• Ninnnis

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Maken skulle ha gått på konsert med sin pappa ikväll. Han har tyvärr blivit sjuk, så jag får se Eric Clapton istället för att rida. Det var iofs jag som köpte biljetterna i present till maken, så det är väl egentligen inte mer än rätt att jag får gå   

  • Ninnnis

     


    Daa skrev 2010-05-31 18:42:23 följande:
    *fnissar så det blir helt omöjligt att säga något alls på inandning*Det blev så att vi såg melodifestivalen på hotellrummet, jag halvsovande, maken läsande en tidning. Wild and crazy in da city  Fast kvällen innan var det cruising med många häftiga bilar och så fick maken ta sig en öl på Pub Anchor, så han var nöjd.

    Det låter som en alldeles underbar lördag i da city, tycker jag

  • Ninnnis

    Fru Sy, vad härligt att det känns bra med läkaren och att dina prover ser bra ut.

    Men två år från att man börjat med utredningen? Det lät länge...

    *upprepar mantrat: tålamod är en dygd, tålamod är en dygd...*

  • Ninnnis

     


    lanovia 08 skrev 2010-05-31 14:24:28 följande:
    Ninnis inte fel med konsert. Helt rätt att du skall gå när du har betalt biljetterna. Hur går det med pendlingen. Är det definitvt ännu att det bara är en gång till???

    Jajamänsan! I morse körde killarna upp för sista gången, och på fredag kommer de hem för att stanna

  • Ninnnis

     


    lanovia 08 skrev 2010-06-01 08:19:50 följande:
    HURRA HURRA HURRA!!!!!! Vad otroligt superglad jag blir ni Ninnis, sista pendlingsveckan!!!!! tänk snart kan ni njuta av varandra varje dag.



    Faktum är att två av de tre punkter jag hade med i mitt "kontrakt" som saker jag hoppades skulle uppfyllas inom närmsta halvåret nu har uppfyllts. Nämligen färdig övervåning och pendlingsstopp. Nu ska bara den tredje saker uppfyllas också... 

  • Ninnnis

     


    Hvidbrud skrev 2010-06-01 08:44:13 följande:
    Jippi fru ninnis! Ninnis menar jag! Åh, så skööööönt! Hur länge sen är det ni "levde ihop"?

    Hihi, Fru Ninnis går utmärkt

    Jaa du... Under våra första 5 år jobbade jag som flygvärdinna och var borta väldigt mycket, ibland upp till 9 dagar i rad. Sedan började jag plugga, men jobbade extra på flygplatsen där jag ofta jobbade kvällar och helger. Maken reste då en del i jobbet och jobbade helg ibland, så vi hade inte så mycket ledig tid ihop. När jag äntligen började på mitt nuvarande jobb med "vanliga" kontorstider började maken pendla. Först till Sthlm/Gbg ca. tre dagar i veckan och nu de senaste två åren till Sthlm 4-5 dagar i veckan, plus 1,5 vecka borta var 6:e helg.

    Så efter drygt 11 år tillsammans ser jag fram emot att för första gången leva ett normalt svenssonliv där vi äter middag tillsammans, pratar om vardagligheter, gnabbar om småsaker, påminner varandra att ta med matlådan, lyxar till det med finmiddag mitt i veckan och framför allt delar vardagen och somnar och vaknar i vår gemensamma säng varje natt...  {#lang_emotions_heart}

  • Ninnnis

    Det låter kanske som att jag romantiserar vardagslivet nu, men jag är såklart medveten om att det inte bara är en dans på rosor. Det finns många par som tycker det är perfekt att leva som särbos och bara ses på helgerna och på så sätt "behålla gnistan". Vi har båda kommit fram till att vi inte tillhör den kategorin. Been there, done that, bought the t-shirt. Det finns en anledning att vi har valt att leva tillsammans, och det är just att vi vill leva tillsammans. I nöd och lust, i vått och torrt. Med allt vad det innebär av upp- och nedgångar. För vi vill möta dessa upp- och nedgångar tillsammans, inte 60 mil ifrån varandra.

  • Ninnnis

     


    Sonja68 skrev 2010-06-01 09:14:40 följande:
    Åhhh vad lycklig jag blir för er skull Ninnis!Skål för ert framtida Svenssonliv, det unnar jag er verkligen  

    Tack!

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...