Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Men...det är ju en rejäl hoppingivande sak! Eller?

    Fy! Det värsta just nu måste ju vara att ni inte VET utan bara fått indikationer och inte kan fråga allt ni vill, testa vidare och få besked förrän senare...

  • passionsblomman

    Aleta, skönt att du åtminstone sovit lite.
    Det kan knappast vara roligare att vara vaken förresten, för allt det här är ju som en mardröm.

    När det gäller fvp och alla de här siffrorna, så finns det flera tjejer i "min" andra tråd, som kan och har läst massor. Jag tror en av tjejerna tom jobbar med forskning på området på något vis, ifall jag inte fattat allt helt fel.
    Jag tycker du ska hoppa in hos oss och ställa frågan där.

     

  • passionsblomman

    Själv har jag -äntligen-fått på stickan denna månaden. Dag 23 jämfört med dag 16 förra vändan. Jättelätt och jättebilligt att försöka själva när man fasen inte har nån aning! Denna månaden är sambon dessutom lägligt nog lagd på nattpass nästan rakt av. Det blir jättelätt att försöka själva då, när sonen har sommarlov, och förresten så har vi ju dessutom försökt umgås med våra vänner under sommaren, så det har ju varit folk här rätt mycket. Då stänger man ju kanske inte sovrumsdörren och säger"ursäkta men vi måste..."

    ...och vad lätt det är att försöka själva på beställning jämt. Fråga sambon hur han känner sig när han inte "klarar av det" för att det blir för jobbigt alltihop. Och fråga mig hur det känns att ligga där när det inte funkar.

    "Det är ju väldigt viktigt att man behåller närheten, intimiteten och det naturliga samlivet i en sådan här process. Slappna bara AV så ska ni se att det ordnar sig"

    Förbannade jävla barnkarusell!

  • passionsblomman

    OBS, låt vänligen bli att gratulera till den glada gubbjäveln! Han känns som ett patetiskt hån och jag hatar honom. Fast jag kissar och kissar för att få se den jäveln visa sitt fåniga tryne där i förnstret.

  • passionsblomman

    Åh Sonja!

    Jag läste nyheten på text-TV inatt och blev helt ifrån mig av oro att det skulle vara du. Så nu blev jag först skitglad att se dig här-men sen tog det glada slut...

  • passionsblomman

    Usch Aleta! Ja det gör det verkligen!

    Jag vill bara berätta för dig att jag länkade andra tråden hit för att jag vet att flera verkligen haft en massa med olika siffror och funderingar, oro och googlande och hela grejen, antingen förr eller nu. Tänkte att kanske någon hade något kunnigt att tillföra (vad nu det skulle vara, jag själv kan inte ett skit!)
    Så, nu är där en hel rad med tjejer som gråter och känner med er och önskar er styrka i det här jättesvåra.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...