• Englali

    Fruar - sommarbröllop 2008

    Hej tjejer!

    Här har jag varit ganska frånvarande märkte jag... hoppas allt är bra med er! Här rullar det på för fullt och jag har glada nyheter, inte bebis dock men jag har fått ett nytt jobb!! På den salongen jag velat vara på från allra första början. Den ligger här i samma "köping" som vi bor, det är en fast heltidstjänst, jag får jobba tillsammans med ett gäng toppentjejer varav en mkt nära vän till mig och jag börjar den 9 augusti efter min semester. Jag är SÅ glad!!
    Detta är precis vad jag önskar och behöver. Jag får 2,5 timma hemma extra varje dag och inga helgjobb. Helt galet ju... jag får 1,5 arbetsdag extra hemma i veckan när jag slipper åkandet. Så nu kan jag cykla hemifrån cid 8.50 och vara hemma igen 17.40... lite skillnad mot 07.55 och 19.20 som jag har det nu.
    Förhoppningsvis så kan detta få mig att slappna av lite och jag kan börja träna så som jag gjorde förut. Detta kommer göra mig så mkt lugnare och mer behaglig till mods, vilket leder till mkt större förutsättningar för en liten så småningom.

    Va bara tvungen att skriva av mig lite Ha det gott i sommarvärmen tjejer. Själv jobbar jag 14 dagar till och sen blir det 3 veckors härlig semester tillsammans med darlingen (som har lite orättvisa 5 v. semester )

    Kram på er!!

  • Englali

    Snitte: Tack så mkt, det känns bra. Nu har jag 3 veckors semester innan det är dags att vara på plats på nya.
    Nja... gymmet är ju ingen favorit. Det blir mkt spinnig, pump, yoga, pilates och löpning. Men nu tror jag min kropp o ryggmuskler är i behov av hederlig gymträning så jag får mixa in det lite.

    Furillen: Åh grattis!!! Hoppas allt har gått fint och att ni mår toppen. Vad ska den lilla killen heta?

    Pumpkin: Skönt att vara på plats i Skellefteå igen antar jag!? Hursbygge låter trevligt, det ser jag fram emot att följa

    Här hemma är det stor sorg. Vi fick ta bort våran älskade lilla kisse Oliver (snart 7 år) i torsdags kväll. Han har legat på djursjukhuset sedan veckan innan och blev bara sämre och sämre... så han fick somna in, det fanns inget mer veterinärerna kunde göra. Så 20.50 i torsdags kväll somnade han in i min famn. Det är bland det värsta jag varit med om... tårarna har trillat konstant sedan dess och gör fortfarande. Det är helt galet vad fäst man blir vid dom och hur mkt man kan älska sina små ögonstenar.
    Vi har nu en liten katttjej här hemma som också verkar ha sorg. Inte matglad o ligger mest o kikar lite håglöst om hon inte sitter o jamar. Pratade lite med vet. och de tyckte att hon kanske skulle ha en ny liten kompis eftersom hon endast varit själv det första halvåret hos oss (hon är nu 8 år). Helst en kattunge då eftersom man inte kunde ta in en vuxen ny katt utan det var bättre om hon fick bli den dominatna. Sagt o gjort... vi ringde en uppfödare och mkt riktigt har hon en liten kille på 13 veckor kvar i sin senaste kull som nu ska flytta in hos oss på måndag. Var en annan köpare som velat i över 14 dagar om den och när jag berättade våran historia så bestämde hon sig genast att låta honom flytta hem till oss, för Skrållans skull.

    Känns lite konstigt... att det ska komma en ny liten kille. Jag vill inte på ngt sätt ersätta Oliver, det går aldrig, men får tjejjans skull så är det nog bäst såhär. Både jag och A har ju sem. också så det är ett bra tillfälle att få hem en ny liten familjemedlem när vi har så mkt tid.

    Men men... man undrar ju, varför kan det aldrig bara få vara bra?? Det är ju alltid ngn ting och jag är så less på det. Jag orkar inte vara ledsen mer nu över familjemedlemmar som blir sjuka, saker som händer eller älskade djur som tvingas lämna oss. Jag var såå glad över nya jobbet nu, men självklart händer det ngt som ska ta udden av den glädjen... så ledsamt.
    Nu ska jag äta en god middag med mannen och forstätta sörja min älskade lilla kille!

Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008