• Villemoa

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Jaa Daa; trist att inte kunna sova! Inte nog med att man är aptrött åtminstone första trimestern så gör det ju inte saken bättre av att inte kunna sova! Hoppas du snart får sussa gott igen!

  • Villemoa

    andbeyond: ja tiden går otroligt fort! Den här gången tycker jag att det har gått fortare men det kanske också beror på att jag har en liten 2-åring här hemma med spring i benen
    Hoppas verkligen att det inte är ett MA!!!

  • Villemoa

     


    andbeyond skrev 2010-07-18 14:47:56 följande:
    Härligt att du kan få slappna av lite Daa. Här har det slutat droppa brunt blod och tror faktiskt jag känner av lite illamående i ögonvrån...

    Vad skönt!! Inte för att illamående är roligt, det vet ju jag, men i det här sammanhanget är det bra!

  • Villemoa

    Vad bra Daa att du ringde och att BM tog dig på allvar!

    Vet precis vilken smärta du pratar om, så får jag när jag suttit för länge och så gör det jävulskt ont i underlivet. Inte alls kul när fogarna bråkar med en.
    Det är riktigt skönt att jag är ledig nu och kan vila mycket för så fort jag går och/eller står lite för länge så får jag riktigt ont i ryggen och fogarna. Hoppas bara det inte förvärras....

    Passa på att vila så mycket du kan, kram!

  • Villemoa

    Andbeyond: GRATTIS på födelsedagen och HÄRLIGT med ett pickande litet hjärta!!

    Kram på dig Fru sy!! Du och jag har haft en riktig skitvårtermin!

  • Villemoa

    Mysigt att åka iväg lite lanovia och få lite tid.

    Vi åker till Tällberg imorgon, lite hipp som happ, vi bokade imorse. Vi har båda varit där på konferens med jobbet förut och så är det ju så vackert. Vi ska bara strosa runt, bada, ta det lugnt och rå om varandra. Det är ju sista sommaren innan familjemedlem nr. 4 kommer så det ska bli jätteskönt och mysigt!

  • Villemoa

    Käraste Daa: gråt på du bara *lånar dig en axel att gråta ut emot* KRAM

    Hvidis: spännande, jag håller mina tummar och tår!

    Andbeyond: vanligtvis brukar jag ju inte hurra för illamående men nu gör jag det; HURRA!!!

  • Villemoa

    Ingis: skickar dig en massa kramar *kraaaaaaaaaaaaaam* vad skönt att ni tagit ett beslut som passar er och familjen. Inget lätt beslut men det ska ju kännas rätt också. Kram igen!

    Inte säkert att tröttheten går över. Jag är ju i 5:e månaden nu men har inte alls energi för fem. Jag är trött mest hela tiden. Misstänker att jag har låga järnvärden, det är nåt för bm att kolla upp nästa torsdag. Med Moa hade jag hur mycket energi som helst i månad 3-6, minus foglossningen då. Nu vill jag mest vila.

  • Villemoa

    Heloise: jag hade moderkakan i framvägg med Moa och jag kände heller inte så mycket i början utan det kom senare, i v.23,24 nånting. Nu har jag moderkakan i bakvägg och kände ordentligt redan i v.18.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...