• Fru sy

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

     


    andbeyond skrev 2010-07-02 00:11:56 följande:
    Hej hopp i sommarsolen. Imorgon har jag BIM. För första gången. Hoppas hoppas... Vill inte göra någon ledsen, önskar att alla får plus! Vet att det kan ta tid men jag vill verkligen att det ska ha fungerat redan på första försöket kramar

    Då ska jag hålla alla tummar och tår som jag har! Du får komma in och uppdatera oss så vi vet hur det går.

  • Fru sy

    För oss blir det ju första försöket på bim om ca 2 veckor (eftersom jag inte haft äl har jag ju inte haft bim heller) jag hoppas också såklart på att det skall ta sig på första riktiga försöket.

  • Fru sy

    Grattis Andbeyond!! Vad häftigt att dett tog sig på första försöket!!

    Här är en som är så öm i brösten att det gör ont så fort något kommer emot, tex täcke eller en tröja. Riktigt jobbigt. Ni som tagit älspruta, har ni oxå haft såhär? Och hur länge höll det i sig isf? Tog ju sprutan i måndags och det har bara blivit värre och värre för varje dag...

  • Fru sy

    Nu skall jag ta mig iväg till marknaden jag skall stå på, första dagen idag. Håll gärna tummarna för att det kommer köpsugna och gärna för mitt ägg oxå

  • Fru sy

     


    Sonja68 skrev 2010-07-04 00:07:59 följande:
    Jag har legat i mensmigrän och magont hela dagen Jag som skulle få så mycket gjort...

    Jobbigt sonja med mag- och huvudont. Hoppas att det är bättre nu!

  • Fru sy

    Här är allt bra, brösten är ömma och jag har lite, lite svag typ mensverk fram och tillbaka. Men tänker att det säkert är pga sprutan, det är ju 10 dagar kvar innan mensen skall komma eller inte så kan ju inte känna något ännu ändå.

    Det har gått riktigt bra för mig på marknaden Så nu på förmiddagen skall jag producera lite nytt så att jag har kvar i alla storlekar resten av veckan oxå.

  • Fru sy

    Jag har inte lidit alls för jag har stått inomhus, så det har varit svalt och skönt. Sedan har vi varit tre som har hjälpts åt, så när det varit lite folk har jag satt mig ute i skuggan.

    passionsblomman skrev 2010-07-06 13:12:58 följande:


    Fru Sy, gratis till bra försäljning på marknaden! Jag har tyckt synd om dig som skulle stå i stekhettan, men du verkar inte lidit av den så mycket?
  • Fru sy

    Idag kommer mina föräldrar och hälsar på, även en kompis med sin lilla son. Ska bli så mysigt. Alla sover över så vi hinner träffas mycket oxå. Är bra att tänka på annat än ömmande bröst och andra symtom eller biverkningar eller vad det nu är...

    Ikväll ska det vara modevisning med mina kläder, första gången då det bara är mina saker. Jätteroligt såklart men även lite nervöst.

    Hoppas ni får en riktigt bra dag alla vänner!!

  • Fru sy

     


    lanovia 08 skrev 2010-07-07 10:07:29 följande:
    Fru E vad kul att fått tillgång till huset! Kan tänka mig att ni är sysselsatta nu. när flyttar ni då?Fru Sy lycka till med modevisningen. Jag har ju bara sett dina barnkläder men syr du vuxenkläder också? Ellerär det barnkläderna som skall mannekängas?Låter som en trevlig helg. Bra med något som distraherar lite.

    Det är barnkläderna som skall visas. Syr lite vuxenkläder oxå ibland med mammorna som skall gå med sina barn kommer att ha egna kläder.

  • Fru sy

    Fru E: Vad härligt att ni fått tillgång till ert hus. Men lova att ni tar det lite lugnt oxå och bara umgås så ni inte renoverar precis hela tiden

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...