• Pumpkin

    Fruar - sommarbröllop 2008

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 18!

    Nu har vi varit fruar i två år snart, tänk så fort tiden går! Men bara för att vi äntligen blev fruar betyder det inte att vi släppt taget om BT och varandra, så här fortsätter vi snacket - om allt vad livet innebär!

    Välkomna {#lang_emotions_kiss}

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3678394.html


  • Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008
  • Pumpkin

    Tack igen!

    Klart det är svårt att veta vad man vill när man inte har någon erfarenhet. För mig handlade det helt enkelt bara om en känsla, t ex att det kändes logiskt att föda i en ställning där man får lite "hjälp". Och sen gillar jag verkligen inte sprutor, så i princip all medicinsk smärtlindring gick ju bort - förutom lustgasen. Sen kan man ju läsa på, på t ex FL, om andras erfarenheter av ställningar och smärtlindring och utifrån det bilda sig en uppfattning om vad man vill och inte. Men det är såklart helt OK att inte ha bestämt något alls heller, det blir ju sällan som man tänkt sig ändå

    Ja, här är vi på FL: www.familjeliv.se/Forum-11-241/m49947080.html


  • Pumpkin

    Det går bra Just nu ligger Ludvig och sover i vagnen här bredvid mig, misstänker dock att det inte dröjer alltför länge innan han vaknar och vill ha mat. Det är en hungrig liten kille! En vecka gammal och äter redan 100 ml/mål (äter bara ersättning), 6-7 gånger om dagen.

    Vi har börjat landa ja, men någon vardag hoppas jag inte vi kommer in i än på ett tag. Jag trivs här i min bubbla

    Kul att det blir av redan nästa år!


  • Pumpkin

    Snitte: Jag fick tabletter som gjorde att mjölkproduktionen aldrig startade. Grymt skönt faktiskt, kände aldrig av några spänningar eller nånting.

    Idag är Ludvig 16 dagar gammal och jag förstår inte vart tiden tar vägen...


  • Pumpkin

    Grattis furillen! Gick förlossningen bra och så? Vilken liten kille ni fick, Ludvig var ju 3 cm längre och vägde 1 kg mer Vad ska han heta?

    Här har vi nu landat i Skellefteå och vår nya lägenhet. Vi trivs verkligen toppenbra med att vara tillbaka här, även om det ibland slår mig hur långt från mina föräldrar jag kommer att bo resten av mitt liv (om allt fortsätter som det ska). Ludvig växer så det knakar, närmar sig 60 cm med stormsteg och väger väl runt 5,5 kg nu, kanske lite drygt det till och med. På fredag är det dags för ny mätning och vägning.

    Vi har återigen tagit upp tanken på att bygga nytt hus istället för att köpa befintligt, så vi får se vart det här slutar

    Och grattis Englali till nya jobbet!


  • Pumpkin

    Englali: Det är helt fantastiskt skönt att vara tillbaka! Förutom när jag tänker på att vi alltid kommer att ha Lasses föräldrar nära, men inte mina. Men det hade vi ju inte när vi bodde där nere heller, så jag borde vara van. Det här blir nog bra

    Ja blir det husbygge kommer det naturligtvis bloggas om det också

    Lider verkligen med dig, att behöva säga farväl till en älskad familjemedlem är aldrig enkelt Hur går det med den nya lilla kissen?

    furillen:
    Herregud vilken lång förlossning, förstår att det måste ha varit skitjobbigt! Inte konstigt om du kände dig som en zombie efteråt Konstigt det där, jag fick krysta i tre timmar och det var aldrig snack om sugklocka, så olika det kan vara! Alla jag pratar med påpekar att "ja men borde de inte ha satt sugklocka då?", men barnmorskan tyckte att eftersom han verkade må så bra så behövdes det inte. Och jag var inte så himla sugen på sugklocka heller, så jag är tacksam för det. Även om det var asjobbigt.
    Förstår att det fortfarande gör ont för dig, gör ofta ont lite längre om man blivit klippt vad jag förstår. Men snart är du dig själv igen, jag lovar! Det går fortare än man tror


    Grattis igen till lilla Emil


Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008