. Förutom en säng med stolpar och sammets- omhängen finns det ett stort lyxutrustat badrum i guld och marmor med Jaccuzzi och vilstolar.
    Suiten ligger några trappsteg ned från entréplan, som ligger en trappa upp med hiss från gatan och rummet har fönster mot gågatan och Maria Kyrka.
    Där finn en 32" plattskärms TV, stereo, bredband, telefon, karmstolar, bord och byrå samt en 180 cm bred säng från Hästens sängar.
    Stort helkaklat badrum med fönster, vilstolar, bord, WC, dusch, bubbelbadkar, handdukstork och hårtork


    2500 kr för oss båda inklusive frukost och ett bröllopspaket

  • Bride in leather
    anoli skrev 2010-07-01 21:02:46 följande:
    Hej allihopa.. Inte lång tid kvar till den 21:a nu :)Hur ligger ni andra till i planering?Vad har ni kvar?Vi har..-kläder näbbar-lägga in musik Djinabox-Frisörtid-Provsmaka/boka tårta-Festprogram-Vigselprogram-Träffa fotografSedan tror jag att det bara är lite småfix kvar.. Provdukade igår, vart jättefint. Känner oss jättenöjda :)
    Vi har kvar

    -Tårtan


    -Vigselprogram/festprogram


    -Träffa fotografen


    -Träffa prästen

  • Bride in leather

    Gaah,fotografen svarar inte på mail,telefon eller sms...skitkul eller inte?

Svar på tråden 21 augusti 2010