• Sonja68

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Just det, Fru Sy: Grattis till schysst burkprov

  • Sonja68

     


    Ninnnis skrev 2010-06-22 11:52:31 följande:
    För att fortsätta mitt babblande om oviktiga i-landsproblem (i brist på vettigare saker att skriva) vaknade jag med rejäl huvudvärk imorse (också). Känns misstänkt mycket som bihåleont, vilket är lite trist. Kanske inte så smart att köra nercabbat i så fall...

    Nja, nercabbat skulle jag undvika när man har huvudvärk... OCH om man vill ha frilla på plats

  • Sonja68

     


    Ninnnis skrev 2010-06-22 11:53:09 följande:
    Sonja, hur gammal är din pappa?

    78

  • Sonja68

    Grejen är den att han haft två black outer vid ratten och så hör han jättedåligt OCH är liksom stel, han ser nog rätt bra, men just att backa och vidvinkelseendet börjar jag ifrågasätta...

  • Sonja68

     


    Ninnnis skrev 2010-06-22 11:55:56 följande:
      Då kan det kanske vara dags att sluta köra bil, ja. Sådant är väl ofta ganska känsligt att ta upp, om vederbörande inte själv vill inse det...

    Jo det måste nästan till att en läkare säger det åt dem. Men om han inte får köra bil, ja då måste de flytta från vischan in till lägenhet i stan. och det vill han inte över sin döda kropp. Min bror stöttar mig heller inte i detta utan tycker att de ska få bo kvar ute i skogen så länge som möjligt. Jo visst, det vill jag också, men om gubben blir en fara för andra trafikanter, då måste man ju sätta stopp!!

  • Sonja68

    Girls, I hate to leave you, I really must say... men jag måste gå på lunch!!

    KRAAAAM!!!

  • Sonja68

    Många, innerliga, långa kramar till Blommis! Klippa gräs och gråta går alldeles utmärkt. Har också provat.

    åh, vad irriterad jag blir när man blir så där oproffsigt bemött. bra att du sa ifrån.  Man kan ju bara hoppas att det tar till sig kritiken på RÄTT sätt istället för att bli sura. I så fall är de ju verkligen oproffissionella!! *kramar om igen*

  • Sonja68

    Glad midsommar allihop!

    Ninnis, skönt ändå med lite datum att ta fasta på ang de kryptiska stegen på vägen.

    Hos oss fortsätter renovering och konstant tjafs. Vi har inte planerat nåt särskilt till midsommar, bara att få klart skiten!!
    Men ikväll ska vi iallafall till kompisar och ska se nya Beck. De äger stans biograf och vi ska få en privat föreställning bara för oss, eftersom vi inte kunde gå på "premiären" . Lyxigt va?! Innan dess ska vi grilla förstås i solskenet Hoppas maken kan slappna av lite och bli på bättre humör.

    Imorgon ska jag med flickorna (och maken om han har tid och bra humör) hem till byn och deras midsommarfirande med fika, klä midsommarstång och dans runt stången. På kvällen är vi bjudna till våra goaste vänner och ska grilla och festa av frun i huset som åker iväg en månad hem till Moskva på semester.

    I övrigt så är det renovering och uppröjning hemma som gäller.

    Hoppas ni alla får en härlig midsommar

  • Sonja68

    kram till dig Fjällis!


    Min midsommar har varit ungefär lika energikrävande som din...


    Lite mys och pys blandat med sur och rabiat make, renovering, överförfriskad störig make och proppskåpet brann igen för honom... Blä, vad jag är less på detta!!!

  • Sonja68

    Daa: Ääääät!!! Och så härligt med semester... och en massa tantfika runt om i landet

    Jag och flickorna var som sagt hemma i byn på traditionellt midsommarfirande på midsommarafton. Jättemysigt. Sedan uppvaktade vi tillsammans med brorsan mormor o morfar som hade 55-årig bröllopsdag. Jösses, 55 år!!
    Flickorna blev kvar hos mormor o morfar och jag o maken var hos goda vänner på kvällen och åt fantastiskt gott och drack gott och umgicks.
    Sen på natten blev det rejält tjafs, som så ofta när maken är utarbetad och intar starka drycker. Så jag sov inte många timmar den natten. Och nästa dag gick vi på sparlåga. Men fram på eftermiddagen tog vi oss samman och åkte ut till brorsans stuga. Där var mor o far med flickorna och vi grillade gott där hela familjen och åt glass o jordgubbar. Mums!
    Igår skulle vi röja upp i källaren efter renoveringen. Vad händer?? Jo, tvättmaskinen börjar läcka vatten. Behöver jag säga att maken var galen?
    Han skruvade isär den och vi rengjorde slangar som täppt igen och sen satte han allt på plats och nu har jag tvättat två maskiner och den verkar inte läcka. Däremot har ett litet knirrande ljud som inte fanns förut kommit till...
    Men, men, den går så länge den går!

    Så ikväll ska jag städa upp det sista i källaren och sen är det bara att börja röja på övervåningen, där allt kommit efter.

    Ha det gott allesamman!

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...