Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

     


    passionsblomman skrev 2010-07-30 13:21:17 följande:
      Jag önskar er en riktigt skön fredagskväll!

    Tack! Det har vi haft. Massa tid i soffan, vi har hunnit se klart både avatar och sista avsnittet av Lost.
    Nu väntar sängen, för imorgon skall vi upp och iväg för att fira en barndomskompis som fyller år.

  • lanovia 08

    Alla andra får också ha en kanonhelg! nu måste jag som sagt styra stegen mot sängen. Man vet ju aldrig, kanske får lika dålig sömn i natt som igår natt. Hoppas inte. Skulle klockradion gå igång igen och väcka E så kommer jag personligen slänga den genom fönstret.

  • lanovia 08

    Morr!!!! För oförstående kärringar som vägrar förstå, bara för hon mådde bra hela sin graviditet så mår alla andra bra!
    *knycklar ihop klyschan graviditet är ingen sjukdom (vilket den iof egentligen inte är men man kan må som en sjuk) och kastar den dit pepparn växer*


    Heloise skrev 2010-07-30 23:56:09 följande:
    Ja hoppas ni har det jättetrevligt blomman!   Skarsgård var flörtig och snygg som attan, ingen inoljad bringa dock Hvidis: googlade symfysen och japp det är där jag har ont. Jag har imte direkt världens mest förstående chef, det var ju hon som minsann jobbade hela vägen in på bb och aldrig satt ner eller fick ont... Hon anser att jag ska göra det som jag alltid gjort oavestt om det gör ont eller inte på mig. Vi har ex ingen stol i kassan, när jag frågade om det fanns ngn möjlighet att vi kunde ha en så sa hon NEJ, vilket betyder att jag på söndagarna står 10.5 h, visserligen "får" man bara sitta/stå 2h i stöten i kassan, men det är inte direkt så att jag kan sätta mig och vila, mer än på mina raster och det är 20 min på 6h, 30 min på 8h, fördelat på 2 raster ( vi har betald rast). Min chef kommer inte på något sätt att underlätta för mig, tyvärr, Nåja, nu ska jag gå och lägga mig det är rise and shine imorgonbitti som vanligt. Villemoa: fasiken jag har glömt kolla, ska försöka komma ihåg det Jag vet hur babyskyddet ser ut, men du är det sådant som man kan ha utan det där fästet, och fästa med bara bältet?

     

  • lanovia 08

    Heloise, OM ni kan använda bas i eran bil så rekomenderar jag er att göra det. Så himlans mycket smidigare.


    Villemoa skrev 2010-07-31 00:11:46 följande:
      Vilken jädra kärring!! :-OJo man kan sätta fast babyskyddet med bara bältet om man så vill. Basen ingår i priset dock, vi har ju ingen användning för en fristående bas...

     

  • lanovia 08

    Men Sonja vilken semester!


    Sonja68 skrev 2010-07-31 20:03:26 följande:
    Hej på er allihop! Har inte hunnit läsa ikapp ordentligt... Kom hem sent i går kväll, en vecka för tidigt. Vi skulle ha åkt 1/8 fr Moskva med bil, färja Åbo-Sthlm, några dagar i Sthlm o Uppsala och sen hem. MEN så blev det inte... Fjärde dagen vi var i Moskva var min make och spelade fotboll med polarna. NÄr 2 min av matchen återstår säger det PANG. Hälsenan gick av. Så han har legat på sjukhus 3 dar, blivit opererad, åkt fram o tillbak mellan datjan och Moskva på återbesök, omlindning mm. Är gipsad upp till ljumsken (eller en bra bit ovanför knät i alla fall) och hoppar på kryckor. Vi var tvugna att begära hjälp av försäkringsbolaget förstås och de har ställt upp med en massa, bla med att ta oss hem. De beslöt tillslut att flyga hem oss via Riga igår. Så här sitter vi nu hemma. På Onsdag ska vi till ortopeden på länssjukhuset och höra vad de säger. Kul semester! Ursäkta egoinlägget. Ska ta o ch läsa ikapp. Men GRATTIS Aleta !!!! DE roliga nyheterna såg jag i alla fall  

     

  • lanovia 08

    Det fick vi inte, sova gott alltså. Strax innan kl 2 vaknade E, låg sedan och rullade grejade, sparkade, snurrade över till mage och kunde sedan inte komma tillbaka på rygg utan min hjälp. Strax efter 3 väckte jag maken för att själv få sova lite innan amning. Jag lyckades inte somna om och hon blev hungrig under tiden, halv fyra låg hos mig och åt. Kl 4 som E och maken igen, själv var jag KLARvaken. Var uppe och åt en macka då jag var hungrig som skam, låg och läste en bok och somnade tillslut efter kl 5. Alltså var jag vaken 3h inatt.
    Gissa om vi varit trötta idag.

    Lost tyckte jag slutade bra. Gillade också slutet även om man fick klura lite efteråt...


    Daa skrev 2010-07-31 11:01:47 följande:
    Lanovia: hoppas att ni har fått sova gott i natt, hela gänget. Vad tyckte du om slutet av Lost? Jag känner mig ganska nöjd, fastän det var väldigt många frågetecken kvar. Slutscenen var så estetiskt rätt, så det hade inte kunnat bli bättre. Kanske måste börja skaffa på mig lite dvd-boxar och beta av säsong efter säsong, så man kan detaljstudera alla avsnitten. Eller kanske inte.

     

  • lanovia 08

    Idag har vi haft en superbra dag. Först varit och hälsade på en gammal arbetskamrat som flyttat till en annan stad. Sedan i samma stad har vi varit på 30-års kalas hos min barndomskompis. Var så kul att träffa henne och hennes familj. jag har ju växt upp med dem alla.
    Höll i min trötthet på att börja lipa när vi sjöng för henne. Satt och tänkte på när vi lekte som små och nu fick jag sitta med här när hon fyller 30 och hon står med sin dotter i famnen och tar emot gratulationerna. Gamla vänner är guld!!!

  • lanovia 08

    Åkte med mina föräldrar för några veckor sedan. Hade alltså babyskyddet utan basen, jädrans vilket jobb det var varje gång vi skulle i och ur bilen. Tänkte på alla som håller på så varje gång och hur jädrans bortskämda vi har blivit.


    lanovia 08 skrev 2010-07-31 22:50:46 följande:
    Heloise, OM ni kan använda bas i eran bil så rekomenderar jag er att göra det. Så himlans mycket smidigare.  

     

  • lanovia 08

    Hoppas jag med, just nu går det inte bra. Jag lägger henne på rygg i sängen, med huvudet på kudden. Efter ett tag börjar hon gråta, då ligger hon mage på tvären i sängen. Detta har nu upprepat sig ca 3 ggr än så länge ikväll. Hoppas hon sover snart och sover hela natten.
    Trösten är ju att man vet att det bara är en kort period, snart lär hon sova bra igen.


    Villemoa skrev 2010-07-31 23:02:39 följande:
      Fyy för att inte få sova och för när de små liven kommer in i såna perioder att de får för sig att de ska vara vakna på natten. Hoppas hon sover bättre ikväll!

     

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...