• Sonja68

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

     


    Ninnnis skrev 2010-05-25 12:53:49 följande:
      Jamen då så! Då är det klubbat att det inte finns någon som helst anledning till oro! Bra! Och inte "förrän" och inte "om", för det ska inte komma något blod. Och det kommer det inte att göra heller. För nu har vi bestämt att det är så, och när tillräckligt många tror och hoppas så blir det till slut en sanning. Och därför finns det bara plats för postitiva tankar från och med nu. Deal?

     


    HÅller med Ninnis! Blodet är hos mig, by the way, så det blir inget blod hos nån annan, bara så ni vet. Har nån mellanblödning eller kanske i samband med ÄL, eftersom det kommit blod varenda gång ungefär vid ÄL de senaste månaderna.

  • Sonja68

    Nej! *klistrar in det jag skrev i tanttråden...latmask som jag är*:

    Hon vet inte vad hon önskar sig i present. Senast igår kväll visste hon inte. Jag frågade om det inte spelar nån roll vad hon får och då svarade hon. "Nej" "Man får vara glad åt det man får, om man får nåt alls" {#lang_emotions_heart}

    Nu var det ju så att hon har en 12" cykel som hon håller på att lära sig cykla på. Den var lite liten. Och preciiiiiiis när hon börjat komma på hur man håller balansen och kunde cykla själv en ganska lång bit, ja då small det till!!! POFF!!! Punka... hon blev jätteledsen och grät och bad att vi skulle laga däcket.

    Så nu har vi köpt, tillsammans med mormor o morfar, en ny 16" cykel och en ny hjälm (den hon hade satt illa, var för stor, åkte ner för ögonen eller bak i nacken). En lila, med blommor på och en liten cykelkorg. Till hyfsat pris, tack o lov.
    Lustigt att hon liksom inte ens kommer på tanken att önska sig en ny cykel. Att få en ny cykel verkar kanske alldeles för osannolikt...
    Ska bli så spännande att se hennes reaktion

  • Sonja68

    Hon ska få ha sitt första kalas med inbjudna från dagis. Vi var på cykeltur i söndags och hon delade stolt ut inbjudningarna personligen till de som var hemma, och stoppade i brevlådorna till dem som inte var hemma. Hon är så söt så man vill bara äta upp henne. Med blonda flätor och stor glad mun ♥

    KOm igår på att kalaset är på söndag och då är det ju MORSDAG !!! Hade helt glömt det. Ja, ja de som kan komma kommer, det är inte mer med det. Bara NÅGON kommer...

  • Sonja68

    Ninnis: Va, va, va, va, VA?!?! "Näst sista pendlingsvecka". Var god utveckla! Eller är det för tidigt att jubla?! *hoppar upp o ner av spänning* Hoppas, hoppas, hoppas det blir som ni vill i alla fall

    Skippa cirkelgymmet och ta ett bad, det är du värd.
    Jag skippar Power Pilates idag och ska baka kaka med tjejorna där hemma och röja lite inför morgondagens femårskalas med släkten.

  • Sonja68

    Jag fattar Ninnis *håller tummarna att allt faller på plats*

    Jag har bokat in mig på 30 min spinning+30 min Torso på torsdagkväll istället. Var på det förra veckan och det var jätteskönt. Sen joggade jag 3 km lör morgon och sön morgon. Vill inte komma ur träningsrytmen nu när jag kommit igång, men idag gör jag ett undantag för mina ungars skull.

  • Sonja68

    Krya på dig Ninnis!! Och imorgon är du HEMMA! Var rädd om dig.

  • Sonja68

     


    lanovia 08 skrev 2010-05-25 21:33:12 följande:
    Oh lilla sötisen!! KOmmer man kunna se bild på henne på webversionen av tidningen imorgon? Vet att vi fick se T där när hon fyllde 7.Tror säkert barnen kommer även om det är morsdag. Annars får ni väl improvisera och ta det någon annan dag.  

    Jag länkar senare. Av någon anledning verkar det komma i webbtidningen någon dag senare än i papperversionen.

    Hon vet fortfarande inget om cykeln. Hon ska få den ikväll då mormor o morfar kommer, eftersom de är med och sponsrar
    Vi har gjort ett stort kort och klistrat en bild på cykeln och skrivit Grattis osv. och längst ner "Katja, gå till garaget... ÖVERRASKNING" Storasyster Tanja ska få läsa kortet (hon vet om allt men har tystnadsplikt )
    Ska bli så intressant och se om hon förstår när hon ser bilden på kortet eller om det fortfarande inte finns i hennes medvetande en tillstymmelse till tanke om att hon KAN få en ny cykel. Måste verkligen filma henne! Tänk om hon inte blir glad... Men det tror jag nog!
    Igår kväll när jag återigen frågade om hon kommit på något hon önskar sig i present, nåt hon behöver eller så sa hon återigen; "Nä mamma, jag blir glad åt det jag får"!

    Imorse när vi uppvaktade fick hon en ny sparbössa (hennes som hon fick när hon döptes är jätteliten och dessutom har botten gått sönder), en pysselbok där man tränar och lär sig bokstäverna, en vattenpistol (vi har bara en i huset som de alltid kivas om) och av syrran fick hon en neonrosa, slajmig gummilarv med en kula inuti som lyser o blinkar när man tex tappar larven i golvet.
    Hon blev jätteglad för alltihop

  • Sonja68

    Leksi; känns det lite bättre nu? Lät som en härlig promenad
    Pussa på gossebarnet från Tant Sonja

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...