• Heloise

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Sonja68 skrev 2010-07-31 20:03:26 följande:
    Hej på er allihop! Har inte hunnit läsa ikapp ordentligt... Kom hem sent i går kväll, en vecka för tidigt. Vi skulle ha åkt 1/8 fr Moskva med bil, färja Åbo-Sthlm, några dagar i Sthlm o Uppsala och sen hem. MEN så blev det inte... Fjärde dagen vi var i Moskva var min make och spelade fotboll med polarna. NÄr 2 min av matchen återstår säger det PANG. Hälsenan gick av. Så han har legat på sjukhus 3 dar, blivit opererad, åkt fram o tillbak mellan datjan och Moskva på återbesök, omlindning mm. Är gipsad upp till ljumsken (eller en bra bit ovanför knät i alla fall) och hoppar på kryckor. Vi var tvugna att begära hjälp av försäkringsbolaget förstås och de har ställt upp med en massa, bla med att ta oss hem. De beslöt tillslut att flyga hem oss via Riga igår. Så här sitter vi nu hemma. På Onsdag ska vi till ortopeden på länssjukhuset och höra vad de säger. Kul semester! Ursäkta egoinlägget. Ska ta o ch läsa ikapp. Men GRATTIS Aleta !!!! DE roliga nyheterna såg jag i alla fall  
    Men herregud är det ingen ände på era bekymmer? Han har ju precis blivt bra i armen inte sant? Usch vilken tråkig semester. Men tur i oturen iaf att försäkringsbolaget var bra!

    Kramkram

  • Heloise
    lanovia 08 skrev 2010-07-31 22:50:46 följande:
    Heloise, OM ni kan använda bas i eran bil så rekomenderar jag er att göra det. Så himlans mycket smidigare.  
    Ja vi vill helst ha en bas, men det är bra om det går att använda utan bas, ex när jag ( läs bebis och förälder)åker med mormor och morfar, eller svärmor. Vi har bara en bil och har Panzer den så får jag och bebben stanna hemma, såvida vi inte kan haka på folk

     


    Tvättar bebiskläder för fullt, lånekläder ifrån svägerskan, tyvärr mkt fläckar etc som inte går bort. jag har gärna lånade kläder men då ska de vara fläckfria


    Panzer roar sig med att göra rent under handfatet i stora badrummet. Jag har huvudvärk och ska sussa sängen efter en dusch.


    Nattinatt

  • Heloise

    Grattis fru sy och herr sy!


     


    Hoppas du inte har alltför ont Ingis


    Är  lite lätt irriterad på min man idag, han är bra för det mesta men ibland...


    Han har plockat ut alla kläder ur garderoben( inklusive mina som var iordning och invikta), plockat in sin kläder efter att ha sorterat dem, men skitit i att lägga tillbaka mina, för det hann han inte. Han har dessutom tagit min hylla till sina kläder och plockat ut 2 andra hyllor till mig, de vid golvet, som vi aldrig haft kläder på, just för att de, wait for it, wait for it.... LIGGER CA1 DM OVANFÖR GOLVET OCH VEM FAN VILL LIGGA PÅ MAGE OCH TA UT KLÄDER? Men det är klart är det någon som ska ha kläderna på dessa hyllor så är det jag, den gravida med foglossning som får mig att gråta på nätterna, självklart det är ju bara logiskt.


    Så hädanefter kommer jag skita i att ha tröjor på mig, för jag kommer inte åt dem, men det gör ju inte så mkt det är ju bara 5 månader kvar till december!


    Det är mkt möjligt att jag är hormoniell och överreagerar ganska rejält men det spelar ingen roll, just nu är jag jättearg och ledsen. Ska lägga mig med Lennart Nilssons Ett barn blir till och titta på alla förlossningsbilderna och bli rädd.

  • Heloise

    Tack för sympatier!


    Men nu är jag rätt glad igen, fast kläderna ligger i de två nedersta, jäklar i min låda vad han ska få böja sig ner och ta fram tröjor, kommer bli mkt:  neeeeej inte den, ta den andra den vita och så vidare


    Just det måste ju säga åt Panzer att han ska ta fram 6 par tröjor åt mig( en extra för magspill), för han ska ju vara borta i 5 dagar på internutbildning med skolan. Kan ju inte jobba halvnaken i kassa


    Undrar bara om han tänker alls? Han tycker att det är mkt gnäll nu, jag funderar på om det gör lika ont att slå ett baseball trä mellan benen på honom, som symfys-foglossning gör ont på mig? Det gör väldigt väldigt ont just nu och då blir jag ännu gnälligare, så kan man inte ta nå bra smärtlindrande och så är jag klumpigare än vanligt och fingrarna är avdomnade, så blir jag ännu argare för att han kan ta sova gott medans jag förtvivlat försöker hitta en ställning som inte  gör ont. Värre kommer det väl att bli antar jag


    Lennart Nilsson bilderna var hmmmm informativa? skräckinjagande? svårt att hitta rätt ord för det. Alltså jag har väl fattat att förlossningen inte kommer att vara som en dag på stranden direkt, men jag har inte sett bilder som visar exakt VAD som kommer att hända med mina nedre regioner... tills nu. Jag kände liksom bara att jag ville linda in min muffla i typ guldbomull och skämma bort den, herregud den kommer ju aldrig att bli sig lik, kanske prata med den och förbereda den på vad som komma skall, eller är det bättre och låtsas som det regnar och ta den på överraskning?

  • Heloise
    passionsblomman skrev 2010-08-01 20:35:07 följande:
    Heloise, den blir sig lik!
    Säkert? Det ser inte så ut på bilderna...

    Men ok det kommer säkert att gå bra, men jag vill INTE kolla bebisen huvud i spegeln, no way.

  • Heloise

    ååååååå vet ni vad???? Jag känner bebisen sparka nu, jättemycket, äntligen!!!

  • Heloise

    Ja Daa vi får tro på de som säger att mufflorna blir sig lik


    Nu har ajg varit och lämnat av Panzer på hans team building/ internutbildningsresa med nya jobbet. Han kommer hem på fredag em, jag som hatar när han är borta, kan knappt sova och bara strosar runt och är allmänt olycklig. Grät en skvätt i bilen på väg hem( riktigt så jollig brukar jag däremot inte vara).


     


    Ang förlossningen Lanovia, så skulle jag vilja säga att jag känner en slags kontrollerad skräck, mest för att jag väljer att inte tänka på att bebisen faktiskt ska ut... Jag får för mig att jag kommer hantera det som  jag hanterar alla andra jobbiga saker, låta bli att tänka på det tills jag inte har ngt val och då får man bita ihop. Tror ni det fungerar?


    Vad skönt att då mår bra idag Ingis och att busan sover gott.


    Så lilla E är 6 månader Härligt


    Var barnvakt i morse åt guddottern som också heter på E( Elsa), hon är så härlig, hon har fått en tand och visar gärna upp den( hon är 7 månader).


    Om vi får en flicka kommer hon att få heta på E, det blir många e-flickor både här i tråden och bland irl kompisar, vi har redan Elsa, Ella och Ester


     

  • Heloise

    Just det vad underbart med en resa Ninnis! Kefalonia var ett av alternativen som vi kikade på innan Panzer fick jobb. Vår bröllopsresa blir väl en kryssning till Åbo eller nått, för lärare får ju liksom itne ta semester hur som haver Men å andra sidan, nästa sommar får vi vara hemma i typ 10 veckor, bara jag och Panzer och bebben!

  • Heloise

    Vad ni alla är duktiga och tränar, jag blir trött bara jag tänker på att träna Men jag ska börja på vattenjympa, så fort den börjar dvs.

    Nu är mannen bort och jag och missarna är helt själva, fast jag ska ju jobba varje dag så det blir inte mkt tid hemma. Känner mig väldigt oengagerad i jobbet fast det gör jag iofs alltid haha.

    Hoppas ni får komma iordning och njuta av nya huset Fru E.
    Bruttan: man ska gulla med rävarna

    Nej dags att arbeta! Imorgon ska jag till BM och då måste jag ta upp det här med HP,någon som blivit beviljad det här i tråden som kan tipsa mig om vad jag ska skriva?

  • Heloise

    Herregud vad jag hatar mitt jobb!!!

    Om det kommer in en till påtänd, puckad och otrevlig knarkare till, så vet jag inte vad jag gör! Dessutom hatar jag att jag är så feg nu, jag känner liksom hur de stirrar in sig på magen och tar ett steg närmare, knyter näven och då backar jag. Jävla as!

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...